Banner for Huysinc

Huysinc Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor ons nieuwe huis een keuken uitgezocht. Heel goed en vriendelijk geholpen door Bas v. A. Hij nam alle tijd voor ons en we hebben alles op ons gemak uit kunnen zoeken. Ook had hij hele goede ideeën... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sander heeft ons heel goed geholpen. Hij heeft positief mee gedacht en begreep onze wensen ook goed. Wij vonden het fijn dat er alle tijd voor ons werd genomen , zodat we geen enkele druk hebben gevo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Keuken en badkamer bij onze nieuwbouw woning hier uitgezocht. Bij oplevering geen problemen. Later helaas wel maar dan laten ze je in de kou staan. Ons bad ging “bobbelen” en na een aantal weken kre... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo en huysinc. Wat zijn wij voorgelogen zeg. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigd... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Husholdningsbutikk
  2. Baderomsoppussing
  3. Varehus
  4. Gulvbeleggbutikk
  5. Kjøkkenombygger
  6. Kjøkkenutstyr

Skrevet av virksomheten

Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

24 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer deskundig personeel en mooie showroom

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad bij warenhuijs Van Wanrooij! Wij hebben een prachtige keuken en badkamer uitgekozen dankzij zeer deskundig personeel. Lincy en Biland hebben weten goed hoe ze klanten kunnen helpen met oog op persoonlijke details!

19. april 2022

Svar fra Huysinc

Beste Nancy, bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat jullie het bezoek aan ons Warenhuys zo positief hebben ervaren. We geven de complimenten door aan Lincy en Biland.

Quality and quantity

My experience with Van Wanrooij was extremely pleasing! I did my bathrooms and living room tiles at the showroom. I was able to select from a very wide range of models of bathrooms, but I also got the option to build it from scratch. There were endless models of tiles and bathroom equipment.

The designer that worked with me was also very professional and had plenty ideas that helped me guide to the best design for my bathrooms.

I also appreciate the fact that I could get creative and make complex tile combinations. Additionally, I immediately got a complete quote with all the costs involved.

Overall I am extremely satisfied with Van Wanrooij and I would recommend the company to anyone looking for profesionalism, quality and variaty!

19. april 2022

Svar fra Huysinc

Beste Salia, Bedankt voor je mooie review!

Samen met Bas op weg naar onze droomkeuken

Samen met Bas op weg naar onze droomkeuken

Wij (Jong stel) hebben samen met Bas een mooie keuken ontworpen. Bas kan putten uit veel ervaring en dat merk je bij de adviezen als het gaat om de opstelling. Hierbij wist hij ons te verassen en ook onze (de bij concurrenten ontwikkelde) tunnelvisie te doorbreken waardoor we nu meer 'keuken' hebben terwijl dit nauwelijks ten koste gaat van leefruimte. We kijken enorm uit naar het plaatsen van de keuken!

12. april 2022

Svar fra Huysinc

Beste Jan, Bedankt voor jullie mooie review! Leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over de nieuwe keuken. Alvast veel kookplezier toegewenst!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mooie spullen, prima aftersales, slechte montage en levering.

Wij kwamen bij van Wanrooij Warenhuys, omdat dit de projectleverancier voor de keuken en badkamer was van onze nieuwbouwwoning. Ons is het zo gebracht dat het kiezen voor de projectleverancier zou ontzorgen, in vergelijking met een andere partij. Wat hadden wij het mis. Middels deze review ga ik in op het goede, en het minder goede van het bedrijf.
Showroom:
De showroom is werkelijk prachtig. Je wordt warm onthaald en kijkt je ogen uit naar alle badkamers en keukens die men ten toon heeft gesteld. Ook de virtuele showroom is een fijne toevoeging.

Verkoop:

Wij kwamen voorbereid aan tafel, na meerdere andere keuken- en badkamerwinkels te hebben bezocht.

Het verkoopproces bij de keukens is vergelijkbaar met wat je kunt verwachten van bedrijven die zijn aangesloten bij de Mandemakers groep. Alle klassieke trucjes worden uit de kast gehaald, waaronder het 'spreken met de manager'. Het proces was niet echt een fijne ervaring, je voelt je onder druk gezet. We hebben alsnog gekozen voor Van Wanrooij, omdat de prijs onder de streep, maar beperkt ons budget overschreed en we de ontzorging belangrijker vonden.

Het verkoopproces bij de badkamer was goed te nomen. Er werd meegedacht met onze wensen en ons budget. Daarbij werden ook tips gegeven om de wijzigingen op de standaardbadkamer zo goedkoop mogelijk te houden.

Levering:

Meer dan 3 maanden voordat de keuken zou worden bezorgd, zijn de artikelen besteld. De vaatwasser had echter leverproblemen. Deze zou een- a twee weken later komen dan de rest van de artikelen. We kregen een voorstel: Ofwel een andere, vergelijkbare vaatwasser uitkiezen, of wachten. Omdat de vaatwassers die leverbaar waren niet voldeden, kozen wij ervoor om te wachten.
Helaas, twee weken werden twee maanden. Bovendien: Het was een verkeerd model! Deze vaatwasser is weer mee teruggenomen en uiteindelijk hebben we een andere gekregen die wel voldeed.

Onze koelkast is defect geleverd.
De afzuigkap was luider dan een stofzuiger: dit is verholpen.

Plaatsing
Dit is waar de problemen ontstonden. De eigen monteurs waren op vakantie, dus wij kregen twee monteurs van het bedrijf S.L.R. Montage op bezoek. Deze lui waren niet vakkundig. Door de montage zijn diverse problemen ontstaan:

- Men heeft de vaatwasser afvoer verwijderd, waardoor onze vaatwasser niet aangesloten kon worden op een afvoer.
- De kokendwaterkraan werkte niet: zelf opgelost.
- Het kitwerk was slordig afgewerkt en liet los.
- De vlakbouwkookplaat lag 3mm dieper dan het keukenblad, waardoor pannen tegen de rand van het keukenblad aantstoten.
- Het zijpaneel van de keuken was nog niet geplaatst, i.v.m. de niet geleverde vaatwasser. Het werkblad stond daarom lange tijd op twee kartonnetjes. Het werkblad is helaas wat krom getrokken.

Tweede levering en plaatsing na vervanging van defecte of ontbrekende artikelen:
- De vaatwasser:
1. De ontbrekende vaatwasser werd door AEG geleverd. Deze kon niet door worden aangesloten omdat deze aansluiting weg was gehaald door de eerdere keukenmonteurs.
2. Diezelfde week is door een ander bedrijf de aansluiting voor de vaatwasser alsnog gemaakt, maar niet zonder slag of stoot. De wateraanvoer van de vaatwasser lekte, dit leek later verholpen te zijn, maar achteraf bleek dat niet het geval en is er waterschade ontstaan. Dit wordt binnenkort nog verholpen.
- De koelkast werd door AEG zelf geplaatst. Helaas niet geheel stabiel waardoor deze vibreert. Ook de koelkastdeuren schaven de koelkast of de zijwand zelf kapot. Dit is later gepoogd te verhelpen en heeft even gewerkt, maar nu nietmeer.
- De kookplaat en spoelbak en afzuigkap zijn opnieuw geplaatst zodat deze op een juiste wijze in de keuken werden gemonteerd.

Aftersales:
We zijn goed geholpen door de servicedesk en hopen over enkele weken de waterschade ook gerepareerd te zien. Hopelijk wordt er met die reparatie niet alweer een nieuw probleem gecreëerd.

Conclusie: Van Wanrooij kan sterk verbeteren door voor vakkundige monteurs te kiezen en eerlijk te zijn over levertijden. Dit kan een hoop problemen voorkomen. De aftersales zijn naar verwachting.

11. april 2022

Svar fra Huysinc

Beste Philip, Als lerende organisatie werken wij graag aan verbeteringen. Kun je het referentienummer doorgeven, dan zoek ik het graag voor je uit.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

We zijn blij verrast met de totale deskundige en vriendelijke aanpak

We zijn blij verrast met de professionele en vriendelijke en deskundige hulp die wij hebben gekregen. Door het eetcafé en de lunch was dit toch net iets meer dan wij verwachten. Daarnaast vonden wij het feit dat er vanuit het bedrijf een maatschappelijke verantwoordelijkheid wordt genomen t.a.v. mensen die meer moeite hebben op de arbeidsmarkt gaf ons een heel goed gevoel.

29. mars 2022

Svar fra Huysinc

Beste Karin, Bedankt voor je mooie review!

Deskundige hulp en adviezen

We hebben met de zeer deskundige hulp en adviezen van Nienke den Hartigh twee badkamers samengesteld waar we trots op en blij mee zijn.

Svar fra Huysinc

Beste Roger, bedankt voor je review! Goed om te lezen dat jullie blij zijn met de 2 nieuwe badkamers. We gaan het compliment doorgeven aan Nienke.

Eerlijk advies

Wij zijn geholpen door Wouter en zijn collega in opleiding. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Verstand van zaken en eerlijk.

Svar fra Huysinc

Beste Simone, bedankt voor je review! Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn door Wouter en collega.

Geholpen door Biland Suleiman

Geholpen door Biland Suleiman, hij was vriendelijk, competent en hij luisterde goed.

Svar fra Huysinc

Beste, Bedankt voor je review! We geven het mooie compliment door aan Biland.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen in de mooie showroom.

Goed geholpen in de mooie showroom.
heldere uitleg
nette offerte
uitgebreid assortiment

7. mars 2022

Svar fra Huysinc

Beste Mark, bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent.

Prettige ervaring

Onlangs voor het project waar ik een woning gekocht heb een nieuwe / aangepaste badkamer uitgezocht.
In de showroom is veel keuze. Er valt dus wat te zien. tevens ook prettig geholpen door deskundige medewerkers.

28. februar 2022

Svar fra Huysinc

Beste Johan, bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent.

Nieuwe badkamer en keuken

Lincy en Wouter hebben een mooie keuken en badkamer voor ons ontworpen. Al onze wensen zitten in het ontwerp en hun hebben goed meegedacht binnen ons budget. Dit bedrijf is echt een aanrader!

28. februar 2022

Svar fra Huysinc

Beste Ron, Bedankt voor je review! We geven het mooie compliment door aan Lincy en Wouter.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn vriendelijk en professioneel…

We zijn vriendelijk en professioneel ontvangen. De adviseur heeft ons erg goed geholpen om een mooie badkamer samen te stellen.

27. februar 2022

Svar fra Huysinc

Beste Ayhan, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent!

Super tevreden

Leuke dame. Lincy heeft ons top geholpen. Lekker informeel en erg meedenkend. Super tevreden

25. februar 2022

Svar fra Huysinc

Beste Marcel, Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over het advies van Lincy.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn bij van Wanrooij keuken

Wij zijn bij van Wanrooij keuken, badkamer &tegels geholpen door Michael Millenaar en Luuk Rosmalen bij het uitzoeken/ ontwerpen van de nieuwe keuken en badkamer. Wij zijn naar volle tevredenheid over hun kennis en deskundigheid weer naar huis gegaan.

21. februar 2022

Svar fra Huysinc

Beste Jacquelina, bedankt voor je review! We gaan de complimenten doorgeven aan Michael en Luuk.

Marcel was erg plezierig

Marcel is plezierig in de omgang en heeft heeft erg goed ingespeeld op onze specifieke behoeften. We kunnen hem van harte aanbevelen!

14. februar 2022

Svar fra Huysinc

Beste Harm-Jan en Lotte, Bedankt voor jullie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het advies van Marcel.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

We hebben op een erg prettige wijze de…

We hebben op een erg prettige wijze de keuken uit kunnen zoeken. De grote showroom is ook prettig omdat je alles kunt bekijken.

11. februar 2022

Svar fra Huysinc

Beste Nienke, bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent.

Fijn contact

Fijn contact, veel kennis van zaken en een goed advies. De showroom was (zeer) netjes en voorzien van de actuele trends.

4. februar 2022

Svar fra Huysinc

Beste Bjorn, bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv