Bestilte i romjula og fikk umiddelbart ordrebekreftelse samt en epost om at varen IKKE var på lager. Ble derfor litt overrasket da jeg allerede neste dag fikk epost om at varen var sendt. Hentet p... Vis mer
Jeg har aldri opplevd bedre oppfølging enn hos HTPC.no! Når Posten rotet bort forsendelsen tok HTPC.no kontakt med meg på eget initiativ når sporingsinformasjonen indikerte problemer med sendingen,... Vis mer
Håggåvegen 7, 7353, Børsa
- +4798219302
- shop@htpc.no
- htpc.no
Kjapt og greit levert
Hentet pakken på postkontorert før helga, og alt ser ut til å være greit (har ikke installert og testet enda da jeg fremdeles venter på varer fra andre leverandører ...)
Veldig rask reaksjon både før og etter bestilling og også rask levering
Htpc virker som et seriøst firma, og jeg kan gjerne anbefale dette
Strålende
Kan ikke annet enn å anbefale htpc.no på det varmeste. Fikk utrolig rask og god hjelp fra første henvendelse. Tilpasset produktet etter mitt behov, og jeg er veldig fornøy med resultatet.
Takk for hjelpen!
Hadde en fin dialog med en som kunne guide meg på hva jeg trengte av utstyr. Fekk svar tilbake meget kjapt.
Bra priser. Superrask levering!
HTPC.no sendte varene samme dag med posten. Enkelt å velge billigste leveringsmetode. De har også konkurransedyktige priser.
Solid kundeopplevelse
Beste ny NUC, fikk raskt svar at deler var på vei til lager i Norge, så det ville gå noen uker. Helt fair, når den nettopp har kommet på verdensmarkedet. Stort pluss at HTPC.no var først i Norge til å få den på marked. Andre nettbutikker ønsket ikke, eller viste ikke hva for en vare jeg spurte etter.
Da den var kommet på lager, ble den rimelig raskt sendt til meg. Den inneholdt alt, men ikke strømkabel. Her kommer den eneste lille minus i handel, nemlig at det var ikke opplyst på produktet, eller på nettsiden om det skulle være med eller uten PSU. Så jeg måtte purre. Men HTPC.no reddet dagen, med å express sende PSU kostnadsfritt. BRAVO! Dette gjorde den totale opplevelsen solid.
Jeg skal handle der igjen.
Positivt overrasket , veldig god kundeservice
Bestilte en vare som ikke kom umiddelbart, tok kontakt etter en uke og fikk da et komplett ærlig svar med estimat på levering.
Er vant til å få "standardbrev" fra nettbutikker, ble veldig positivt overrasket
Kommer til å handle mer hos denne butikken når behovet kommer
Enkel og oversiktlig netthandelsportal - bra varesortiment
Jeg fikk min vare tilslutt. Det tok litt tid men det er forståelig da pci-e risers
ikke er volumvare. Alt i alt fornøyd.

Svar fra HTPC.no
rask respons på henvendelser og levering
Rask respons ved hendvendelser og levering, veldig bra.
Rask tilbakemelding på spørsmål og levering!
Spørsmål på epost ble besvart raskt og leveringen var raskere enn antatt. Anbefales!
God service!
Imøtekommende og serviceinstillte medarbeidere, som ordnet allt.
Gode priser, rask levering og meget god kundeservice
Gode priser i forhold til motstanderne, og godt utvalg av PC-deler i mindre formfaktor enn det som er ansett som standard. Enkelt betalingssystem, vilkår og nettside er lett å forstå og varen kommer kort tid etter bestilling. I tillegg er kundeservice (eller innehaver) veldig hyggelig :)
Anbefales!
Super service!
Kjøpte HTPC som byggesett fra htpc.no for ca et år siden, og fikk veldig god hjelp og oppfølging fra Nils-Helge. Strevde med å koble til hovedbryteren og fjernkontrollen, men kom godt i mål med dette etter veiledning på epost. Vil helt klart vurdere å handle fra htpc.no igjen!
Hyggelig, god service og raske svar.
Bestilte et IBM M1015 fra htpc.no. Det hadde de ikke på lager, men jeg fikk beskjed om at jeg kunne få tilsendt et M5014 (et dyrere kort) uten ekstra kostnad istedet. Måtte dessverre takke nei til tilbudet, men fikk M1015 litt senere.
Da jeg skulle koble opp M1015 til mine harddisker la jeg merke til at SAS->SATA kablene jeg også hadde bestilt, rett og slett ikke passet inn i kortet. Dette var fordi de hadde 90-graders vinkel på kontaktene og dermed var for store. Sendte mail til htpc.no og fikk svar fra Nils-Helge Garli Hegvik (mannen jeg går ut fra driver htpc.no) med en gang. Han skulle sende meg to nye SAS->SATA kabler med rette kontakter i posten. Disse betalte jeg ikke for. Mottok de noen dager senere, og nå står det fem nye disker i serveren min, og alt fungerer utmerket.
Vil anbefale alle andre å bruke htpc.no, jeg har ingen negative ting å nevne. Utmerket service. Du får svar på epost samme dag, om ikke på timen.
Proffe gutter!
Gutta kan tinga sine. Bra produkt!!
Fantastisk service
Fikk en fantastisk service etter at et riser kort kortsluttet min picoPSU strømforsyning. PicoPSU'en var kjøpt i USA, men HTPC.no tilbøy å ikke bare erstatte riser kortet men også å erstatte min picoPSU.
Kan anbefales på det sterkeste...;-)
Kjempeservice og problemfri retur!
Kjøpte litt forskjellige ting, deriblant eit TV kort. Dette fikk eg ikkje til å fungere, då logga supporten seg på for å hjelpe fleire gonger over eit relativt langt tidsrom, dette på grunn av min eigen treghet.
På tross av at det vel var nesten 1 år sidan eg kjøpte, så var det ikkje noko problem å returnere og få pengene tilbake.
Meget servicevenneliginstilt bedrift
Meget hjelpsomlige og bra service
Meget bra service
htpc.no leverer som avtalt og har rask respons på henvendelser.
Seriøs bedrift med rask levering
Hadde en fin dialog med htpc i chatvinduet på nettsiden. Der forklarte jeg hva jeg krevde av maskinkrav og ca prisklasse. Fikk et forslag på komponentoppsett og fikk dette i posten etter 3-4 dager. Senere satt jeg sammen delene jeg fikk i posten og vips hadde jeg en maskin som bootet med en gang.
Hadde noen software spørsmål i ettertid som ble besvart raskt
Knall fornøyd med service og levering!
Anbefales!