Bedrägeri! Jag har betalat in till dom i över ett års tid men sedan när det kom till kritan och jag faktiskt behövde stöd från dom så ljög dom om mina arbetade timmar och tog noll hänsyn till mit... Vis mer
Se hva andre synes
NO THANK YOU Tänk om alle deras hotel-och-restaurang medlemmer tog hand om deras gäster på samme vis - så skulle restaurangerna stänger. Man får mera information och bättre service samt bekräftels... Vis mer
Värdelös service
Betalar varje månad, får 0 hjälp, vägrar utbetala ersättning och förklarar inte varför, har hyra att betala, helt värdelösa
Jag har inte haft några problem med er…
Jag har inte haft några problem med er genom åren förutom att jag tycker att man borde kunna få gå på semester 1 vecka utan att bli av med ersättningen för den perioden, man kan faktist söka jobb medan man är utomlands och även svara på samtal och ha intervjuer över telefonen, anledningen till att man inte får vara utomlands är att man måste stå till förfogande för arbetsmarknaden, det är bara allmänt löjliga lagar som finns, utöver det så har allt annat vart bra, jag har inte haft några problem med HRAK de senaste 5 åren, jag får den ersättning som lagen ger mig rätt till, kommunikationen mellan mig och a-kassan fungerar bra, de svarar fort på frågor, synd att de bestämde sig för att inte göra en utbetalning under julhelgen, det kan dem förbättra, annars allt väl
Bedrägeri!
Bedrägeri!
Jag har betalat in till dom i över ett års tid men sedan när det kom till kritan och jag faktiskt behövde stöd från dom så ljög dom om mina arbetade timmar och tog noll hänsyn till mitt långvariga handikapp och sjukdom och tyckte inte att jag skulle få en enda krona trots att jag hade kommit upp i det antal jobbtimmar under ett års tid som krävdes för att få stöd.
Aldrig mer!
Hoppar över en utbetalning mitt under…
Hoppar över en utbetalning mitt under jul med hänvisning att det är jul. Vad är det som får er att tro era meddlemar slulle vara utan pengar under jul eller andra röda dagar ni har ledigt
Ni är skamlösa och slänger äldre under…
Ni är skamlösa och slänger äldre under bussen. Ni utesluter medlemmar på helt felaktiga grunder och lämnar endast en liten notis på mina sidor. Hur kan en 60plusare som ringt in till er vecka efter vecka meninte bli informerad över telefon att han blivit utesluten?
Återbetalningskrav på en fel rapport som man direkt ringt in och rättat till.
Uteslutning pga "grovt fusk" som ni uttryckte det men man har ringt er varje vecka och inget har sagts över telefon.
Nog den äckligaste a-kassan i landet.
Otrevlig personal, ingen kunskap och när man ifrågasätter något så svarar dem att du får ta de via domstol.
Ni lär inte bli långvariga.
Extremt dåliga
Extremt dåliga, ingen profession, outbildade medarbetare som säger olika saker hela tiden.
Hellre bli arbetslös utan akassan…
Hellre bli arbetslös utan akassan alltså söka andra bidrag än att ge sig in på detta. Osäkerheten att ha dom är för mycket. Dom förljer inte specifik lagar eller regler...
KATASTROF
KATASTROF , det känns som man bara kasta pengar i sjön! Otrevliga handläggare , oproffsigt man får fel info från de!
Sämsta jag varit med om!
Borde få minus på stjärnorna!
Önskar att jag aldrig bytte Akassa till Hrak. Gick med 1e April 2023, har betalat varenda månad sedan dess, men det har fortfarande inte kommit någon information till Försäkringskassan från Hrak att jag är med i deras Akassa, därmed har jag fått min Aktivitetsersättning kraftigt sänkt, jag har fått leva på lånade pengar som är ohållbart, vet ej hur jag skall kunna betala mina räkningar nu i Juli månad. Eller mat ens ?
Har ringt och ringt, kommer många gånger inte fram under deras korta telefontider. Har skrivit meddellande till dem via deras system (mina sidor). Första personen förstod inte alls vad jag ville, sen var jag i telefon med en annan som sa att det var
skickat, ringde då till Fkassan, nej ingen info inkommen till dem, tilbaka till Hrak, skrev nytt meddellande, inget svar på 9 dagar nu....
Varför betalar jag till en Akassa som inte kan göra det allra minsta för att hjälpa mej ?
