Svante
Vi är otroligt nöjda med klippningen av vår hund! Frisören var både professionell och väldigt varm i bemötandet, hon kändes väldigt hundvan vilket gjorde att vår hund kände sig trygg från början till slut. 🐾

Svar fra HundOffice
Vi är en resande hundfrisör salong med högkvarter i Uppsala. Hundsalongen reser mellan Uppsala, Enköping, Stockholm med omnejd. Du som hundägare kan få din hund trimmad smidigt, genom att hundfrisören reser till dig med en fullt utrustad salong och utför trimningen på plats. Du bara behöver lämna din hund till oss! www.hundoffice.se
Uppsala, Stockholm, Enköping, Sverige

Svar fra HundOffice
Tjejen kom i tid och hon var jätte trevlig 🌸
Josie blev så finktlippt❤️
Jag kommer absolut använda tjänsten igen!

Svar fra HundOffice
Super proffsigt, våran lilla valp blev jätte fin

Svar fra HundOffice
Jättetrevlig kvinna och klippningen på min hund blev succé! Min hund blev supersöt i klippningen och vi kommer definitivt boka en tid igen hos dig/er. Dessutom fick min hund en söt liten rosett som jag fick välja!

Svar fra HundOffice
Punktlig, trevlig, proffsig, prisvärd och i tid. Ludde var lika glad och positiv efter behandlingen som innan och det är ett bra betyg. Bad, klippning inkl klor och tandborstning. Mycket nöjd och kommer att boka igen

Svar fra HundOffice
Utmärkt service – pålitliga, trevliga och noggranna
Vi är otroligt tacksamma för den här hundtrimningen. De är noggranna, väldigt trevliga och levererar alltid fantastiska resultat. Med våra hektiska arbetsscheman hade det varit nästintill omöjligt att få hunden trimmad utan deras hjälp. Rekommenderas varmt!

Svar fra HundOffice
Vill verkligen rekommendera Hundiffice, mycket duktig tjej som kom hem till oss och klippte vår Cavapoo för första gången. Så nu är hon nyklippt och fin till sommaren. Mycket bra och prisvärt 👍👍
Rikard, Uppsala

Svar fra HundOffice
Fruzsi var hemma hos oss igår och klippte min hund Shmi. Hunden blev jättefin och Fruzsi är otroligt gullig och tog väl hand om henne. Sen är det förstås en otrolig service att kunna få proffsklippning på hemmaplan till ett väldigt rimligt pris. Rekommenderar.

Svar fra HundOffice
The fact that Hund Office is a doggy salon on wheels is very convenient! The booking process was straightforward and the stylist was very courteous and easy to coordinate with.
The haircut was of professional quality, and was carried out in a reasonable amount of time. Our dog seemed happy with her, wanting to linger a bit after the haircut was done.
In terms of constructive feedback, it could be good to discuss in more detail what we wanted; in this case, we could have liked it even more short all over, as our dog’s hair grows fast and it means we’ll have to get her cut even sooner. But that’s also partially on me for not being clearer about just how short we wanted to go.
Woukd absolutely recommend!

Svar fra HundOffice
Dem klippte min Portugisisk vattenhunds mix som hade blivit tovig över vintern, tog bara 2 timmar och fick en jättefin hund tillbaka 😍

Svar fra HundOffice
Teamet var mycket professionellt, Fruzsi gjorde min hund super lugn och var super tålmodig med honom. Jag rekommenderar helt.

Svar fra HundOffice
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.