Nopea toimitus, alle viikossa sohva saapui! Mukava ja toimiva asiakaspalvelu. Sohva ihana kuten verkkosivuilla kuvattu. Ei olla vielä tahrankestävyyttä testattu mutta muuten ulkonäkö ja muut ominaisuu... Vis mer

Se hva andre synes
Toimitusaika tilauksesta ja itse toimituspalvelu kotiin nopeaa ja reippaat pojat kantoivat sisälle asti, niin kuin oli sovittu. Sohvan kokoaminen tuotti hieman haasteita ja muovijalat tuntuvat leluill... Vis mer
Selskapet har svart
Hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen tuote, kokoaminen oli helppoa. Hylly seisoo huojumatta pystyssä, pinnat sileät ja naarmuttomat. Kuljetuslaatikossa ja levyissä oli hieman puupölyä, mutta imuri hoit... Vis mer
Selskapet har svart
Muuten kaikki meni täydellisesti, mutta kokoamisohjeiden lataaminen netistä oli pankkikortin tietojen antamisen takana. Jäi luonnollisesti tekemättä. Sohva saatiin kasaan ilman ohjettakin, mutta kivem... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Tuhansia huonekaluja netistä suoraan kotiisi!
Kontaktopplysninger
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hirveä kokemus.
Hei!
Mun mielestäni, että tämä on mun tosi huono kokemusta ostaa kalusteet tästä kaupasta nettissa, koska:
-Huono laatua (Valmistus). Ei vastaa hinnalle ( paisutetut hinnat). On rakennettu huonosti ja huolimattomasti (esim.divaanivuodesohva, on heikkolaatuinen), on kovaa kemikaalien hajua ja siksi en voi käyttää pitkää aikaa, koska ei saa hengittää normaalisti.
-On eroa realistisen ja kaupan kuvaston nettisivulta välillä. Te ette voi saada samanlaista, kuin haluatte.
-Ei ole ilmaista toimitusta, kaikki on kalusteiden hinnan sisällä, mutta ei ole ilmoittanut tästä asiakaille. Te olette maksaa kaikista. ( Ymmärtänyt tästä, kun olen saanut ja nähnyt tilaukseni)
-On oudot palautusehdot, pitää lukea tarkkaavaisesti. (esim. ei saa vahingoittaa pakkausta, mutta on mielenkiintoista, miten voi avataa huonosti pakattuja tavaroita (huonekaluste), ja jos on vahingoittunut, silloin ei saa tehdä palautusta).
Huonekalut1.fi on mun ensimäinen hirveä nettisivun kaupan kokemusta, valitettavasti.
P.S: Voi antaa nimen kauppaan-HUONOkalut1.fi.

Svar fra Huonekalut1.fi
Plussaa asiakaspalvelusta ja sen…
Plussaa asiakaspalvelusta ja sen ripeydestä, toimitus ja sisäänkanto toimi hyvin. Toimitusarvio oli paikkansapitävä. Tuote ei tosin mielestäni näyttänyt samalta kuin kuvassa, joten päädyin palauttamaan sen. Palautus oli helppo ja hoidettu hyvin yrityksen puolesta.

Svar fra Huonekalut1.fi
Toimitukset toimi ihan ok.
Toimitukset toimi ihan ok.
Yksi kehitysajatus; nuo tarrat mitä liimaatte esim. pöytälevyihin. Niitä voisitte hieman miettiä. Ne irtoavat todella pieninä palasina ja liiman saaminen levystä pois vaatii jotain liuotinta tms.

Hyvä vuodesohva
Tuote vastaa täysin internetissä olevaan kuvaan ja kuvaukseen. Toimitus on kestänyt hieman pidempi kun oli luvattu.
Itse tuote (vuodesohva) vuotena on ehkä hieman kova.

