Wij hadden ook een Castello dekbed besteld can Ducky Dons, bij online bestelling kregen we gelijk bericht dat het langer zou duren… Pas daarna reviews gelezen en oefff dat was schrikken. Maar 3 weke... Vis mer
Selskapet har svart
Afgelopen vrijdag werd ik door de firma gebeld naar aanleiding van mijn slechte ervaring in december. Uitleg en excuses gekregen waarom het zo slecht verlopen was en als tegenprestatie bode... Vis mer
Selskapet har svart
Zag een mooie actie op Huijer.nl staan: 20% korting, waardoor veel artikelen scherp zijn geprijsd. De levering was snel. Klein minpuntje zijn de bezorgkosten die in rekening worden gebracht voor beste... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben enorm tevreden over mijn bestelling bij Huijer! Ik had nieuw beddengoed nodig en ben uitgekomen bij hun dekbedovertrek, wat een verschil met wat ik eerder had. Ook de hoeslakens passen per... Vis mer
Selskapet har svart
Sinds 1983 leveren wij de beste kwaliteit en service op het gebied van nachtrust. Bij Huijer.nl leveren we meer dan alleen beddengoed, wij zorgen er samen voor dat je nachtrust verbeterd. Ontwaak elke ochtend met een gevoel van hernieuwde energie, door onze dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens. Jouw leven besteed je voor een groot deel in bed. Laat ons helpen die tijd onvergetelijk te maken. Maak van je slaapkamer een kunstwerk met onze exclusieve selectie van plaids en spreien. Bij Huijer.nl begrijpen we als geen ander dat een goede nachtrust belangrijk is, maar we geloven ook sterk in de kracht van een prachtig ingerichte slaapkamer. Onze premium collectie voegt niet alleen comfort toe aan je bed, maar verrijkt ook je kamer met stijl en verfijning. Ben je klaar om je slaapkamer te transformeren? Ontdek onze collectie vandaag nog en begin elke ochtend met een glimlach. Wij hebben een uitgebreid assortiment, waardoor we altijd hetgeen hebben wat je zoekt. Om het nog beter te maken, bieden we gratis verzending op alle bestellingen boven de € 50. Dit is onze manier om je te bedanken voor je vertrouwen in ons. Waar wacht je nog op? Transformeer direct je nachtrust en slaapkamer om, samen met onze hulp!
Zeugstraat 78-86, 2801 JD, Gouda, Nederland
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Op 10 augustus plaatste ik een bestelling voor een nieuw hoofdkussen. Ik betaalde met Klarna. Ik kreeg een bestelbevestiging van Huijer, maar er werd geen verwachte levertijd genoemd. In mijn account stond de bestellingstatus op “in de wacht”. Ik stuurde een mailtje en heb tot op de dag van vandaag (7 september) geen antwoord ontvangen. Zojuist ontving ik van Klarna een bericht dat de bestelling geannuleerd is. Geen aanrader dus helaas.
Naar aanleiding van jullie reactie heb ik de order erbij gepakt. Deze staat gewoon op Bonten maar is aan jullie kant geannuleerd. Voor mij is het hiervoor afgehandeld, hartelijk dank.

*** Aanvulling 10 september ***
Nog altijd geen geld retour ontvangen, hoewel de bestelling al op 29 augustus is geannuleerd.
Bestelnummer: Bestelling #207776
*** Aanvulling 29-08-2024 13:43uur ***
Ik heb net een reactie gekregen dat ik mijn pakket heb ontvangen. Dit is NIET het geval. Ik heb vanochtend een bericht gestuurd via Waarborg Thuiswinkel dat ik mijn geld terug wil, want na tien dagen heb ik nog altijd geen track and trace voor het kussen ontvangen, laat staan dat ik het kussen al geleverd gekregen heb.
Het feit dat ik nu nog eens twee weken moet wachten voor ik mijn geld terugkrijg, maakt het nog slechter. Gewoon een maand rente vangen op mijn geld in plaats van serieus beddengoed leveren. Bah!
*** 16:35 uur ***
Opnieuw een reactie binnen dat ik het kussen ontvangen zou hebben, dat is NIET zo. Ik heb alleen een bevestigingsmail gekregen dat ik mijn geld terug zal krijgen, maar daar moet ik nog twee weken op wachten.
—————————————————
Een week geleden een hoofdkussen besteld, maar sindsdien heb ik alleen een bevestiging van de bestelling ontvangen. Een update over een verzenddatum heb ik überhaupt niet ontvangen, terwijl werd aangegeven dat het kussen binnen twee tot vijf dagen bezorgd zou worden. Bezorgd is er überhaupt nog niets, maar de bevestiging van verzending heb ik ook niet. Ondertussen ligt mijn geld al een week in de kassa van Huijer… Geef inzichtelijke informatie over leverdata ipv klanten voor te liegen. Dit is niet ok.

