We hebben Hum twee trappen laten stofferen. We zijn uitstekend geholpen in de winkel aan de Molenlaan. We waren genoodzaakt onze afspraak tot 2 x toe te verzetten en dat was geen enkel probleem - klan... Vis mer
Se hva andre synes
Het is een bedrijf waar mijn ouders ook hun tapijt kochten vroeger en daardoor in mijn eerste huis ook mijn 1e tapijt had gekocht nu wat jaren verder merk ik dat de jongens eigenlijk nog beter word... Vis mer
Ivm onze nieuwbouwwoning zijn we hier terecht gekomen voor pvc vloeren en traprenovatie. Alles is zeer vakkundig gelegd en van goede kwaliteit. Het bedrijf onderscheidt zich door hun enorme flexibili... Vis mer
Zelfs in de Achterhoek komt John tapijt leggen. Wederom zijn we weer zeer tevreden over deze stoffeerder. Het is keurig en vakbekwaam gelegd.
Informasjon om virksomheten
- Gulvbeleggbutikk
- Gulvlegger
- Husholdningsbutikk
- Tre- og laminatgulvleverandør
- Etterbearbeiding av tregulv
Skrevet av virksomheten
Hum Tapijt, al meer dan 20 jaar een begrip in Rotterdam! Door al meer dan 20 jaar ervaring in het vak, zijn wij op alle gebieden van vloeren en wooninrichting thuis!
Kontaktopplysninger
Molenlaan 355, 3055XJ, Rotterdam, Nederland
- 085-0609999
- info@hum-tapijt.nl
- hum-tapijt.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De trapbekleding is zeer netjes gelegd
De trapbekleding is zeer netjes gelegd. De stoffeerder heeft ook nagedacht over hoe hij de bekleding zou plaatsen. En dat was netjes met de draai van de trap mee. Ook de stoffeerder was netjes, beleefd en ook alles netjes schoon achter gelaten. Een zeer te vrede klant!!
Blij mee!
Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding. Aardige mensen die vloer hebben gelegd.
Bij het uitzoeken van een laminaatvloer werd ik heel goed geholpen. Bij het maken van een afspraak maken voor het brengen en leggen waren er veel mogelijkheden qua dag en tijd. Het leggen werd gedaan door twee mensen die alles keurig hebben gelegd en alles werd netjes opgeruimd. Ik ven zeer tevreden met de service van hum tapijt.
Top service!
Top service!
We zijn in de winkel snel geholpen met het uitkiezen van het juiste tapijt, waarbij rekening is gehouden met ons budget en een goede kwaliteit. De stoffeerder was heel snel beschikbaar en heeft prachtig resultaat geleverd. Na al het klussen voelt ons huis nu echt als een thuis!
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk en behulpzaam.
HUM was ons aangeraden door vrienden en we zijn niet teleurgesteld. We werden vriendelijk en deskundig geholpen bij onze keuze voor een PVC vloer. De vloer is inmiddels gelegd en ligt er prachtig bij, volledig naar onze wensen en verwachtingen. Een goede en betrouwbare partij die wij kunnen aanraden.
Top!
Rotterdams *Niet ****** maar poetsen*
Snel. Mooi product. Goeie prijs. Vakkundig gelegd.
Wij zijn ontzettend blij met dit…
Wij zijn ontzettend blij met dit bedrijf! Ze leggen niet alleen prachtige vloeren, maar doen dit ook snel, vakkundig en met oog voor detail. De service was top: snel, vriendelijk en professioneel. En dat alles voor een hele mooie prijs. Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan!
Goede service!
Goede service, duidelijke afspraken en een mooie vloer. Echt goed gelegd en mooi afgewerkt. Blij mee
Een fijn bedrijf
Ze zijn heel behulpzaam en vriendelijk. De trap is supermooi geworden en ik ben er ontzettend blij mee. Dit bedrijf is echt een aanrader en als ik straks een nieuwe vloer wil dan bestel ik die zeker bij hen!
Top!!!
Super blij met de service van Hum Tapijt! Het personeel is vriendelijk, denkt echt met je mee en neemt de tijd om je goed te adviseren.
Het leggen van de vloer is ook helemaal top verlopen. Alles is strak en netjes afgewerkt! Mijn vloer ziet er geweldig uit. Ik ben er heel blij mee!
Warm welkom en top gelegd
Het welkom in de winkel was al top relaxed werden we geholpen. De hulp die we kregen bij een schrijven naar verzekering ivm de schade die we hadden werd na deze brief nog gehonoreerd ook.
Op de dag van leggen kwam een wervelwind binnen om kwart voor 10 en tegen 15.00 uur was het gedaan 65m2 echt strak en mooi gelegd op ritme van slamfm. Vriendelijke mensen met ieder waarmee wij te maken hadden.
Goede service.
Vriendelijk en behulpzaam. Kennis van zaken en snelle plaatsing. Afspraken worden nagekomen. 4 sterren, omdat een verbetering altijd nog mogelijk is.
Alles is uitstekend!
Alles is uitstekend: de verkopers, de service, de stoffeerders en het resultaat!! Bedankt!
Uitstekende service trapbekleding
Snelle en vakkundige service voor het bekleden van twee trappen. Monteurs waren niet bang om mee te denken en wat extra’s te doen om het resultaat net even wat mooier te maken.
Goede service , denken mee , snelle levering en plaatsing.
Stoffeerders zijn vakkundig, snel en werken heel schoon.
Echt vakwerk, waar voor je geld
In de winkel zijn we fijn geholpen. Het is heel snel en vakkundig gelegd. Contact verliep prettig. Zeker een aanrader.
Wat een fijn bedrijf
Wat een fijn bedrijf , zijn erg meedenkend en heel behulpzaam.
Volgende keer weer daar mijn laminaat kopen.
Een aanrader
Hele goede service. Houdt zich aan de afspraken. Zeer tevreden
Trappen bekleden
Vandaag netjes en snel 3 trappen bekleed met tapijt. Het betrof alleen de treden dus het was wat arbeidsintensiever maar alsnog binnen een halve dag klaar. Hier en daar zelf wat lijmresten moeten opruimen maar dat mag de pret niet drukken. Goed advies gehad in de showroom en ze waren ook relaxed met het delen van verschillende showroom mappen om tot een keuze te komen.
We zijn goed geholpen
We zijn goed geholpen. Er werd meegedacht in onze ideeën en daarover zijn we goed geadviseerd. Klantvriendelijk, er was ruimte om kleurstalen mee naar huis te nemen en om over de aankoop na te denken. Levering en stofferen verliep netjes en zoals afgesproken.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.