Poker na Żywo 🐟 Graj z bonusem 8.000 zł Anmeldelser

4,1

Kręciłem bębnami w mojej ulubionej grze i były bardzo responsywne przez całą sesję. Animacje wyglądały ostro, a wygrane pojawiały się płynnie. Prędkość spinów była naturalna. Jedyną małą rzeczą było c... Vis mer

Gaming stretched across five hours since the interface stayed responsive and fluid throughout. My session never lagged once. Platform kept everything running smooth. Connection held strong 🎮

wyciąg z banku zaakceptowano mailem, a profil kasyna nadal pokazywał rejected. Nie wiem, który komunikat traktować poważnie, bo support cytuje oba. Odświeżenie później tylko potwierdziło problem.

I set my deposit cap which activated right away when confirmed though adjusting it later felt slightly fiddly. My account respects the limit across all sessions now

1. Veddemålsagent
  2. Veddemålsformidler
  3. Kasino
  4. Hasardspill
  5. Gambling
  6. Kasino og veddeløp på nett

Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kątem licencji, bezpieczeństwa, szybkości wypłat i jakości obsługi klienta.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Aktywny bonus nie pomógł

Aktywny bonus nie pomógł, bo Jack and the Beanstalk wyglądał jak gra z real balance. Kasyno mogło pokazać salda przed kliknięciem spin. Numer #23666 istnieje, ale nic nie wyjaśnia.

16. september 2026

Aktywny bonus nie pomógł

Aktywny bonus nie pomógł, bo Wanted Dead or a Wild wyglądał jak gra z real balance
Kasyno mogło pokazać salda przed kliknięciem spin
Godzina w transakcjach nie zgadzała się z mailem

18. september 2026

KYC znów zażądało pliku

KYC znów zażądało pliku: selfie do KYC. Ten sam dokument miał już status approved, a wypłata nadal stoi bez listy braków. Na LTE w pociągu problem wrócił od razu.

18. september 2026

Bonus świecił jako aktywny

Bonus świecił jako aktywny, a Legacy of Dead pokazał grę z realnych środków.

W historii rund nie było prostego rozbicia sald.

Sprawdzałem ponownie o 8:28.

Aktywny bonus nie pomógł, bo Wild West Gold wyglądał jak gra z real balance
Kasyno mogło pokazać salda przed kliknięciem spin. Case #61314 ma status open i zero treści

16. september 2026

Obsługa niby miła

Obsługa niby miła, ale na moje pytanie o weryfikację dostałem gotowca z FAQ, potem drugi raz to samo 🙃 w końcu ogarnąłem sam, bo z nich pożytku było mało.

Menu wygląda prosto

Menu wygląda prosto, dopóki człowiek nie szuka historii transakcji i statusu cashout.

Wtedy zaczyna się przeskakiwanie między pustymi ekranami. 20:31.