Banner for Howdenrealkredit

Informasjon om virksomheten

1. Finansmegler

Om Howdenrealkredit

Skrevet av virksomheten

Hos Howden Realkredit mener vi, at boligejere fortjener samme løbende opmærksomhed på deres boliglån, som de fleste giver deres investeringer og pensioner.

Derfor overvåger vi dagligt renter, obligationskurser og lånemuligheder for vores kunder. Når markedet ændrer sig, hjælper vi med at vurdere, om det giver mening at handle – og hvis det gør, hjælper vi hele vejen gennem processen.

Vi kombinerer intelligente overvågningssystemer med personlig rådgivning fra erfarne realkreditspecialister. Målet er ikke at omlægge mest muligt, men at sikre, at vores kunder har det rigtige lån til den rigtige tid.

Tryghed, gennemsigtighed og langsigtet rådgivning er fundamentet i alt, hvad vi gør.

Aktiv gældspleje

Skrevet av virksomheten

Låneovervågning og forbedredelse
De bedste lånemuligheder opstår ofte, når renterne ændrer sig hurtigt. Derfor nøjes vi ikke med at overvåge markedet – vi hjælper også vores kunder med at være forberedt, når det rette tidspunkt opstår. Gennem løbende dialog med kunder og samarbejdende banker sikrer vi, at relevante oplysninger er opdaterede, og at de nødvendige forberedelser er på plads. Det betyder, at vi ofte kan reagere hurtigere, når en attraktiv omlægningsmulighed viser sig. En god forberedelse kan være afgørende. Når tiden er knap, kan hurtig handling gøre forskellen mellem at nå en attraktiv kurs eller se muligheden forsvinde igen. Samtidig giver et tæt samarbejde med bankerne ofte de bedste forudsætninger for en effektiv proces og konkurrencedygtige vilkår. For os handler låneovervågning derfor om mere end blot at følge renterne. Det handler om at sikre, at vores kunder er klar til at handle, når det giver mening.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

35 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

North/Status yder en meget professionel…

North/Status yder en meget professionel og kompetent rådgivning, som vi er utrolige glade for og som virkelig er kommet os til gode ift huskøb og fastsættelse af rente på lån og nu omlægning af lån. Vi kan kun anbefale samarbejdet med North/Status!

23. februar 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vis anmeldelser på alle språk. (450 anmeldelser)

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv