E. Hovelius Psykologbyrå AB Anmeldelser 9

4,3

4,3

Enestående

Min psykolog har en fantastisk förmåga…

Min psykolog har en fantastisk förmåga att förstå mig på djupet. Även när jag har svårt att sätta ord på mina tankar och känslor, lyckades hon förstå vad jag menar och formulera det på ett sätt som verkligen speglar mina tankar och känslor. Det gjorde verkligen så att jag kände mig förstådd och stöttad:)

22. januar 2026

Min upplevelse är att Emelie har dessa…

Min upplevelse är att Emelie har dessa attribut: engagerad, empatisk, trygg, vis, långsiktig, mänsklig, generös, genuin, har glimten i ögat och möter en till 100%

I terapin kändes det som att hon verkligen plockade upp på vilket sätt hon skulle jobba med just mig, det kändes inte som en rigid förut-bestämd process, utan det var levande och växte fram snabbt baserat på mina behov, (vilket för mig var rätt så rellations baserat.)

Resultatet efter våra möten under 1 år skulle jag aldrig vågat föreställa. Jag har blivit återfödd på nytt, utan att överdriva.

31. oktober 2025

Varm och kompetent psykolog

Gick till Emelie under ett drygt halvår och det hjälpte mig väldigt mycket. Hon är varm, inkännande och satte fingret på sådant jag inte sett eller kunnat reda ut själv. Hennes sätt fick mig att känna mig trygg att öppna upp. Rekommenderar henne verkligen.

17. oktober 2025

Tack

Det var trygg och bra upplevelse med kompetent och väldigt duktig psykolog Emelie Hovelius. Rekommenderar varmt!

8. juli 2025

Proffsigt

Tack , Emelie e super duktig på sitt yrkes, och man känner verkligen att man blir hörd och kommer nånstans varje gång , stark rekommendation

27. mai 2025

Lyssnar in och utmanar

Jag har gått hos andra psykologer tidigare i livet, några bättre och några lite sämre, och skulle nog säga att Emelie är i toppen! Emelie lyssnar in samtidigt som hon utmanar och med glimten i ögat. Jag har aldrig varit med om någon som erbjudit behandling utanför mottagningen men det gjorde Emelie och det tror jag var av stor betydelse för mig och mitt mående.

27. januar 2025

Tack

Emelie är - för att uttrycka det milt - helt exceptionellt fantastisk. Hon ger en människa insikt om det som var och det som är och det som komma ska. Tack för att du finns Emelie Hovelius.

29. april 2025

Ja, tack!

Emelie är en varm och god människa. Hon är inlyssnande och rättvis och säger vad som behöver sägas. Hon gör ett fantastiskt jobb.
Jag gick dit lite villrådig men tillsammans så styrde vi småningom in på rätt väg. Jag kände mig verkligen sedd av Emelie och därför kan jag varmt rekommendera henne.

12. juni 2024