Na een vermoedelijk defect in een kookplaat uistekende service en hulp ondernomen door howat. Gelijk meedenken en oplossingsgericht ook kosteloos vergoed. Kortom top ! Mail ook gelijk antwoord hier... Vis mer
Se hva andre synes
Na installatie bleek dat het verwarmingselement niet werkte. Hoogstwaarschijnlijk doorgebrand omdat ik de boiler niet goed had afgevuld voordat ik het aansloot op netstroom. 2 dagen later al een ver... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Een duurzame oplossing in huis.
Kontaktopplysninger
Nederland
- howat.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kraan
Een collega van Howat heeft mij gebeld naar aanleiding van een oude review.
Ze hebben mij snel en vriendelijk geholpen TOP! en ik heb een nieuwe kraan gekregen.
Heel erg bedankt!
Nu nog installeren 😊
Mooie kokendwater kraan voor weinig geld
Veel goedkoper dan 1 van de bekende concurrent. Bevalt prima na een maand in gebruik. Boiler neemt niet teveel ruimte in. Ook handig om de temperatuur in te stellen op iets minder warm. Installatie verliep vlot en was vrij eenvoudig. Gekozen voor een kortere hendel ivm muur, handig. Bediening kokend water is even wennen, straal compact. Warm water duurt nog wel lang, had verwacht dat dat gelijk uit de kraan komt.
Duurzaamheid en energieverbruik is nog even afwachten.
Ontzettend blij met onze kraan
Ontzettend blij met onze kraan. We waren sceptisch voor dit bedrag maar to nu toe ishet echt een top aankoop!
Goed opgelost!
Na 3 jaar met plezier de warmwater kraan gebruikt te hebben bleek er een storing in onze boiler te zitten. Ik kreeg snel tips en tricks van de klantenservice om te proberen de storing te verhelpen. Dit was helaas niet gelukt maar na telefonisch contact heeft Howat ons een vervangende boiler aangeboden.
Kortom, goed opgelost en blij met de verleende service.
Howat is echt een Topbedrijf!
Ontzettend blij met onze kookplaat 90cm met afzuiging, er was een probleem en dit werd meteen opgelost.Hun klantenservice en aftersales zijn echt top, complimenten!Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Ik ben blij met mijn keuze voor Howat…
Ik ben blij met mijn keuze voor Howat het een goede kokend water kraan voor een goed prijs. Ik vind ook het feit dat ik de kraan zelf kon instaleren en kan onderhouden super!
De klantenservice is goed bereikbaar en reageert snel.
Mooie kraan voor niet al te veel geld
Mooie kraan voor niet al te veel geld, werkt naar behoren op 85 en 98 graden in te stellen.
De kraan met toebehoren zijn zeer goed verpakt en degelijk van kwaliteit.
Geweldige producten met strakke uitstraling
Wij hebben de van Howat leren kennen via mijn vader. Zowel uitstraling, functionaliteit en prijs/kwaliteitverhouding vinden wij geweldig. Wij hadden een probleem met de kookplaat waarbij wij snel en vriendelijk geholpen zijn. Howat is zeer goed bereikbaar bij problemen of vragen. Enorm bedankt!
Goede service.
Nadat onze sproeikop niet volledige druk gaf kregen we een nieuwe opgestuurd en probleem was verholpen.
Netjes reactie van klantenservice!
Aanrader!
Super prijs/kwaliteit.
Super prijs/kwaliteit. Nu ook de kookplaat besteld.
Drie jaar geleden de heetwaterkraan van…
Drie jaar geleden de heetwaterkraan van Howat gekocht en nu sinds 2 maanden ook de kookplaat in mijn bezit. Heel blij mee! Het krasvrije glas is erg fijn en de klantenservice reageert vrijwel direct.
Wat een super apparaat
Wat een super apparaat. Hebben hem nu bijna 4 jaar en we maken er dagelijks met veel plezier gebruik van. En dat voor dit geld.
Een kraan gekocht die al naar 8 maanden…
Een kraan gekocht die al naar 8 maanden begint met druppelen. Contact opgenomen waarbij de aanname werd gedaan dat de knop los werd gelaten na gebruik, belachelijk. We konden ook direct een nieuw binnenwerk aanschaffen. Dit wekt de indruk dat er sprake is van een bekend constructieprobleem. Na het lezen van de reviews hier, gebeurt dit dus veelvuldig.
Ohja, het geluid waarbij de boiler 1 tot 2 keer in het uur moet opwarmen is behoorlijk storend en hard.

Svar fra Kokendwaterkranen
Ondanks dat de kraan niet bij mij past
Ondanks dat de kraan niet bij mij past, is het een top bedrijf die elke keer weer opnieuw meedenkt.
Medewerkers zijn vriendelijk, snel en behulpzaam!
Zes sterren wat mij betreft
Geweldig. Hier kunnen veel on line verkoop bedrijven en voorbeeld aan nemen. In 2024 kocht ik het Howat systeem bij dit bedrijf. Helaas maakte mijn boiler vanaf het begin enorm veel herrie en kreeg ik het zelfs met isolatie niet stiller. Na het vervangen van het filter werd het nog erger. Na contact met de klantenservice kreeg ik alsnog een nieuwe boiler opgestuurd. Deze is stukken stiller. Heel fijn dat deze klantenservice zo betrokken blijft bij haar klanten! Dankjulliewel! Ik ben erg blij met de nieuwe boiler. Zes sterren wat mij betreft!
Perfecte kraan
Perfecte kraan, mooi, robuust desing.
Eenvoudig aan te sluiten.
Na tappen van 1,5 lieter heet water 95 graden is de uitloop nog steeds koud.
Heb een heet waterkraan bij howat gekocht
Had een heet waterkraan besteld en geïnstalleerd .Na een tijd de kraan gebruikt begon hij wat te lekken . Contact op genomen en was het binnen werk los/ beetje scheef . Ze hebben nw
binnen werk opgestuurd , gemonteerd
en werkt weer prima .Mijn dank daar voor. Groeten ben er weer blij mee.
Van 1 naar 5 sterren
Van 1 ster naar 5 sterren
Howat heeft vandaag gereageerd en zal ons een compleet nieuwe kraan toesturen.
Hopelijk blijft deze het wel goed doen.
Voor nu, dank je wel Howat voor de geboden oplossing! Top!
Zeer mooie robuuste kraan
Zeer mooie robuuste kraan, draait wel zwaar. Ruim half jaar veel plezier van gehad, kraan begon te lekken, contact opgenomen met howat.
Wat stappen uitgevoerd daarmee was het lekken even verholpen.
Later viel het me op dat water minder warm was. Gemeten deze was zeker minder heet.
Handmatig boiler ontkalkt zoals howat aangaf. Ook dat maakte niet het verschil.
Uiteindelijk nieuwe boiler gekregen, nu was ik alert op de temperatuur maar ook bij de nieuwe boiler komt de temperatuur niet hoger dan 90 °.
Set retour mogen sturen.
Keurig opgelost door Howat, vriendelijke klantenservice.
Zeer veel problemen met de kraan
Zeer veel problemen met de kraan. Iedere keer heeft de klantendienst wel goed geholpen en onderdelen opgestuurd. Let er als Belg echter wel op dat deze kranen niet Belaqua gekeurd zijn en je dus extra keerkleppen moet plaatsen. Dit staat nergens op hun site vermeld waardoor ik voor de waterkeuring een herkeuring nodig had.

Svar fra Kokendwaterkranen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.