Opplevde det som en rask henvendelse med positivt svar og hyggelige medarbeidere. Det er noe kunden liker så er det hurtig betjening. Med vennlig hilsen Nina Rahm Vestrheim

God service. Mangler tast for ønske om sms kontakt - mange hørselshemmede kan ikke høre telefon. Mulighet for å velge kommunikasjonsform er et must

1. Prissammenligningsside

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

House of Banks er en gratis finansiell rådgivningstjeneste. Vi sammenligner ulike finansielle produkter for å hjelpe deg med å finne det som passer best til dine behov. Hvis du leter etter et lån eller kredittkort så la oss gjøre det harde arbeidet for deg! Vi har erfaring med å hjelpe kunder fra hele Norge med deres økonomiske situasjoner.

3,9

Bra

Hei eg vil si at eg fikk en kjempe god…

Hei eg vil si at eg fikk en kjempe god service og eg kunne ikke fått bedre service enn hos dere
Hilsen Olav magne

21. juni 2019

Hei Olav!
Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding :)

Ie satan så høy rente

Ei satan så høy rente. Nesten så en kan kalle det tyveri.

18. juni 2019

Hei Boye!
Du har helt rett, noen lån har utrolig høy rente, men det gjelder heldigvis ikke alle :) Er du på jakt etter et forbrukslån så vil jeg veldig gjerne prøve å hjelpe deg uten at du føler deg ranet. Er refinansiering noe for deg så er det stor sannsynlighet for at du faktisk får lavere rente enn den du har i dag. Uansett hva du trenger eller ønsker så kan du alltid kontakte meg på mail: lotte@houseofbanks.com

Gleder meg til å høre fra deg :)

Mvh Lotte - House of Banks

Hei,jeg vil refinasere lån og kredit…

Hei,jeg vil refinasere lån og kredit korttet,som for mine gjelder er 12000kr,hvis jeg skal refinasere jeg skal betale bare 5000 kr.per måned,Vær så snill og hjelp.Mvh Kristina

11. mai 2019

Hei Kristina!
Det vil jeg selvfølgelig hjelpe deg med. Hvis du skriver en mail til meg på lotte@houseofbanks.org så vil jeg hjelpe deg å finne et godt tilbud som passer deg og din situasjon!

Mvh Lotte - House of Banks

Jeg har fått tilbud av dere…

Jeg har fått tilbud av dere takker.Problemet jeg bor på Phillepinene er Norsk født Norsk kunne ønsket refinansiering, systemet deres godtar ikke mitt Phillepinske mobil nr kan ikke søke.Mitt mobil nr er+639459885776.Sigbjørn Knutsen

15. april 2019

Heia,

Det beklager jeg! JHvis du kommer tilbake til (kalde) Norge en dag og ønsker hjelp fra oss så står vi mer enn klar til å hjelpe :)

Fikk hjelp

Jeg ville søke om enda et lån, men etter med hjelp fra Lotte kom jeg frem til at jeg egentlig burde søke om refinansiering. Det var det jeg trengte nå! Tusen takk.

13. april 2019

Svar fra House of Banks

Så bra! Det er akkurat det vi er her for :)
Vi ønsker å hjelpe flest mulig på best og smartest mulig måte!

Meget god service‼️

11. april 2019

Svar fra House of Banks

Det er jeg glad for å høre, vi gjør alt vi kan for å hjelpe våre kunder!

👎👎👎👎

Null hjelp å få hos dere. Slutt å send meg Mail.

9. april 2019

Hei,

Det er jeg lei meg for, at du har opplevd dette.. Skriv endelig en mail til oss så vil jeg gjøre alt jeg kan for å finne gode tilbud til deg og hjelpe deg med å finne det du søker etter!

Realistisk

Realistisk, sier det som det er også med tanke på hvor mye en må betale tilbake. Liker at det er personlig, at en får flere alternativ

20. februar 2019

Svar fra House of Banks

Tusen takk for positiv tilbakemelding!
Vi arbeider hele tiden for å kunne tilby kundene våre de beste alternativene :)

A++++

A++++ kjempeflott

7. februar 2019

Svar fra House of Banks

Det er jeg glad for å høre! Takk for tilbakemelding :)

Ikke bra kundeservice

29. januar 2019

Hei Bård,

Takk for anmeldelsen! Jeg beklager hvis du har følt deg dårlig behandlet av vår kundeservice. Det vil vi selvfølgelig forbedre!

Jeg kan se jeg har prøvd å gi deg noen tips angående dine spørsmål, men er nysgjerrig på hvordan det har gått :)

Skriv endelig en mail til meg på lotte@houseofbanks.com og jeg vil gjøre det jeg kan for å hjelpe deg bedre denne gang..

Beklager igjen, men håper jeg hører fra deg!

Lotte - House of Banks

egentlig ingen siden jeg ikke får lån

27. januar 2019

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse.

Jeg kan se du ikke har skrevet til oss før og jeg vil derfor hjelpe deg med å finne et lån.
Skriv endelig en mail til meg på lotte@houseofbanks.com så kan vi forhåpentlig komme frem til noe sammen!

Hurtig låneformidling.

Nina Rahm Vestrheim

24. januar 2019

Hei,

Tusen takk for en positiv og oppmuntrende kommentar!
Det er jo akkurat dette vi jobber for hver dag, å hjelpe kunder rask og enkelt, men med kvalitet.

Lotte - House of Banks

Har noe person lys til aa bli med en…

Har noe person lys til aa bli med en tur for aa gi
Gratis mat til ditt rund samfunn,eller lokal
Start kl.14.00 til 16.00 hver mandag 0g lordag
Velkommen for aa bli med
Takk
Klinkaew yeammalee

Dårlig service.

Hei,

Takk for anmeldelsen! Vi jobber på spreng for å yte best mulig for våre kunder, og vil selvfølgelig gi deg et bedre inntrykk!
Jeg kan se du ikke har kontaktet oss før, så kontakt meg endelig på lotte@houseofbanks.com slik at jeg kan hjelpe deg med det du måtte ønske!

Bra god service

Hei,

Det er jeg glad for å høre! Vi jobber daglig for å forbedre oss og da er det flott å få vite det!

Takket være deres hjemmeside

Takket være deres hjemmeside fant jeg det kredittkortet som gir meg mest mulig for pengene! Tusen takk :slightly_smiling_face:

15. januar 2019

Hei,

Tusen takk for din positive kommentar. Det setter vi stor pris på :-)

Lotte - House of Banks

Vis anmeldelser på alle språk. (23 anmeldelser)