Na een vermoedelijk defect in een kookplaat uistekende service en hulp ondernomen door howat. Gelijk meedenken en oplossingsgericht ook kosteloos vergoed. Kortom top ! Mail ook gelijk antwoord hier... Vis mer
Se hva andre synes
Veel goedkoper dan 1 van de bekende concurrent. Bevalt prima na een maand in gebruik. Boiler neemt niet teveel ruimte in. Ook handig om de temperatuur in te stellen op iets minder warm. Installatie... Vis mer
Na installatie bleek dat het verwarmingselement niet werkte. Hoogstwaarschijnlijk doorgebrand omdat ik de boiler niet goed had afgevuld voordat ik het aansloot op netstroom. 2 dagen later al een ver... Vis mer
Wij hebben de van Howat leren kennen via mijn vader. Zowel uitstraling, functionaliteit en prijs/kwaliteitverhouding vinden wij geweldig. Wij hadden een probleem met de kookplaat waarbij wij snel en v... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Een duurzame oplossing in huis.
Kontaktopplysninger
Nederland
- howat.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geweldige service en zeer korte reactie…
Geweldige service en zeer korte reactie tijden!
We hadden het probleem dat het staafje van de mengkraan tegen het spatscherm aankwam, dit voorgelegd en we kregen per direct een kortere versie kostenloos opgestuurd!
Echt een mooie kraan
Echt een mooie kraan. Installeren duurde ongeveer 2 uur ging hier wat moeilijker.
De heetwater kraan gaat best wel zwaar maar is wel beter voor de veiligheid.
Heet water duurt wel langer dan eerst en als ik de heetwater kraan aan heb gehad blijft de kraan enige tijd na druppelen maar houd wel weer op weet niet of dit gebruikelijk is ?
Verder goede service zeer tevreden.

Prachtige kraan, makkelijke montage
Prachtige zwarte kraan, zware kwaliteit.
Heel blij met deze kraan, makkelijke montage. Prima te doen met de uitgebreide stap voor stap beschrijving.
Enige minpuntje is dat de veer van de heet waterkraan erg strak staat. Hierdoor moet je echt wel kracht zetten om m vast te houden. Als je problemen hebt met je hand zou ik m niet aanraden of dit moet te veranderen zijn.