Svar fra Huijer.nl
Hoofdkussen zeer netjes geleverd in tas en kartonnen doos. Vraag over het product via de site gesteld en bijna direct een duidelijk, vriendelijk en bevredigend antwoord retour. Super!
Scherpe prijzen, snelle reactiesnelheid op mail en prima service en klantvriendelijkheid.
Prima bedrijf! perfect advies gekregen van Tristan: en een snelle perfecte levering van mijn zomerdekbed! dit bedrijf heeft korte lijntjes en dat is erg prettig!
E van Puijenbroek
Lang gezocht naar een dekbedovertrek en gevonden bij Huijer. Eenvoudige manier van bestellen en betalen. Het is volgens afspraak geleverd en het dekbedovertrek is nog mooier dan verwacht!
Dan ook nog de service van het nabellen of alles naar wens is. Een top bedrijf.
Goed en snel geholpen via de mail met mijn vragen, slaap inmiddels heerlijk onder mijn dekbed
Leuke actie van Huijer.nl, heb hier mijn kussen en dekbed gekocht voor mooie prijs. Levering was ook keurig aangeven en mijn vragen werden relatief gezien snel beantwoord.
Dekbed besteld op 31 mei. Op de website stond vermeld dat dit binnen 24 uur verzonden zou worden. Op 7 juni nog geen bestelling ontvangen en contact opgenomen. De bestelling zou dinsdag 11 juni aangemeld worden. Wederom hoorde ik niks. Vrijdag kreeg ik een melding dat ze het via postnl zouden versturen. 17 juni had ik nog steeds geen track en trace code ontvangen en nam ik wederom contact op. 18 juni ontving ik een track en trace code. Postnl ontving mijn pakket echter op 28 juni pas. Sindsdien wordt de bezorging dagelijks uitgesteld en heb ik tot op heden(8 juli) mijn bestelling niet ontvangen. Volgens postnl moet Huijer hier melding van maken maar Huijer geeft geen gehoor meer. Niet via de mail noch telefonisch. De bestelling is al volledig betaald en naar mijn geld kan ik waarschijnlijk fluiten!

Helaas.
Eerst bekom ik emails bestemd voor een andere persoon. Waar me steeds wordt gevraagd door te gaan met een aankoop van een Tempur matras.
Uiteindelijk wordt er wel contact opgenomen voor hetgeen ik interesse toonde. Ik zou 6 weken moeten wachten op mijn bed. Ruim 1 week later bleken ze de poten van mijn bed niet genoteerd te hebben. Steeds erachter lopen waar de levering blijft. Reactie blijft echter uit. Na enige tijd dan toch reactie. Ik zou worden gecontacteerd geen zorgen. Wederom een week later, nog steeds niet. Oh ja morgen beloofd. Geen reactie. Wederom contact opgenomen, toevallig zouden ze me nu gaan terugbellen. Nog eens 2 weken wachten op de levering omdat ik in België woon. Als ik te kennen geef dat ik hier echt niet gediend ben en ik er steeds achter moet hollen wordt ik toegebeten dat ze hier echt geen zin in hebben. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid laat helaas te wensen over
Goede kwaliteit dekbed en klantvriendelijk te woord gestaan door Tristan!
Ik heb een dekbed van Ducky Dons gekocht, erg fijn dekbed!
2 bestellingen geplaatst op 14 juni (2 hoeslakens). 1 netjes geleverd, op de andere zit ik nog steeds te wachten. Klantenservice reageert niet op mails. Ze zeggen binnenkort is het gedaan met slapeloze nachten, maar hier krijg ik juist slapeloze nachten van. Waardeloos.

Svar fra Huijer.nl
Ducky Dons dekbed besteld, van hoge kwaliteit en ook nog eens scherp geprijsd.
Zo als iedereen zegt, zelfde smoes en toch willen ze goedpraten, ondertussen 2 weken achter me kussen wachten :) oplichters zijn jullie

Svar fra Huijer.nl
Goede service en zeer vriendelijke medewerkers!
Er is een goede kwaliteit geleverd, duidelijke uitleg gegeven en bezorging volgens afspraak. Bed werd naar eerste verdieping gebracht en in elkaar gezet.
Na wat heen en weer gemaild te hebben over de gratis kussens hebben zij dit toch nog netjes opgelost en heb ik ze alsnog gekregen.
Goed opgelost en snel geleverd

Svar fra Huijer.nl
Volgens de website verzonden binnen 24 uur. De verzending laat echter al 8 dagen op zich wachten. Eerst is er een probleem met DHL en geeft men aan over te gaan op PostNL. Vervolgens ligt het ineens aan de voorraad door "extreme drukte" en is het wachten op nieuwe voorraad. Ondertussen staat op de website bij het betreffende item nog steeds dat ze verzenden binnen 24 uur. Ik het gevoel dat we van de ene smoes in de andere smoes vallen en ik voor de gek word gehouden.

Svar fra Huijer.nl
Slaapt heerlijk op de matras!
Al een paar jaar in bezit, nog steeds heel fijn!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.