Ja vart ska man börja
Ja vart ska man börja? Vet inte om allt får plats här. Hade kunnat skriva en uppsats. Dyraste medlemskapet på denna jord. Verkar inte vilja göra mer eller mindre för medlemmen. Verkar tyvärr vilja betala ut minsta ersättning. Jag fick 25h trots att jag jobbat mer. De ville ha in lönespecifikationer från 2021. Vilket jag löste. Hade en tingsrättsdom som jag skickade med men den dög inte enligt deras jurister. Så de kunde inte räkna med den. Vet inte vilken utbildning som behövs i dagens Sverige längre. Men under all kritik. Jag gav dem en chans att vissa vad de brinner för och står för. Men tyvärr. Den erfarenheten jag har är att de bara vill ha deras lön. Service och kunskap utöver är ingenting man kan förvänta sig. Hade det funnits mindre stjärnor, hade de inte ens fått en. Tyvärr! HRAK ni borde inte få jobba med det här. Skamligt för era medlemmar att ni ens finns kvar med tanke på många av era recensioner och egen erfarenhet. Finns mycket mer att skriva. Men det får sparas till överklagan och anmälan till högre instans.
Värdelöst!
Har försökt kontakta dom med inget resultat. Även fast jag ringt inom deras telefontider så kommer jag inte fram och luren läggs bara på. Har betalat för att få hjälp inte för att dom ska ta mina pengar varje månad! Det är som att kasta pengar i sjön.
Värdelöst a kassa som jag absolut kommer att avsluta mitt medlemskap!
Otrevlig
Har missat samtal från arbetsförmedlingen men har pratat med dom och förklarat allt vad som har hänt, arbetsförmedlingen sagt inga problem vi ska meddela till A-kassan vad som har hänt. Men idag får jag varning från akassan att jag missköter min arbetssökande. Ringde till A-kassan och kan säga att jag har aldrig pratat med sån otrevlig människa, hon har pratat med mig som jag är mindre värd från henne bara för att jag är arbetslös. Synd att ni har såna människor anställda hos er speciellt när folk betalar varje månad år efter år medlemskap hos er och sen blir behandlad på den sättet som jag var behandlad idag.
NO THANK YOU
NO THANK YOU
Man får mera information och bättre service samt bekräftelse om man prenumerera på "min häst" månats tidning.
Hade önskat at jag hade kollat på trustpilot innan jag ansökte - jag fik precis som alla andra har skrivit.
Det är verkligen det sämsta man kan gå…
Det är verkligen det sämsta man kan gå med i. Tror att man ska få hjälp men det kommer du inte få. Och om du får det så är det inte ens värt den tid det tar att fylla i alla deras nya uppgifter som kommer varje vecka. Gå inte med är mitt tips du kommer slösa mer pengar än du kommer få.
Skulle aldrig rekommendera HRAK till…
Skulle aldrig rekommendera HRAK till någon! Jag blev riktigt utsatt på mitt arbete och blev tvingad till att säga upp mig själv med all förståelse till att jag då blir avstängd i 45 dagar, men har efter 4 månader fortfarande inte fått någon utbetalning och kommer bli vräkt från min bostad vilket dem inte heller kunde ha förståelse för.. Amatörer !!!
Odugliga
Fick avdrag 10 dagar pga af inte signalerade i tid. Tydligen ska man gissa vad man ska göra för att det ska gå rätt till att få pengar utbetalda. Frågade flera gånger om det var rätt och fick till svar att det var rätt papper. Tills dom kom på att af inte hade plingat dom. Så fick 10 dagar mindre. Nu är dom otrevliga och vägrar svara på frågor.
Gå inte med i denna akassa
RIKTIG DÅLIG A-KASSA.
RIKTIG DÅLIG A-KASSA.
Inte gå med i HRAK- Ingen kundservice, du betalar för ingenting. Undvika totalt
Avoid this "å-kassa"
I made a mistake by registering my friend into this "å-kassa". For 3 weeks or more I couldn't reach them on a phone. I spent many hours waiting on a call queue for them to answer. The funny part I'm always #1 in the queue. Don't recommed this at all.
Alla gånger jag har ringt så säger de…
Alla gånger jag har ringt så säger de en sak men gör en annan sak...
Jag gick med där i oktober men har fortfarande inte fått mina pengar. Jag har blivit avstängd på att jag har sagt själv på jobbet pågrund av att jag flyttat och tar ca 3 timmar från där jag bor till mitt gamla jobb. De sa att jag kunde pendla och de sa till mig att det är ogiltig svar... Att jag har sagt orsaken var flytt. Sen så säga de en sak sen en annan sak sen ibland skyller de på AF. När man väl pratar med de så verka alla som jobbar där inte ha koll nånstans... Säger att du få pengar detta datumet men sen när man ringer tillbaka så säger dom att dom inte vet när jag få mitt första utbetalning. Och när man väl ringa och fråga dom vissa saker verka som att de stör dig och vill bara prata snabbt sen lägga på. Så tycker ni som jobba på hrak snälla sköt ert jobb bättre. Är ni vid samma andras situationer och är vanliga människor och behöver hjälp, så förvänta ni väl något bra beteende och bra hjälp men det kändes inte så för mig alla gånger...
Sämsta A-kassa i Sverige
Sämsta A-kassa i Sverige. Jag vill aldrig rekommendera. De hjälper inte och ingen bra kundtjänst och otrevliga...
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.