Humlum Fiskerleje & Camping Anmeldelser

4,0

God ferie Det er en god og hyggelig plads, tæt på vandet og børnevenlig. Toilet/bad faceliteter er bare i orden. Service er iorden, er altid smilende og hjælpsom. Og så er det bare gode is🍨 Det... Vis mer

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

God campingplads

God ferie
Det er en god og hyggelig plads, tæt på vandet og børnevenlig.
Toilet/bad faceliteter er bare i orden.
Service er iorden, er altid smilende og hjælpsom.
Og så er det bare gode is🍨
Det er også en god plads for autocamper 🚍

6. august 2026

Fantastisk service og flot natur

Jeg kom først på humlum camping for en uges ferie af gangen. Det udviklede sig til at være fastlægger der. Der er en dejlig stemning, gode faciliteter, god service, FANTASTISKE is, samt gode tiltag til arrangementer for alle aldre tværs henover sæsonen. Herudover er den skønne natur et skønt plus oveni alt det andet. Det er et sted hvor vi samles hele familien og nyder sommerferien sammen; bedsteforældre, søskende, kusiner og olde.. det en tid vi ser frem til hvert år.

1. mai 2026

En helt fantastisk campingplads med…

En helt fantastisk campingplads med daglige aktiviteter for børn og voksne og en dejlig beliggenhed med strand og havnemiljø. Et servicepersonale af smilende unge mennesker og det sødeste værtskab og danmarks største bedste vaffelis. For hundeejere den helt optimale plads...

18. mai 2025

Dovne medarbejdere

Vi kommer ud til dem klokken 14:00, vi finder så ud af de først åbner igen for iskøb klokken 15:00, vi går så imod receptionen som også har lukket klokken 15:00, men ser at der sidder to medarbejdere inde i receptionen, som der ser os, men nægter at rejse sig op, og låse op, så vi kan spørge dem om der er mulighed for at købe en is.

Vi vil fraråde dem til andre, de er for dovne til at yde god service til kunder og gæster.

30. april 2026
Logoen til Humlum Fiskerleje & Camping

Svar fra Humlum Fiskerleje & Camping

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse. Beklager, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Det du beskriver, skyldes, at receptionen og kiosken var lukket på det tidspunkt, og at medarbejderne sad i et internt, online møde. Når vi holder lukket, har vi desværre ikke mulighed for at ekspedere - heller ikke selvom vi fysisk er til stede.

Vi forstår godt, at det kan virke frustrerende udefra, og vi tager din oplevelse med videre i vores overvejelser omkring skiltning og tydelighed omkring åbningstider.

Mvh
Humlum Camping

Dejlig Luksushytte

Min mand og jeg har lige været på et Weekendophold på Humlum Camping i et af deres Luksushytter med udsigt over vandet. Det er nogle dejlige hytter, som er nyrenoverede. De er udstyret med alt, hvad man skal bruge.
Camping værtsparret var meget imødekommende, hjælpsomme og venlige.
PS.: De har nok Danmarks bedste is - MUMS

24. april 2026

Campingplads i børnehøjde

Vi har været der af flere omgang men må fremhæve deres halloween, mega flot pyntet op og opleves for børn i hele efterårsferien afsluttet med en fantastisk halloween løb førs om formiddagen for de mindre og om aften/nat for de store børn

10. oktober 2025

Vi er lige kommet hjem fra en skøn…

Vi er lige kommet hjem fra en skøn ferie på Humlum Camping 🌊⛺️

Planen var egentlig at sejle dertil og bo på båden i havnen ⛵️, men vejret ville det anderledes 🌧️. Da vi ringede for at spørge til alternativer var Personalet lynhurtige til at hjælpe os og fandt en lille, hyggelig hytte og den blev vores perfekte base ❤️

Selv om pladsen var lidt trang, og vejret drillede, har vi hygget os med badning 🏊‍♀️, vandparken 💦, kæmpe store is 🍦 masser af hyggeligt samvær, små, fine aktiviteter for både børn og voksne, som gør det ekstra rart at være her 🔆

Selv hunden 🐾 var mere end velkommen, her er virkelig tænkt på de firbenede venner.

Personalet er bare fantastiske, smilende og imødekommende🙌 Man føler sig hjemme fra første dag, og når man tager af sted, føles det som at sige farvel til gamle venner.

Humlum Camping er hvor regnbuen ender – vi ses helt sikkert igen 💛

9. august 2025

Fantastisk is

Har ikke været på selve campingpladsen, som ikke virker så luksus. Men isboden har DANMARKS BEDSTE IS, og ekstrem god service!

Glæder mig ALTID til at komme og få is

1. mai 2025

Uge 42 på Humlum camping

Har nu flere år i træk været i en luksus hytte i uge 42 (Børnenes efterårsferie). Der findes ikke skønner perle, hvor skulderne kommer helt ned. selv ugerne på 11 og 14 år elsker at komme der, hver eneste dag er der aktiviteter, børn og voksne kan hygge sammen om. Rikke Og Lasse som har campingpladsen er de sødeste og rumlige mennesker over for deres gæster.
Vi kommer helt klart igen.

18. oktober 2024

Den skønneste campingplads

Den skønneste campingplads, hvor det er de sødeste campingmor og far.
Rikke og Lasse er altid sød og smilende, og klar med en sød bemærkning.
Campingpladsen er super lækker og velholdt. Kommer der gerne så tit det er muligt

20. juli 2024

Ligeglad med sine gæster.

Vores tre årig dreng røre ved en lygtepæl, toppen vælter ned i hovedet på ham. Der er 4 voksne der ser dette og den sidder tydelighvis ikke fast. Glas delen ryger direkte ned i hovedet på ham og lige under hans øje flækker hans hud. Vi ringer til vagtlægen og skynder os afsted.
Da vi kommer hjem til pladsen igen (har været der 5-10 minutter kommer han ned for at fortælle mig hvor dårligt det er vi ikke har fortalt den er gået i stykker (lygtepælen). Den er IKKE gået i stykker. Den er faldet ned grundet den ikke er sag ordenligt fast.
Jeg fortæller at det var da også min hensigt at jeg ville op og informere, men jeg havde fokus på mit blødende barn og at han skulle til vagtlæge.
Det var sådan set ham ligegyldig det var ikke det det handlede om, han skulle ha vidst det og det to også kun 30 sekunder at informere ham om det.

Ikke noget med at spørge ind til barnet eller undskylde for hans skyld i ulykken.
Fjerde gang jeg fortæller ham at vi lige er kommet hjem og forklare ham situationen blev jeg så vred og sagde til ham jeg var i chok over hans måde at komme til mig på og anklage mig for at min dreng havde ødelagt hans lygtepæl og været oppe og hænge i den.

Ydermere blev min 7 årig og 1 årig smidt ud af kiosken “fordi de måske laver ulykker” da de var blevet sendt ind af mig for at finde noget slik de godt kunne tænke sig.
Max 5 minutter havde de været væk fra mig og kom tilbage.
Min mand snakker med ham og fortæller at det er deres politik og regler. Og de to børn desuden havde været der inde i 30 min (hvilket IKKE er sandt).

Jeg har modtaget SÅ mange beskeder efter jeg har offentliggjort min forargelse over håndteringen af denne sag. Jeg var aldrig taget derud hvis jeg havde vist at denne plads ejere vægter deres lygtepæle højere end gæsternes ve og vel.

Ydermere skete nøjagtig for en dreng for et år siden hvor han heldighvis ikke kom noget til. Men moren kan jo så stadig ikke begribe der ikke er kommet styr på de lygtepæle endnu.

18. juli 2024

Vi kommer ikke igen!

Mit barn fik en lygtepæl i hovedet fordi den var gået i stykker og ikke sad fast (toppen) vi kørte straks på skadestuen da han havde flækket lige under øjet da vi kom tilbage kom campingfatter straks ned for at skælde ud over at vi ikke havde været oppe ved ham og fortælle at hans lygtepæl var gået i stykker hvilket hele tiden var hensigten men vi syns det var vigtigere at få limet den 3 årige dreng

18. juli 2024

Fantastisk plads lige ud til…

Fantastisk plads lige ud til Limfjorden. Her er der alt du kan drømme om og det er ikke særligt langt til Struer hvor man kan købe ind i flere gode forretninger. Her er ro og mange muligheder for at gå nede ved vandet, tage en tur til Venø eller bare slappe af. Jeg kan på det varmeste rekommandere pladsen. Værterne er meget søde og morgenbrødet er helt i top😀

24. september 2022