Svar fra Huonekalut1.fi
Erittäin hyvä asiakaspalvelu- jämpti toimitus !
Hyvä asiakaspalvelu, tilauksen jälkeen heti soitettiin ja toimitus sovittiin ja se toimitettiin nopeasti ja jämptisti sovittuna ajankohtana. Tuote oli erittäin hyvin pakattu ja vastasi kuvausta. Erinomaisen kilpailukykyiset hinnat

Tuotteet miellytti kovasti
Tuotteet miellytti kovasti. Tilaaminen helppoa ja
toimitus kotiin sujui täsmällisesti. Kasaaminen oli helppoa. 👍

Svar fra Huonekalut1.fi
The delivery was quick and the item was…
The delivery was quick and the item was as displayed

Ruokaryhmä
Paketti tuli luvatussa ajassa. Muuten kaikki oli hyvin, mutta pöydän kasaamisohjeota ei ollut. Ohjeet saatiin kuitenkin heti maanantaina. Olemme erittäin tyytyväisiä ruokaryhmäämme. Se on kaunis ja sopii hyvin sisustukseemme.

Toimiva ja luotettava tilaus-toimitusprosessi
Toimiva prosessi, täsmällinen toimitus ja selkeä viestintä. Tehokas asiakaspalvelu.

6 päivä toimitus meni tuplasti
6 päivä toimitus meni tuplasti. huonot harhaanjohtavat sivut . kylpyhuonekaappi ei ole oikeasti kylpyhuonekaappi see on wc kaappi ei soveltu märkätila. toimitus olisi ollut lumihange. hyvä että kuljettaja edes laittas puu liiterin siksi myös kaksi tähteä

Everything went perfectly
Everything went perfectly. The delivery was handled really well, they called me and let me know the time beforehand. On the day of the delivery they sent me a message with a precise time and the courier called me before he was at the door. Overall very good experience. The drawer was well made and the instructions for the assembly were clear.

Seinäsänky
Toimitusaika oli jo lähtökohtaisesti melko pitkä. Saapumisaika vain ilmoitetaan ja jos se ei sovi, soittavat perään ja laittavat sähköpostia. Minulle ensin soittanut asiakaspalvelija oli aika tympeä eikä oikeastaan halunnut auttaa, kun toivoin saavani tuotteen viikonlopuksi. Kun soitin uudelleen perään, sain puhelimeen aivan ihanan asiakaspalvelijan, joka oli heti yhteydessä kuljettajaan ja sai tuotteen minulle seuraavana päivänä. Hän muutti aiemman pettymykseni iloksi ja teki asiakaskokemuksestani lopulta hyvän, koska todella teki kaikkensa auttaakseen minua. Itse tuote on toimiva ja hyvä. Melko hankala koota ja ohjeen numerokoodit eivät aina löydy tuotepusseista, mutta onnistuimme. Kokoamiseen meni monta tuntia, kannattaa varautua siihen, että ei ehkä tule valmiiksi yhdessä päivässä. Tuotteeseen eli seinäsänkyyn kaapistoineen olen tosi tyytyväinen. Se on kaunis, toimiva ja säästää tilaa. Myös hinta oli kohtuullinen.

Hyvä laatu. Ajoissa.
Tämä on jo toinen tilaus. Palvelu on erinomaista. Sänkyjen laatu on erinomainen.

Jos tykkää kovemmasta sohvasta
Tilauksen toimitus sujui hyvin.Tilattu tuote osoittautui liian kovaksi,siitä pettymys. Tuotteen ulkonäkö on juuri sellainen kun verkkosivuilla.

Vaatekaappi tuli nopeasti
Vaatekaappi tuli nopeasti, yllätyin viron numerosta josta toimitus puhelu tuli ja kommunikointi ei sujunutkaan suomeksi vaan huonolla englannilla, mutta selvittiin.
Kaappi on juuri sellainen kuin toivottiin.
Kasaamisessa meinasi tulla ongelmia kun paketin sekaan oli joutunut ilmeisesti väärät ohjeet. Onneksi nettisivuilta löytyi oikeat ladattavat ohjeet.

Täysin vitonen
Täysin vitonen! Hienot huonekalut, tuntuvat laadukkailta ja hinta edullinen. Ystävällinen palvelu, Toimitus sujui onnistui vaivattomasti

Svar fra Huonekalut1.fi
delivery time as promised before I…
delivery time as promised before I ordered the furniture. good customer service, i.e. they replied right away when I sent an email.
And better delivery after my first order and complaint about the people who delivered the goods to me. everything was just good this time

Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.