House of Bontin Anmeldelser

4,9

Jag fick ett trevligt personligt mejl utöver orderbekräftelsen med lite information om de varor jag beställt. Kul och annorlunda, det uppskattar jag. Snabb leverans osv. Allt genom en positiv köpuppl... Vis mer

I bought the Eye Coach from here as it was a lot cheaper than on Amazon. Whilst browsing the website I also saw lots of other interesting training tools some of which I didn't even know existed! I ord... Vis mer

Bra produkter att använda sig av när man vill utöka antalet träningsövningar och särskilt på detaljnivå träna vissa moment. Produkterna på webbsidan har en bra förklaring vad dom ska/kan användas till... Vis mer

En klar vinnare! Bra priser och snabb leverans. Lätt att komma i kontakt och fick riktigt bra hjälp att välja rätt produkt. Och när man ringer för att fråga får man genuin feedback. Så skall det vara.... Vis mer

1. Forhandler av tennisutstyr
  2. Treningsutstyrsbutikk
  3. Treningsutstyrsgrossist
  4. Padeltennisklubb
  5. Sportsbutikk
  6. Tennisinstruktør

Smarta destinationen för tennis & padel! Hos oss hittar du ett brett utbud av både bästsäljande varumärken samt unika produkter för tennis och padel. Vi på House of Bontin är specialister på smarta träningsverktyg som utvecklar spelarens teknik. Våra produkter används och rekommenderas av klubbar runt om i hela Norden och passar både för träning på banan och hemma. Varmt välkomna till oss!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

48 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snabb leverans

Snabb hantering och leverans. Bra information om företagets produkter via bekräftelsemail.

3. august 2024

Svar fra House of Bontin

Härligt att höra och tack för att du delar med dig. Vi är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse med oss. MVH/ Team House of Bontin

House of Bontin levererar alltid på…

House of Bontin levererar alltid på topp!!

3. august 2024

Svar fra House of Bontin

Tusen tack Philippe för din fina kommentar och att du tog dig tiden att dela med dig. Kul att du är nöjd med oss. MVH/ Team House of Bontin

Kanon..

Kanon å snabb leverans

1. juli 2024

Svar fra House of Bontin

Tack så mycket för din positiva kommentar. Vi är glada att du delar med dig och är nöjd med vår leverans och service. MVH/ Team House of Bontin

Superbra

Superbra! Rekommenderas

26. juni 2024

Svar fra House of Bontin

Stort tack Nicolas för att du rekommenderar oss. Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. MVH/ Team House of Bontin

Grym service.

Grym service.

2. juli 2024

Svar fra House of Bontin

Kul att du är nöjd med vår service och stort tack Pontus för att du tog dig tiden att ge oss feedback. MVH/ Team House of Bontin

Snabb leverans + en extra liten present…

Snabb leverans + en extra liten present med. Smidig hemsida och en superfin tennisväska till ett blivande litet proffs!

28. juni 2024

Svar fra House of Bontin

Hej Emma. Kul att höra att du är nöjd med vår service och leverans. Stort tack för de fina orden och lycka till med tennisen. MVH/ Team House of Bontin

Mycket professionell och kundorienterad…

Mycket professionell och kundorienterad service

25. juni 2024

Svar fra House of Bontin

Stort tack Anders för fina ord och uppskattar din trevliga feedback. Vi är otroligt glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. MVH/ Team House of Bontin

Svar fra House of Bontin

Tack Malin för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tiden att rekommendera oss. MVH/ Team House of Bontin

Snabb leverans och inget krångel

Snabb leverans och inget krångel. Enkel betalning dock är bollarna 5-10 kr for dyra men går inte att hitta andra ställen pt.

27. mai 2024

Svar fra House of Bontin

Tack för att du tog dig tiden att kommentera och stort tack för din feedback. MVH/ Team House of Bontin

Amazing bag

Amazing bag, fast delivery. Thank you for the the gift :)

3. mai 2024

Svar fra House of Bontin

Thank you Kamen for your kind feedback. We really appreciate you taking the time to comment and we are glad you had a pleasant experience. Best regard/ Team House of Bontin

Det gick bra att beställa

Det gick bra att beställa, fick mina varor snabbt 👍.

24. april 2024

Svar fra House of Bontin

Kul att höra att du är nöjd med leveranstiden. Stort tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback. MVH/ Team House of Bontin

Fantastisk service

Otroligt bra service snabbt bra pris kvalitet

27. mars 2024

Svar fra House of Bontin

Tack så mycket för din fina feedback. Otroligt glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. MVH/ Team House of Bontin

Snabba leveranser.

Snabba leveranser.

26. mars 2024

Svar fra House of Bontin

Tack för din kommentar och att du tog dig tiden att kommentera. MVH/ Team House of Bontin

Svar fra House of Bontin

Hej Maria. Vi är glada att du är nöjd med vår leverans och att du tog dig tiden att rekommendera oss. MVH/ Team House of Bontin

Träningsredskap padel

Bra kontakt, snabb hjälp och bra grejer!

28. mars 2024

Svar fra House of Bontin

Tack Heléne för att du tog dig tiden att rekommendera oss. Vi glädjer oss att du är nöjd med vår service och våra produkter. MVH/ Team House of Bontin

Bra pris och snabb leverans.

Bra pris, snabb leverans och mycket trevlig personal.

26. mars 2024

Svar fra House of Bontin

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att ge oss positiv feedback. Kul att du är nöjd med vår service. MVH/ Team House of Bontin

Super smidig och snabb leverans

Super smidig och snabb leverans. Extremt hjälpsamma och vägledande gällande produkter och val. Tack!

28. februar 2024

Svar fra House of Bontin

Hej Kleopatra. Otroligt kul att du är nöjd med vår service samt produkter och stort tack för att du tog dig tiden att kommentera. MVH/ Team House of Bontin