Snabb leverans. Bra information om de olika dofterna. Min hund (jaktlabrador) som är mycket säker på vårt vanliga hydrolat klarade vid första försöket 3 av 4 i förpackningen. Det som var svårt (vid f... Vis mer
Selskapet har svart
Så himla nöjd med min beställning från Hundigt! 🐾 Jag beställde hydrolat och Hundigts egna dofthållare och blev imponerad över kvaliteten. Snabb leverans, fina produkter och dessutom den där pe... Vis mer
Selskapet har svart
Mycket trevlig Lina som rättade till min beställning och fixade så att vår rallylydnadskortlek kom fram och med den en trevlig hälsning. Jag gillar när inte allt är digitaliserat utan en hederlig penn... Vis mer
Selskapet har svart
Älskar du också hundar? HUNDIGT är en medveten webshop som startades 2011 av en hund och en matte som letade efter produkter med omtanke. Hos oss hittar stort utbud av • tuggben • hundgodis • nose work • hundleksaker • rallylydnad • hundböcker • koppel & halsband • selar och mycket mer. Hundgodis och tuggben är alltid granskat, ren och naturlig råvara utan konstiga tillsatser. Du kan känna dig trygg när du handlar från Hundigt. Vi tar bara in produkter vi själva vill använda helt enkelt, Hundigt är en hundshop med omtanke om djur & natur för vårt och våra hundars bästa.
Glumsevägen 7, 51192, Örby, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Personalen var uppmärksamma på att jag inte hade koll på vilket Örby som företaget låg i och kontaktade mig. Det rättade till sig smidigt och beställningen kom fort och rätt hem till mig. Fick även en personlig hälsning i paketet. Trevligt!

Svar fra Hundigt
Snabb leverans. Personligt kort -stort plus. Sakerna jag hade beställt nådde verkligen upp till förväntan!

Svar fra Hundigt
Beställde tasskydd. Snabb respons och snabb leverans. Snyggt att man kunde skicka ett litet paket som detta med vanlig post istället för att som en del andra köra standardlösningen att allt hämtas på utlämningsställen.

Svar fra Hundigt
Alltid snabb och trevlig service! Bra produkter utan en massa onödiga tillsatser. Mycket nöjd - rekommenderas!

Svar fra Hundigt
Det var problem med hemsidan när jag skulle beställa så ringde in till deras kundservice och fick prata med en supertrevlig Lena. Hon var en stjärna som fixade min order och skickade paketet så jag hade det redan två dagar senare! Supernöjd med tuggleksaken också som blev en bra julklapp. Kommer absolut beställa från Hundigt igen.

Svar fra Hundigt
Tydligt fokus på närproducerat och hållbart, snabba leveranser och trevlig kundservice som får kunden att känna sig sedd och uppskattad.

Svar fra Hundigt
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.