Fantastisch aanbod en fantastische verkopers. Een tripje naar House of Bones is altijd een feest en ook de webshop wordt perfect behandeld.
Kijkt verder hoe ze de klant kan helpen om toch een oplossing te bieden. Elk vindt z’n eigen smaak voor elk wat wils… toffe accessoires en helemaal tof ingericht smaakvol, deze winkel is enig in z’n... Vis mer
Ondertussen mijn tweede bestelling op korte termijn ontvangen en ik sta telkens versteld. Snelle levering, prachtig ingepakt zodat je jezelf echt een cadeautje doet en de klantenservice is uiterma... Vis mer
House of Bones - the ultimate destination for all things Rock 'n Roll. At House of Bones, we live and breathe alternative fashion. Whether you're into punk, grunge, goth or emo style, we've got the edgy outfits you're looking for. Britt founded our online shop in 2021 out of frustration with the lack of alternative clothing in retail stores. Now, in 2023, we're proud to offer a brick-and-mortar store in Antwerp, where you can browse our handpicked selection of clothes with a punkrock attitude.
Ticheltij 16, 2390, Malle, Belgia
- info@houseofbones.com
- houseofbones.be
Toffe winkel
Toffe winkel waar ik altijd wel iets mooi vind om mijn kleerkast mee uit te breiden 🤩
Hartelijk ontvangst
Hartelijk ontvangst, eerlijke raad gegeven en kledij in de winkel die rockt!
Top!
Goed netjes
De eigenares is een echte topper en…
De eigenares is een echte topper en weet wat ze in de winkel haalt! Elk stuk waar ik via haar social media voor viel zijn stuks die mij doen stralen, nog geen enkele mis-fit gehad ;)
Steeds heel vriendelijk en behulpzaam!
Steeds heel vriendelijk en behulpzaam personeel! Leuke selectie kledij en accessoires.
Betrouwbaar
Aankopen zijn perfect zoals beschreven, top service, een echte aanrader!!!
Britt is een super lieve eigenares die…
Britt is een super lieve eigenares die zich echt inzet voor kwalitatieve leuke kleding die net iets anders is. Heel tevreden van advies en beschikbare maten.
Altijd even vriendelijk met het juiste…
Altijd even vriendelijk met het juiste stylingadvies... ook helemaal niet opdringerig.
Fijne en goede service
Fijne en goede service!
Wordt altijd goed geholpen en loopt eigenlijk altijd wel met iets naar buiten 😅.
Altijd super leuke items
Ik vind hier altijd leuk items die je niet meteen ergens anders vindt. een duidelijke website en een super leuke winkel altijd top aangekleed in de tijd van het jaar. spijtig of misschien al maar goed dat het niet naast men deur is ;-). bestellingen on line zijn altijd goed verpakt. ps vindt de tik tok filmpjes altijd leuk.
666 keer JA
Kan niet genoeg goeie dingen over House Of Bones zeggen. Over de hele lijn een fantastische shop ervaring!
Zeer fijne winkel met top stijladvies
Zeer fijne winkel, supertoffe uitbaatster. Zij geeft zeer goed stijladvies. Altijd vriendelijk. Duidelijk systeem van punten sparen (is echt niet altijd het geval).
Altijd een topservice daar
Altijd een topservice daar, via de online webshop of persoonlijk in de winkel in Antwerpen. Mijn gothic hart kan er altijd opleven in de kleding en accessoires. De kleding, schoenen,sokken,lederwaren ....zijn altijd uiterst goede kwaliteit en het bekwame team staat er altijd om te helpen.
Leuke winkel voor wie graag iets…
Leuke winkel voor wie graag iets alternatief heeft. Ook voor vollere dames wat het extra leuk maakt. Vriendelijk personeel en toffe sfeer.
Alleen maar positieve punten
Alleen maar positieve punten. De vibe, de social media posts, de kwaliteit van de producten, Britt als persoon achter HOB. Het is altijd moeilijk kiezen en ik ben daardoor altijd veel te veel geld kwijt, er zijn zekerheden in het leven.
Super vriendelijk meisje
Super vriendelijk meisje!
Ik ben niet van Antwerpen dus bestel ik online en het contact is altijd vriendelijk en reageert snel als je een vraag hebt over items.
Het enige ‘nadeel’ is dat items snel uitverkocht zijn, maar dat is natuurlijk ook omdat de items heel leuk zijn!
Ik raad deze winkel zéker aan.