Svar fra Kokendwaterkranen
Zeer tevreden over de kokendwaterkraan
Zeer tevreden over de kokendwaterkraan.
De kraan is makkelijk zelf te installeren en werkt prima. De boiler maakt af en toe geluid ivm opwarmen, maar ik vind dat niet storend.
De kokendwaterkraan heeft niet een hele harde straal (bij gewoon water wel), maar vind ik persoonlijk veel prettiger want het spettert veel minder en het voelt een stuk veiliger.
Hendel van de kraan was te lang en gemaild en kreeg binnen een uur reactie. De hendel werd direct opgestuurd.
Top service, top kraan en dat voor die prijs.
TOP bedrijf Super blij mee.
TOP bedrijf snel antwoord als je een vraag hebt, alsof je met ze op chat bent.
Ze zetten zich echt in om het probleem op te lossen.
Denken mee.
Zeker een aanrader.
Adequaat gehandeld.
Dank jullie wel.
Liefst Christien R.
Super medewerking en zeker aan te…
Super medewerking en zeker aan te raden. Ik had even pech met mijn kraan maar ik kreeg een nieuwe toegestuurd. Heel tevreden over hun snelle manier van reageren, meedenken en verzenden. Ik ben super blij met mijn aankoop bij Howat 👍.
Super service van Teun! Hulde!
Ik had wat issues met een te korte passingsbuis en een moer die daardoor een beetje stuk gegaan was. Dit kwam na een paar maanden na de aankoop en de kraan schoot telkens los. Ik heb op een vrijdagavond een bericht gestuurd met deze klacht, en zaterdagochtend direct bericht met verzoek om verdere informatie. Op zondag kreeg ik een bericht dat op maandag de vervangende onderdelen worden toegestuurd, en inderdaad kreeg ik nog voor 10 uur een mailtje met de track and trace van de onderdelen.
Ik had sowieso niet verwacht om in het weekend al antwoord te krijgen en zeker niet ook op zondag! Howat heeft qua serviceniveau zeker mijn verwachtingen overtroffen. De complimenten aan Teun van de Customer Service voor de snelle terugkoppeling en klantgerichtheid.
Naast dit euvel zijn wij meer dan blij met de werking van de kraan. Juist omdat hij het kokende water niet eruit 'knalt', zoals bij een Quooker, is het heel veilig in gebruik. Het geluid van de boiler hoor je wel, maar het stoort niet. Het is een stuk zachter dan een waterkoker, en hij zit toch in een kastje ingebouwd. Wat ik wel zou aanraden voor toekomstige klanten, is om een houten klosje op de achterkant te bevestigen, helemaal als je de boiler wilt ophangen. Er zit een randje aan de achterkant, waardoor je de boiler anders niet rechtop kunt hangen. De installatie ging super eenvoudig!
Gewoon perfect!
Prima kraan en goede service!
De kraan is van mooie en degelijke kwaliteit (wij hadden de RVS versie). Direct warm water van 98 graden en de theedrinkers thuis waren er erg blij mee!
De mensen bij Howat zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Onze hendel bleek te lang (raakte de muur), er werd gratis een kortere opgestuurd waarmee het probleem was opgelost.
De verzending was snel en de installatie was zelf echt goed te doen.
Toch hebben wij de kraan helaas teruggestuurd, omreden dat de boiler naar onze smaak te veel geluid maakte tijdens het opwarmen. Dit vindt eens per uur plaats. Je zou de boiler extra kunnen isoleren, maar daarvoor moest ik de keuken aanpassen. Dat ging net iets te ver. Vragen hierover werden overigens snel (binnen een paar uur) en keurig beantwoord!
Retour zenden was eveneens gratis en ook terugstorten van het aankoopbedrag werd direct geregeld.
Kortom, een service waar veel bedrijven iets van kunnen leren en als je het geluid dat wordt gemaakt tijdens het opwarmen niet storend vindt, is dit een prima kraan voor het geld dat je er voor betaalt!
Mooie kraan
Mooie kraan, snelle verzending en gemakkelijk te installeren.
Zaterdag rond 3 uur een verzoekje…
Zaterdag rond 3 uur een verzoekje gestuurd met de vraag van de instructie om de filter te vervangen. Binnen twee minuten een retour mail en 10 min later was het gefikst. TOP service van HOWAT.
Mooie degelijke kraan
Wat een mooie stevige kraan.
Duidelijke installatie handleiding.
Op de mail gelijk reactie en prima service.
Deze kraan kan je gerust aanschaffen, zeker voor deze prijs. Kokend water gedeelte is best snel en wat het lawaai van de boiler betreft: wij vinden dat nihil. Als het keukenkastje dicht zit hoor je de boiler bijna niet.
Hier hebben wij absoluut geen spijt van!
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Mooie kraan, snelle reactie. Duidelijke installatie handleiding. Prima kraan.
Vandaag de kraan geïnstalleerd ben er…
Vandaag de kraan geïnstalleerd ben er anderhalf uur mee bezig geweest om te installeren .
Zijn er super blij mee en werkt perfect.
Een tip voor die gene die vinden dat de boiler te veel herrie maakt ik heb de schuimrubber onderkant uit de verpakking onder de boiler laten zitten.
Na ontvangst wilde ik hem uiteraard…
Na ontvangst wilde ik hem uiteraard direct monteren, maar liep helaas tegen het probleem dat ons aanrechtblad dikker was als de verlengbus lang. Daarna direct een mail gestuurd (binnen 10min een reactie terug met een oplossing) kosteloos een langere verlengbus gekregen.
Product geïnstalleerd en werkt perfect.
Juiste prijs-/kwaliteitverhouding!
En met deze service niets dan lof voor de service en de producten
Howat?! Zeker een aanrader.
Set zoals besteld, geleverd en ziet er super uit. Echter bleek de kraan met de afdichtring niet in elkaar te passen. 's Avonds nog een mail gestuurd en al heel snel reactie met de vraag om even een paar foto's te sturen. Na dit gedaan te hebben, kreeg ik als bericht: Dat is duidelijk! Ik stuur meteen een complete nieuwe kraan met een retourbon om de oude terug te sturen.TOP!!!
Nieuwe kraan binnen (De dag er na...), Bleek de passingsbuis, die door het aanrechtblad gaat, niet lang genoeg... Wat blijkt dus: Ons werkblad is dikker dan een standaard (!) Probleem bij Howat voorgelegd en de reactie was: Geen probleem, die langere bussen hebben wij hier, ik stuur er 1 op. Toen die binnen was, kraan gemonteerd en het werkt super!! (Je hoort inderdaad de boiler af en toe weer eens opnieuw opwarmen. Naar mijn mening niet storend)
Een bedrijf dat op 'afstand' zo'n service kan leveren, verdiend alleen maar lof!! Alles netjes en correct afgehandeld, zoals je het ook verwacht.
Zeer zeker een aanrader.
Tevreden met kraan, wel ieder uur storend geluid bij opwarmen boiler
Kraan werkt naar behoren en daar ben ik erg blij mee. Echter een storend puntje is dat de boiler ongeveer 1 keer per uur op temperatuur moet komen. Dit is een vrij hard borrelend en tikkend geluid.

Fijn product.
Geweldige service via internet, heel tevreden. Boiler mag wel wat stiller wat mij betreft, maar doet aan het geheel geen afbreuk. Gewoon een mooi systeem en fijn bedrijf.
Zeer blij met de mat zwarte HOWAT…
Zeer blij met de mat zwarte HOWAT kraan. Wij hebben er een Franke Sirius spoelbak bij gekocht. Prima combi! Fijne van Howat kraan is dat de temp max 98 graden is en dus niet spuitend uit de kraan komt, naar mijn idee is dat veiliger met kids.
Fijn bedrijf
Via mail reageren ze meteen en ze zorgen dat je snel geholpen wordt...mooie kraan helemaal top
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.