Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra upplägg att man kan välja utseende och sagorna och vilken ordning de ska vara i. Hade gärna kunnat välja ålder på barnen (typ mellan bebis, småbarn, barn). Tyvärr var vår aningen kantstö... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lätt att beställa, fint koncept, snabba duktiga kundservice, Nu fick jag min beställning i veckan, den var såå himla fin och fick direkt tårar i ögonen, kan inte föreställa hur min man kommer reag... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Andra boken jag köper av dom och det är kvalitet man får! Väldigt kul att kunna pussla ihop privata meddelanden till den som ska få boken och även kunna bygga sina karraktärer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Enkelt att beställa och snabb leverans. Anledning för att de inte blev 5 stjärnor var att min bok vad skadad i 1 av hörnen. Både framsidan och baksidan. En mindre defekt. Men då jag tycker boken är... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bokforlag
  2. Bokhandel
  3. Barnebokhandel
  4. Gavebutikk

Skrevet av virksomheten

Välkommen till vår värld av gränslös fantasi. I den skapar vi personliga böcker – eviga och känslomässiga minnessaker. 📚

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super nöjd!

Enkelt att designa. Det tog inte lång tid. Och i jämförelse med andra liknande så får man mycket för pengarna här.

23. november 2024

Hej Annica,

Tack för din fina feedback 🤗! Det gläder oss att höra att designprocessen var enkel och att du är nöjd med värdet på produkten ❤️.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Andra boken jag köper av dom och det är…

Andra boken jag köper av dom och det är kvalitet man får!

26. november 2024

Svar fra Hurra Hjältar

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är så glada att du gillar våra personliga böcker och de kreativa möjligheterna de ger. Det betyder mycket för oss! 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra kvalitet och väldigt snabb…

Bra kvalitet och väldigt snabb leverans! Beställningen var beräknad på 14 dagar men kom redan efter 5-6 dagar.

2. november 2024

Svar fra Hurra Hjältar

Tack för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med både kvaliteten och den snabba leveransen. Önskar er härlig läsning och tack för ert stöd! 🤗

Fars dagspresent

Hade gärna kunnat välja ålder på barnen (typ mellan bebis, småbarn, barn).

Tyvärr var vår aningen kantstött när den kom fram vilket är lite tråkigt även om det inte förtar något från själva innehållet så är det mindre kul att ge bort något som redan är kantstött.

Edit: fick superbra hjälp av kundtjänst! Kommer definitivt beställa igen! Mannen blev jätteglad och rörd av berättelserna ❤️

29. oktober 2024

Hej Nina,

Tack så mycket för din feedback ❤️! Vi är glada att höra att du och din familj gillade boken, och vi kommer absolut att notera ditt förslag om att lägga till ett alternativ för ålder.

Vi hoppas att den lösning vi tidigare erbjöd för skadorna var tillfredsställande. Om du har några ytterligare funderingar, tveka inte att höra av dig till oss 😊.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jättefin men fel ögonfärg

Jättefin bok men det är fel ögonfärg på en av personerna. Jag fyllde i bruna ögon men personen har blå i boken.

25. oktober 2024

Hej Malin,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att boken inte motsvarade dina förväntningar.

Vi vill gärna nämna att vi alltid skickar ett bekräftelsemeddelande efter att varje beställning har bekräftats, så att varje kund kan kontrollera om beställningsinformationen är korrekt och kontakta oss om några ändringar behövs.

Vi vill understryka att vi aldrig ändrar beställningar utan en uttrycklig begäran från våra kunder och deras bekräftelse av dessa ändringar. Det är möjligt att du av misstag valt en annan ögonfärg innan du gick vidare till nästa steg, och felaktig anpassning sparades i systemet.

Vi inbjuder dig att mejla oss på hej@hurrahjaltar.se, så hittar vi en lämplig lösning för dig 😊.

