Hos Frederikke er man i de bedste hænder. God kommunikation, flotte varer, som lever op til forventningerne, hurtig levering og service i top. Jeg sender mine aller varmeste anbefalinger. På gensy... Vis mer

Troværdig butik med den sødeste og dygtigste Frederikke, som er en meget kompetent person og hun har en stor viden indenfor luksus mærker. Nu har jeg både købt af hende og hun har også solgt for mig ,... Vis mer

Jeg har handlet hos House of Meta flere gange, både som køber og sælger, og hver gang er det samme fantastiske service. House of Meta er klart det sted hvor jeg er mest tryg ved at købe mine prel... Vis mer

1. Veskebutikk

Our philosophy for House of Meta is to provide luxury brands that have been lightly used before. Offering a near new experience with premium brands for affordable prices and without compromising the quality. “House of Meta” was founded 2021 as Frederikke realised that her profound love for quality and design combined with exclusive brands such as Chanel, Louis Vuitton, Prada, Dior, Hermes etc. could be made available for everyone who shares her interest We buy, sell and produce high end design products and accessories and love the fact that circular economy also can find its way into premium brands. We also recognise the need for having accessory that complement the luxury brands thus introducing our own label “Meta” in 2023 and with more to come in 2024.

4,7

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

I had the pleasure of buying the most…

I had the pleasure of buying the most beautiful bag from Frederikke/House of Meta. She was so service-minded and helpful, and I will recommend her shop to everyone who is searching for their next luxury investment ✨

26. januar 2024

Jeg har handlet fra House of Meta flere…

Jeg har handlet fra House of Meta flere gange og bliver hvergang glad for købet!! Frederikke er reel og sådan varerne beskrives kan man stole på! Jeg kommer helt klart til at fortsætte med mine køb hos House of Meta!

22. januar 2024

Kæmpe anbefaling at både sælge og købe…

Kæmpe anbefaling at både sælge og købe dine ting hos House of Meta! Jeg har solgt 4-5 tasker og også købt gennem Frederikke, og hver gang er taskerne blevet solgt lyn hurtigt, betaling er kommet hurtigt og det har været SÅ nemt (og fleksibelt)
Har også prøvet at sælge nogle tasker gennem lignende forretninger, hvor jeg er endt med at sende dem hen til House of Meta efter, da der desværre ikke kom salg ud af det. Så nu bruger jeg kun hende :-)

14. desember 2023

Mine største anbefalinger til…

Mine største anbefalinger til Frederikke og House of Meta. Frederikke er ærlig, tålmodig og virkelig dygtig til sit arbejde. Derudover er hun bare virkelig behagelig og formår at gøre mig som sælger tryg i processen. Det er bestemt ikke sidste gang jeg sælger igennem hende og hun får mine største anbefalinger.

22. desember 2023

Varmeste anbefaling

Kan på det varmeste anbefale House of Meta. Jeg har solgt flere tasker hos Frederikke, og det har altid været en positiv oplevelse. Salget er gået super hurtigt, selve processen er gennemsigtig og tryg. Og så er Frederikke bare sød og imødekommende :-)

3. desember 2023

Kæmpe anbefaling:-)

Jeg har nu solgt flere secondhand items igennem House of meta og jeg bliver lige overrasket hver gang. Salget går super hurtigt, man får en god pris og alle spørgsmål man måtte have bliver besvaret hurtigt :-) Frederikke er super professionel og jeg kan kun sige positive og rosende ord. KÆMPE anbefaling herfra!

15. november 2023

Skøn oplevelse

Skøn oplevelse at shoppe hos House of Meta! Da drømmetasken dukkede op på shoppen, havde jeg nogle spørgsmål, og jeg fik så hurtig respons, at jeg hurtig kunne sikre mig at klikke tasken hjem, inden en anden gjorde. Og så var Frederikke så hjælpsom med at skubbe leveringen et par dage til, at jeg kunne være hjemme og modtage den.

Og vigtigst af alt, så var tasken ualmindelig smuk, pakket rigtig godt ind og bare lige som jeg havde håbet på ❤️

29. november 2023

Jeg har handlet hos House of Meta flere…

House of Meta er klart det sted hvor jeg er mest tryg ved at købe mine preloved varer. Altid er kvaliteten fantastisk og varerne er tjekket igennem fra top til tå, og som oftest i næste ny stand, og skulle der være lidt slid, er dette altid oplyst.

Virkelig kun gode oplevelser og mine bedste anbefalinger til House og Meta!

3. november 2023

Fantastisk service

House of Meta har en fantastisk service. Derudover er der et godt udvalg til virkelig gode priser! Frederikke er altid hurtig til at svare på spørgsmål og hjælpe :)

10. oktober 2023

Altid god service

Har både solgt en del og købt hos House Of Meta - Altid god service. Frederikke vender hurtigt tilbage og er god til at informere én hele vejen. Ens varer kommer til salg med det samme og ligeledes varer man køber, bliver leveret hurtigt.
Sælger kun hos Frederikke ☺️

8. september 2023

Virkelig troværdig virksomhed.

Virkelig troværdig virksomhed.

Får varerne rigtig hurtigt og standen er som lovet! Nem og tryg handel med varer som er ligeså flotte i virkeligheden som på billedet ☺️
Handler der gerne igen og anbefaler også gerne til andre.

30. juni 2023

Rimeligt pris og hurtigt levering 😊

Meget fint secondhand online butik, hvor man kan købe brugt ægter mærkevarer. Jeg har købet både sko og øreringe og er super glad for dem. Rimelig pris og meget hurtigt levering. Jeg kan godt anb. at handler hos House of meta♥️♥️♥️
Ser frem til at handle mere med jer☺️

19. juni 2023

Kun positive ord om House of meta

House of meta kan jeg kun tale positivt om, de har både solgt for mig men har også købt fra dem. Altid top kvalitet og 100% sikker på at alle ting er verificeret ❤️ kan kun anbefale at sælge eller købe sine second hand designer vare igennem House of meta

12. juni 2023