hurtigruten.no Anmeldelser 4

2,6

2,6

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Fin tur, men for all del... ikke kjøp vin til maten

Vi var en gruppe på litt over tretti "godt voksne" på tur fra Trondheim til Kristiansund med MS Midnatsol. Turen var fin og en god opplevelse for oss alle, særlig da vi møtte MS Finnmarken tilbake fra sin rolle som MS Otto Sverdrup fra sine sine tokt i kaldere farvann.

Lunsj-buffeten var også helt nydelig, men da flere av oss bestilte en italiensk vin til kr. 655 for en flaske, fikk de fleste av oss et sjokk...

Hadde det vært tennvæske eller bremsevæske hadde det vært forståelig, men dette var en oppsiktsvekkende elendig rødvin. Særlig til den maten vi fikk og de omgivelser og forventninger vi hadde til denne turen.

Slik vin skal ikke serveres under noen omstendigheter!

Vel da fikk jeg på vegne av de alle de som valgte rødvin, sagt hva vi mener om denne serveringen.

Det MÅ være en kvalitetskontroll på det som serveres på Hurtigruten og jeg tenker med gru på hva alle de utenlandske turistene som var ombord tenkte, hvis de hadde vært så uheldige til å kjøpe denne vinen....

Med hyggelig hilsen og ønske om en kvalitetskontroll på det som serveres på MS Midnattsol.

Fra Booking nr. 2869038

20. mai 2025

FALSK MARKEDSFØRING OG SVINDEL - IKKE BESTILL HURTIGRUTEN

Verste turen jeg har vært med på! Det hele starter med at de ikke henter oss på flyplassen selvom vi har en voucher på transport. Vi må kaste oss i en taxi mens vi prøver å få ta i kontoret. De er ikke på jobb da det er søndag. Jeg fikk heldigvis tak i båten og ba dem om å vente på oss + en familie til på 3 stk. Hadde bestilt utflukt 12., 13., og 14. juli. Kvelden før 12. juli ringer jeg ned til resepsjonen for å spørre om oppmøte og tid til utflukten "Frokost på Nordkapp". Det sier hun at hun ikke kan svare på og setter meg over til restauranten. Restaurantsjefen bekrefter heretter at oppmøte er 05:45 og vi forlater skipet 06:00. Står opp 12. juli 05:15 for å forlate skipet 05:45, for så å få vite at utflukten vi har bestilt er kansellert; ikke på grunn av Covid, men fordi de ikke har disse utfluktene på dette skipet, selvom de markedsfører det på hjemmesiden sin. Er ikke dette falsk markedsføring og svindel? De markedsfører også boblebadet sitt. Dette finner vi stengt og med skilting om at det er på grunn av rengjøring. Vi spør rengjøringspersonalet og de sier det er på grunn av Covid. Så spør vi resepsjonen og de sier det er fordi boblebadet mangler en spesifik del. På hjemmesiden sin markedsfører de om boblebadet sitt og 07.07.21 fikk jeg en mail hvor de skriver at blant annet boblebadet er åpent og klar til bruk på reisen vår. Vi har avsluttet reisen vår og går i land i Tromsø. Jeg har brukt kr. 51.598,- og bedt om refusjon. Jeg får kun deler av den, må betale flybilletter hjem selv og hotell i Tromsø. Kvalmt.

12. juli 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (4 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis