Dit is niet nog zo’n website waar je weer naar een ander platform wordt doorverwezen. Gewoon gelijk kunnen reageren zonder eindeloze wachtlijst en makkelijke reminders. wij hebben hier ons huis op kun... Vis mer
Huur expert stuurt je mailtjes gericht op jou zoekopdracht, maar ook wat daarbij in de buurt komt. Zo hadden wij in de zoekopdracht een bepaald aantal kamers staan, maar als deze onbekend was kwam het... Vis mer
Op 23/1/25 mij aangemeld voor n huurwoning en daarbij keurig €30,- overgemaakt. Op 27/1/25 opgezegd i.v.m. ander besluit. Bevesting via Termination. Experts.com incassoburo? opzegging ontvangen (hoez... Vis mer
Ik heb weken zonder resultaat online gezocht, er staan een hoop locaties online die helemaal niet beschikbaar zijn en het is een heel frustrerend ervaring. Ik heb me voor HuurExpert.nl ingeschreven... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Zoek een huurwoning, huurhuis op de meest complete huurhuizen website van Nederland met het actuele huuraanbod
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
slecht
niet nodig om een woning te zoeken. wekelijks herhaling van aangeboden studentenkamers voor absurde prijzen. als je echt in de markt bent voor een woning of appartement, niet deze site.
Worth it
They send alot of e-mails with relevant adverts for living spaces. Reacting is easy and fast. I Found an appartment within months. This one is worth it.
Ze helpen totaal niet maar komen wel…
Ze helpen totaal niet maar komen wel elke maand 20 euro halen, en als je zegt dat je wilt opzeggen krijg je moeilijk gedoe.
Oplichters
Ik heb een maand abonnement afgesloten omdat ik zag dat deze site een hoog aanbod aan woningen had. Helaas kwam ik er snel achter dat dit aanbod niet actueel is. Verreweg de meeste van de woningen zijn niet meer beschikbaar wanneer je er op probeerd te reageren. Daarnaast wordt je erg vaak doorverwezen naar andere sites om te kunnen reageren, maar op die sites moet je ook weer betalen om te kunnen reageren. Hier wordt niets over verteld voordat je betaald hebt. Absoluut niet aan te raden, het is een verspilling van je geld.
SlechtSlechtSlechtSlechtSlecht
Super slecht
Super slecht, onduidelijk hebt echt voor niets 20€ uitbetaald voor onduidelijk informatie, ik probeer op een huis te reageren ik wordt verwezen naar een ander website waar ik weer moet betalen. Echt zonde van mijn geld en tijd
zeer snel kamer kunnen vinden in…
zeer snel kamer kunnen vinden in omgeving velp/arnhem
Heel blij mee
Heel blij mee, veel keus aan woningen en overzichtelijk.
Oplichting
Oplichting. Abonnement 15 euro voor 2 weken genomen, kan op geen enkele woning antwoorden omdat deze niet via de site van Huurexpert.nl beschikbaar zijn.
Huurexpert
Huurexpert, is een fijne site om huurhuizen op te zoeken. Ze hebben een uitgebreide zoekfilter en sturen snel mailtjes met nieuwe huurhuizen, kortom een aanrader.
Groet Dave
Hoe kan ik een goede revieuw…
Hoe kan ik een goede revieuw achterlaten als ik elke maand had betaald, volgens mij een jaar lang !! en jullie helemaal niks deden en als ik een woning wou bekijken bleek te zijn dat de woning niet bestond of al lang verhuurd was !!
Het is schaamteloos wat jullie doen !
Było wiele ciekawych propozycji,ale…
Było wiele ciekawych propozycji,ale człowiekowi zawsze coś wypada i znów pod górę.
Oplichting ?
Ik voel me opgelicht
Dagelijks meerdere mails
Veelal dezelfde woningen
Vooral doorverwezen naar betaalde sites
had er helemaal niets aan !!!
Ook nog een misleidende route om het te kunnen op zeggen.
Great website
Gemakkelijk bereikbaar
Gemakkelijk bereikbaar na het maken van een betaalfout. Snelle reactie en snel geld teruggestort.
Hello
Hello, please help me, I want to rent two rooms, is it possible?
Het is een goede site
Het is een goede site e. Featback om een huurwoning te vinden
Ben heel tevreden:
Ben heel tevreden:
- goede en accurate informatie
- vriendelijke website
- succesvolle doorverwijzingen
No more
After paying you get to see more information of the houses and there is a so called contact button. But most places will redirect you to other websites where you have to register or even pay again. Maybe the website needs to be more transparent in what they provide for the money we pay. Deleted my account.
I agree to use site only for 2 weeks…
I agree to use site only for 2 weeks and stop but they keep sending me letters from money collectors and rubbing my bank account they doesnt even contact to solve problem they just keep your bank card data and keep sucking money every 2 weeks more and more and there is nothing you can do.Im collecting actually all reviews from other users on internet and preparing for ICC court I want justice and my money back they have to go to jail asap.