Catherine från Hurra Hjältar 🐞

Så nöjd

Lätt att beställa, fint koncept, snabba duktiga kundservice,
Nu fick jag min beställning i veckan, den var såå himla fin och fick direkt tårar i ögonen, kan inte föreställa hur min man kommer reagera när han får den.
Det enda som var inte toppen var långa leveransen. Men det var faktiskt värt att vänta.
Tack 🙏♥️

17. oktober 2024

Hej Nina,

Tack så mycket för din fina recension! 🤗 Vi är så glada att höra att vår kundservice levde upp till dina förväntningar, och att boken rörde dig så djupt. Hoppas att din man blir lika berörd som du! Tack för att du delade detta med oss! 💕

Jättefin bok

Jättefin bok, väldigt fina berättelser och kul att kunna göra den personlig!

16. oktober 2024

Hej Alexandra,

Tack snälla! Vi är så glada att du uppskattade berättelserna och tyckte om att göra boken personlig! 😊

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Enkelt att beställa och snabb leverans

Enkelt att beställa och snabb leverans.
Anledning för att de inte blev 5 stjärnor var att min bok vad skadad i 1 av hörnen. Både framsidan och baksidan. En mindre defekt. Men då jag tycker boken är dyr så tycker man att den borde varit mer väl paketerad.

24. september 2024

Hej Lina,

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt köp och att beställningen gick smidigt och leveransen var snabb. Samtidigt är vi verkligen ledsna över att höra att boken blev skadad under frakten, särskilt när vi vet att du förväntade dig en perfekt produkt. Eftersom vi strävar efter att alla våra kunder ska vara helt nöjda, kommer vi att kontakta dig via e-post för att hitta en lösning på detta 🤗.

Tack igen för att du delade med dig av din upplevelse!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

The skin color of the cover picture was…

The skin color of the cover picture was a fail, made the whole experience a fail.

13. november 2023

Svar fra Hurra Hjältar

Thank you for your review, Mahasin. We kindly ask you to send us some pictures of the personalization in the book to hej@hurrahjaltar.se and we will gladly review your issue.

Kind regards,
Thomas from Hurra Hjältar

Boken är magiskt!

Boken är jätte fin och maken som fick den i farsdags present hade tårar i ögonen! Denna boken kommer läsas flitigt med våran dotter! Hade önskar fler nyanser på hårfärgerna annars klockren!

7. november 2023

Svar fra Hurra Hjältar

Tack så mycket för din feedback! Underbart att höra hur rörd pappan blev där! ❤️️ Vi kommer att vidarebefordra din feedback om hårfärg 💞

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jätte fin bok och fint tryckt

Jätte fin bok och fint tryckt! :)

Men snåla och tunna historier, hade verkligen önskat mer innehåll.

25. oktober 2023

Svar fra Hurra Hjältar

Tack för din feedback! Så här kan vi förbättra våra produkter! :)

Toppen!

Jättenöjd!

29. oktober 2023

Svar fra Hurra Hjältar

Tack så mycket! Vi är förtjusta över att du gillar våra böcker, och vi hoppas att din familj kommer att älska sina.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Fina bilder dålig text

Själva bilderna i boken var fin. Men texterna var ingen bra de är typ bara översatt så de blir konstigt när man läser. Inte alls värd pengarna tycker ja

20. oktober 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Hurra Hjältar

Tack för feedbacken. Kul att höra att du gillar illustrationerna! :) Alla våra böcker är översatta av en infödd svensk.

Väldigt fin present.

Detta är en super fin present som blir väldigt värdefull och uppskattade, ett minne för livet både för barnen men även för oss vuxna

Är väldigt imponerad av berättelserna och även om det kan bli en aning dyrt så anser jag att det är värt varenda krona.

31. oktober 2023

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Dom tog 120 kronor för frakt inom 2…

Dom tog 120 kronor för frakt inom 2 veckor. Det är galet.

24. oktober 2023

Svar fra Hurra Hjältar

Tack för din feedback. Vi har många olika leveransalternativ, du kan välja en billigare eller en lite dyrare, som dessutom är snabbare <3

Hurra Hjältar

Toppen

Så fina produkter!

17. oktober 2023

Vurdert til 5 av 5 stjerner

(Har ej fått min produkt än men)…

(Har ej fått min produkt än men) hittills har kundservicen varit helt perfekt! Trevligt bemötande, snabb återkoppling och lättsam lösning av tidigare uppkomna problem med leveransen.

11. oktober 2023

Svar fra Hurra Hjältar

Stort tack för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med vår kundtjänst hittills.

Vi hoppas att hela din familj kommer att älska boken 😊.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv