Dit is niet nog zo’n website waar je weer naar een ander platform wordt doorverwezen. Gewoon gelijk kunnen reageren zonder eindeloze wachtlijst en makkelijke reminders. wij hebben hier ons huis op kun... Vis mer
Se hva andre synes
Huur expert stuurt je mailtjes gericht op jou zoekopdracht, maar ook wat daarbij in de buurt komt. Zo hadden wij in de zoekopdracht een bepaald aantal kamers staan, maar als deze onbekend was kwam het... Vis mer
Op 23/1/25 mij aangemeld voor n huurwoning en daarbij keurig €30,- overgemaakt. Op 27/1/25 opgezegd i.v.m. ander besluit. Bevesting via Termination. Experts.com incassoburo? opzegging ontvangen (hoez... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Zoek een huurwoning, huurhuis op de meest complete huurhuizen website van Nederland met het actuele huuraanbod
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het is zeer moeilijk het abonnement op…
Het is zeer moeilijk het abonnement op te zeggen. Via de site wordt gewoon genegeerd door het bedrijf.
Het enige wat helpt om contact te krijgen om je abonnement op te zeggen is je incasso terug te boeken. Alleen op deze manier reageren via e-mail en stoppen ze je abonnement, nadat je nog 2 maanden moet door betalen. Terwijl al 3 maanden eerder via hun site was beëindigd.
Nu snap ik al die klachten over dit bedrijf. Het abonnement opzeggen is zeer moeilijk
Een fijne dienst voor een redelijke prijs
Ik heb weken zonder resultaat online gezocht, er staan een hoop locaties online die helemaal niet beschikbaar zijn en het is een heel frustrerend ervaring. Ik heb me voor HuurExpert.nl ingeschreven en had al een aantal bezichtigingen binnen een week. Zeer zeker de paar euro waard om de waardeloos aanbiedingen te filteren en mijn tijd te sparen en frustratie te verminderen.
De woonmarkt in Nederland is nu eenmaal moeilijk, en deze tool helpt zeker om je weg door het bos te vinden.
Er staat dat inschrijving gratis is.
Er staat dat inschrijving gratis is.. dus maak een account aan blijkt dat je eerst moet kiezen tussen 3 pakketten voor je überhaupt foto's kan bekijken van woningen!! Dat is voor mij al een reden dat ik het account verwijderd heb aangezien er genoeg zijn waar de inschrijving gratis is en je wel gewoon woningen kunt bekijken !
Dus valse informatie op de site er staat namelijk GRATIS inschrijving ! Dit geeft mij al geen betrouwbaar gevoel !!!
Automatische verlenging verstopt in het…
Automatische verlenging verstopt in het contract dat je aangaat. Iedere 2 maanden! Ik vind dit onbehoorlijk, automatische incasso niet terug te boeken.
Krijg helemaal geen antwoord heb…
Krijg helemaal geen antwoord heb betaald heb spoed huis nodig heel veel reacties verstuurd nog steeds niks. Waarschijnlijk willen ze nog enkele maanden geld van mij.
Jammer had verwacht dat ze klantvriendelijk kunnen zijn.
Ik heb nog niet huis ben ik niet blij…
Ik heb nog geen huis ben ik niet blij en regeert het huis maar geen antwoord accepter of niet voor betalen gelijk antwoord maar over huis informatie niks niks niks 👎👎👎
Verbaasd over andere reviews, dit werkt prima
Ik ben een tijdje lid geweest van Huurexpert. Na ongeveer 6 weken heb ik een woning gevonden. Daarbij heb ik wel veel reacties moeten sturen. Maar dat is ook zo bij andere sites. Het is gewoon moeilijk om een huurwoning te vinden. De meeste reacties heb ik via de website zelf kunnen versturen. Bij sommige woningen werd ik doorverwezen naar een andere website, die heb ik zelf niet gebruikt. Maar ik heb dus ook gewoon een woning gevonden zonder die andere woningen. Ik verbaas me dan ook over hoe boos mensen hier reageren terwijl de site prima werkt en ik ook gewoon een woning heb gevonden.
Zeer slechte website
Zeer slechte website die niet eens he zoekprofiel pakt. Je krijgt allemaal woningen die via andere bedrijven gaat zodat je nogmaals €30 p.m mag dokken.
