Humlecentralen Anmeldelser 34

4,2

Gode produkter til overkommelige priser! Dejligt med stort udvalg af produkter til priser som ofte ligger under markedet. Kontakt formularen på hjemmesiden virker dog ikke, og derfor gik der no... Vis mer

Grainfather Glycol køler inkl. Grainfather 30 ltr. gæringstank Pro Edition. Den bliver leveret til døren. Da der mangler en neopren isoleringsfrakke, er der intet problem med at den så bliver efter... Vis mer

4,2

Bra

Lynhurtig service og hjælp.

Jeg bestilte noget udstyr til at lave mjød med og de blev leveret med forkerte gærlåse. Et telefonopkald og de blev sendt med det samme. Jeg havde de rigtige dagen efter at have modtaget det forkerte. Det er dælme god service.

17. september 2025

Altid god service

Har bestilt der cirka månedligt over 5-6 år. Altid god service, både i butikken og ved bestilling i webshoppen.

16. februar 2024

Reklamation blev løst på fornuftig vis!

Hurtig og effektiv levering for vare købt online.

Da varen blev taget i brug, var den godt nok defekt, og min søn blev således tilbudt at tage til butikken i Søborg for at få den byttet, hvilket som udgangspunkt havde været fint nok såfremt, vi havde boet i nærheden, hvilket ikke var tilfældet - tværtimod.

Så jeg kontaktede dem efterfølgende selv telefonisk og anmodede om en mere fleksibel løsning for en vare købt online.

Talte med Joachim, som på yderst imødekommende vis tilbød, at sende os en ny vare og medsende en returlabel således, vi kunne sende den defekte retur uden omkostninger.

Se, det var en løsning, som var til at tage og føle på! Bestemt tilfreds med DEN løsning 👌

2. november 2023

Grainfather Glycol køler inkl

Grainfather Glycol køler inkl. Grainfather 30 ltr. gæringstank Pro Edition.
Den bliver leveret til døren. Da der mangler en neopren isoleringsfrakke, er der intet problem med at den så bliver eftersendt.
Rigtig god kommunikation og god behandling!
Tak for en god service!

3. august 2022

Gode produkter til overkommelige priser…

Gode produkter til overkommelige priser!

Kontakt formularen på hjemmesiden virker dog ikke, og derfor gik der noget længere tid end forventet med kundesupport, da der først blev svaret da jeg sendte en mail.

Kan klart anbefales!

10. november 2021

Dårligt produkt og intet svar

Vi købte noget Chemipro Oxi hos dem, men selvom vi fulgte instrukserne virker det ikke som lovet. Derudover har vi forsøgt at kontakte kundeservice for at få hjælp, men de har ikke givet svar tilbage i snart tre uger.

23. september 2021

Hurtig levering og god sparring

Hurtig levering og god sparring.
Bestilte på hjemmesiden fredag over middag - det blev leveret lørdag.
Fik samtidig god rådgivning om anvendelse af nogle produkter i telefonen.
Vil helt sikkert handle der igen.

6. februar 2021

God kundeservice

Fin kundeservice. Meget fleksible og hjælpsomme (også hvis man er kommet til at lave fejl i bestilling).
Prisstærk på en række varer, og har som regel det meste på lager.

29. september 2020

En god oplevelse

Havde en fin oplevelse med både bestilling og levering. De havde alle de varer jeg skulle bruge til mit brug på lager, så jeg ikke skulle bestille fra flere steder - og DET var dejligt.

7. september 2020

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis