Heb onlangs een cholesterol test laten uitvoeren waar ik vragen over heb. Men is telefonisch niet te bereiken onder de nummers die op de webpagina vermeld zijn en men reageert ook op geen enkele mail.... Vis mer

Se hva andre synes
Opviel was de snelheid waarin mijn testresultaat binnen kwam. De geleverde testset was duidelijk en makkelijk uit te voeren. Al met al, zeer tevreden.
Voor het eerst een PCR test gedaan omdat ik ga reizen. Er werd keurig uitgelegd hoe alles gaat, en de inlogcodes waren meteen al tijdens het afnemen van de rest binnen gekomen in 2 aparte mailtjes i... Vis mer
Nadat ik in maart corona heb gehad was ik benieuwd naar de antistoffen. Test was snel in huis en eenvoudig stap voor stap uit te voeren. Duidelijke handleiding, en alles compleet in één pakket. Binnen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om How Are You Diagnostics
Skrevet av virksomheten
We worden steeds zelfstandiger, meer bewust van onze gezondheid en investeren meer in onze levensstijl. Wij zijn er om jou hierin te ondersteunen en inzicht te geven. Inzicht in je lichaam, wat deze tekort komt of misschien wel te veel van heeft. Inzicht in allergieën, ziektes en aandoeningen, die zich nog niet hebben geuit of waarmee ineens iets verklaard wordt. Inzichten, die je kunt gebruiken om vroegtijdig je levensstijl bij te stellen of als incentive om medisch advies te zoeken. Het kan ook zo zijn dat je twijfels en/of klachten ervaart. Zou ik … hebben? Veel mensen ervaren een drempel om naar de huisarts te gaan, of hebben hier simpelweg geen tijd, zin of geduld voor. Met diverse zelfafnametesten bieden we uitkomst. De drempel wordt lager om klachten te laten onderzoeken. Zo kun je eerder aan de bel trekken of actie ondernemen, mocht er iets mis zijn.
Bezuiniging en personeelsgebrek in de gezondheidszorg
De groeiende behoefte aan zelfstandigheid op medisch gebied komt niet uit de lucht vallen. De gezondheidszorg wordt minder toegankelijk. Dat komt onder andere door bezuiniging en personeelsgebrek. Uit deze ontwikkelingen is onze missie ontstaan. De zelfafnametesten zijn het alternatief voor het laten testen en analyseren door de huisarts of het ziekenhuis. Met onze testen neem je zelf de regie in handen en bepaal je zelf wat er wanneer getest gaat worden. Je voert de testen thuis uit, op ieder gewenst moment en krijgt snel en betrouwbaar resultaat.
Gezondheidstesten
Skrevet av virksomheten

- We worden steeds zelfstandiger, meer bewust van onze gezondheid en investeren meer in onze levensstijl. Wij zijn er om jou hierin te ondersteunen en inzicht te geven.
- De testen van How Are You Diagnostics worden geanalyseerd in ons eigen ISO 15189 en NEN 7510 gecertificeerde laboratorium en beoordeeld door onze eigen specialisten (klinisch chemicus of arts-microbioloog). Wij hebben speciale thuis testen ontwikkeld zodat je ze gemakkelijk thuis, op ieder gewenst moment, kunt uitvoeren. Het onderzoek van de test vindt op exact dezelfde wijze plaats als in het ziekenhuislaboratorium. Voor het uitvoeren van de test leveren wij je materialen met bijbehorende instructies aan om het resultaat zo betrouwbaar mogelijk te laten zijn. Heb je vragen of verbeterpunten? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Kontaktopplysninger
Poseidonweg 11 (geen bezoekadres), 8239 DK , Lelystad, Nederland
- 0320-748701
- info@howareyoudiagnostics
- howareyoudiagnostics.com

Wil jij meer weten over je gezondheid?
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Pakket was snel in huis
Pakket was snel in huis, de stappen om de test te voltooien waren duidelijk en makkelijk te volgen in combinatie. Alleen het buisje vullen was lastig. Het was maar goed dat er 3 prikkers bij zaten.
Handig thuis testen: heb ik corona gehad?
Op aanraden van een collega hier mijn eerste thuistest besteld en dit is zeer goed bevallen. Duidelijke uitleg en een handige app die je de uitslag geeft. De app is persoonlijk en vereist een wachtwoord, dit geeft een veilig gevoel. Ik heb de test op maandag uitgevoerd en 2 dagen later al uitslag. Zeker aan te raden!
Heb ik Corona gehad zelfafnametest
Na mijn verkoudheidsklachten die al snel weer over waren toch benieuwd of dit Corona heeft kunnen zijn. De test via de website besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Gemakkelijk met de app de stappen doorlopen. Ik heb de test dezelfde avond op de post gedaan, en had binnen 1 dag al uitslag! Fijn om de test zelf thuis te kunnen doen met duidelijke uitleg.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.