Ze vragen €15,- per 2 weken waar je bijna niets voor terug ziet en hartstikke duur is. Helaas absoluut geen aanrader!
Zeer slecht
Zeer slecht. Geen enkel aanbod gehad. Dit is geld weggooien.
Wat een slechte service. Je abbonement wordt stiekem verlengd en als je contact zoekt antwoord er niemand. Je krijgt alleen maar meer aanmaningen. NIET LID WORDEN!
Wat een slechte service.
Veel woningen die doorverwijzen naar andere sites
Met het idee dat ik toch op redelijk korte termijn een nieuwe woning nodig heb, en ik nog niet echt genoeg inschrijftijd heb bij de woningbouw, heb ik me ingeschreven bij huurexpert, ik heb een betaalde versie gepakt omdat ik het al irritant vond dat ik niet kon zien waar de woningen lagen in de stad, en locatie is voor mij wel belangrijk. Vervolgens eenmaal aangemeld blijkt dat er veel kamers op staan die weer doorverwijzen naar andere sites als kamerstunt waarvoor je je ook weer apart moet inschrijven a 20 euro per maand om daar weer op de woning te kunnen reageren. Daarbij komt dat je niet goed kunt filteren op woningen die gedeeld of zelfstandig zijn wat ook erg vervelend is. Zeker geen aanrader.
Oplichters bende
Oplichters bende, 20 euro per maand. Hier wordt misbruik gemaakt van de krappe woonmarkt.
Is een vuige oplichter deze man
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf.
Abonnementskosten vragen terwijl het aanbod niet eens actueel is. Betalen om vervolgens weer te moeten betalen. Plaatsen er woningen op van jaren geleden en vaak met geen tot maar 1 foto. Naaien je gewoon rustig waar je bijstaat. Klantenservice is bijdehand en als je een keer het bedrag terug laat boeken gaan ze gelijk dreigen met een incasso.
Walgelijke praktijken.
Its a scam!!!
Its a scam!!!! Why do i pay huurexperr so that u guys can tell me that to react to the house or appartement i have to go somewhere else en also pay intuition fee ???? WHAT ARE U GUYS DOING??? Is this even legal????
Tegenvaller
In eerste instantie leek het een site die goed zou kunnen helpen bij mijn zoektocht naar een appartement. Echter wanneer je reageerde op een advertentie, bleef een antwoord uit. Met als gevolg dat je maandelijks betaald voor iets dat totaal niet werkt.
Als verhuurder belazerd door huurexpert
Ik ben verhuurder van een woning in Utrecht. Hier mijn email aan Huurexpert ruim een maand nadat ik mij als verhuurder had ingeschreven:
Beste huurexpert,
Ik heb op 3 juli betaald om mijn huurwoning op jullie website te publiceren (zie bijlage). Sindsdien heb ik geen enkele match ontvangen. Ik kan wel zien dat er enkele reacties zijn geweest als ik inlog, maar daarvan zie ik alleen een email adres zonder verdere informatie over de geïnteresseerde. Ik heb dus geen notificaties ontvangen in mijn email (ook niet in de spam box).
Ik voel me belazerd, en de mensen die hebben gereageerd komen ook bedrogen uit omdat ze geen contact met me krijgen.
Graag ontvang ik de betaalde kosten per direct retour gestort.
In afwachting van jullie bevestiging,
Via huur expert mijn woning gevonden
Via huur expert mijn woning gevonden. Makkelijke site met goede foto's van de huizen en makkelijke manier om op huizen te reageren!
Ik heb dankzij huurexpert een woning…
Ik heb dankzij huurexpert een woning gevonden. Wel was ik vergeten het abonnement op te zeggen. Maar gelukkig was dat na het sturen van een mailtje dezelfde dag nog in orde gemaakt.
I have great experiences with Huurexpert.nl
I have great experiences with Huurexpert.nl They provide a platform to help me find an apartment. Every day I find myself happy to see that huurexpert provided me with new apartments that matched my search query.
Remarks are quickly and professionally answered by members of the team at Huurexpert
Kind regards,
Linus Grosmann Lourenço Beja
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.