Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør Anmeldelser 5 008

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk god kundeservice samt fantastisk god personlig betjening ved afhentning i butikken. De er alle stjernerne værd. Levering det samme. Jeg handler der fremover - og nej, jeg kender ingen af de... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig betjening, besked ved udsolgt vare, og tilbud om div alternativer i varesortimentet. Pakken var forsvarligt pakket og godt beskyttet. Produkterne er virkelig flotte 👏🏻 Jeg kan helt sikkert... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

For lang leveringstid. Pakken ble sendt som brev for en uke siden. Normal forsendelsetid med posten er ca 2 dager. 2 dager igjen til jul. Hvis ikke pakken kommer i morgen må jeg gå her hjemme og kj... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning
  2. Butikk for motetilbehør
  3. Klokkebutikk

Om Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør

Skrevet av virksomheten

Houmann.dk er Danmarks bedste sted at købe dine luksus varer online – lidt billigere
Houmann.dk har internet butikkerne

UrogSmykker.dk
Børneuret.dk
Ur-Tid.dk
og Riepels.dk

Urskiven.dk har et af Danmarks største udvalg af mærkevarer ure – lidt billigere, og hver måned kommer flere ure og mærker til. Har vi ikke lige det ur du ønsker, så kontakt os, da vi så vil gøre alt hvad vi kan, for at skaffe det. Vi er stærkest i ur mærkerne Citizen, Casio, TW Steel og Ingersoll - men er autoriseret forhandler i mange andre ur mærker også

Guldsmykket.dk din online Guldsmed med mærke smykker, egen import og egen produktion – lidt billigere. Hver måned kommer der flere fantastiske smykker til og finder du ikke lige det du ønsker dig, så er vi gerne behjælpelig med at få en pris frem på netop det smykke du vil have!
Hos Guldsmykket.dk finder du bla. kollektioner fra BNH, Houmann, Christina Jewelry, Aagaard, Izabel Camille, Bee Jewellery og BeChristensen
Guldsmykket.dk har nok Danmarks største udvalg af kæde armbånd, ankel kæder og halskæder - langt over 10.000 forskellige

Vielsesring.net for jer der har bestemt jer til at vie livet til hinanden og gerne med stil vil vise omverdenen, hvor meget I elsker hinanden.

Altid mange gode tilbud - eller design selv hjemme eller online!

Riepels.dk Buntmageri og pelse med 50 års erfaring.
Køb online eller kom og besøg vores dygtige buntmager, der tryller alt frem i pels

Hos Riepels.dk finder du mærker som Great Greenland, B*Hamburg, Bon Gout, Levinsky Furs, David Jones

Houmann.dk er hjemmesiden du skal huske, her kan du nemt og sikkert handle luksus varer online – lidt billigere

Kontaktopplysninger

4,3

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

5k anmeldelser

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Hej Bente
Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os med god service og hurtig levering - det er lige sådan det skal være :-)

Vi ønsker dig en god dag og ser frem til at hjælpe dig igen.

Super godt

Fantastisk service

12. november 2022

Hej Martin
Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en super god oplevelse hos os med fantastisk service - det er lige sådan det skal være.

Vi ønsker dig en dejlig dag og ser frem til at hjælpe dig igen :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ikke første gang jeg har handlet hos…

Ikke første gang jeg har handlet hos jer. Den gode venlig og professional service forbliver lige høj.

5. september 2022

Hej Dorothy
Tusind tak for din gode anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os og ønsker at handle hos os igen - bedre ros kan vi vidst ikke ønske os :-)
Tak for din positive feedback, det hjælper os med at blive endnu bedre.

Hav en skøn dag - vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Købte ørestikker med topas fra…

Købte ørestikker med topas fra Rabinovich. Ørestikkerne ligner ikke fotoet, stenene blege og små.

26. august 2022

Hej Marina
Vi er kede af hvis ørestikkerne ikke lever op til dine forventninger - da der er tale om naturlige sten, kan disse variere i farve og form. Men heldigvis tilbyder vi gratis ombytning og 365 dages returnering, så du er velkommen til at returnere eller ombytte øreringene.

Vi hjælper gerne med at finde noget andet, der kan falde i din smag :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og let og bestille fra dem

7. mai 2022

Hej Romeo

Mange tak for din gode anmeldelse og de 5 flotte stjerner - dem er vi utroligt stolte af.
Vi er glade for at du har haft en positiv oplevelse hos os med god service og nem bestilling - det er præcis sådan det skal være!

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.
Hav en skøn dag :-)

Fin ordre

Fin ordre. God dialog ang. Levering osv.

30. april 2022

Hej Dorthe

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os og værdsætter vores service :-)

Vi ser frem til at hjælpe dig igen og ønsker dig en dejlig dag.

kan anbefales

28. april 2022

Hej Gabriel
Mange tak for din gode anmeldelse og din anbefaling - dem er vi super stolte af.

Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, nem online bestilling og et bredt udvalg af varer i høj kvalitet til stærke priser, så det er dejligt at høre når det lykkes. Tak for din feedback.

Rigtig god dag :-)

Kan godt anbefales

4. april 2022

Hej Gitte

Mange tak for din gode anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en så positiv oplevelse hos os, at du anbefaler os til andre - større ros kan vi vidst ikke få :-)
Tak for din positive feedback.

Vi ønsker dig en dejlig dag og glæder os til at hjælpe dig igen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bortset fra en enkelt glitsch i…

Bortset fra en enkelt glitsch i starten, synes jeg service opvejede det 100%

27. mars 2022

Hej Henrik

Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er kede af lagerfejlen og er glade for at vores gode service kunne rette op på fejlen :-)

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Hej Tina

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os og dejligt at du anbefaler os til andre - det er vi meget stolte af 😊

Vi ønsker dig en dejlig dag og ser frem til at hjælpe dig igen 😊

Helt perfekt

15. februar 2022

Hej Dorte

Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os hvor alt var helt perfekt - det er sådan det skal være :-)

Vi ønsker dig en dejlig dag og ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Total god kundeservice

Total god kundeservice! Total lækkert de viste hele tiden præcis hvor langt min pakke var, kom helt fra Australien

15. februar 2022

Hej Daniel

Tusind tak for din flotte anmeldelse - hvor er det dejligt at høre om din positive oplevelse hos os.
Vi håber at gaven vakte glæde - den er utroligt smuk :-)

Rigtig god dag.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hej Manja

Vi er kede af at leveringstiden har været lang på din bestillingsvarer - vi har afventet korrekt modelnr fra dig, så vi kunne bestille den rigtige vare hjem og herefter afventet varen fra leverandøren.

Vi håber at du vil give os en chance mere en anden gang.

Hav en god dag :-)

Alt fungerede

Alt fungerede, selv midt i Julen

30. desember 2021

Hej Jens

Mange tak for din gode anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du tager dig tid til at bedømme os.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og at alt fungerede - selv i den travle juletid - det er lige sådan det skal være :-)

Vi ønsker dig en dejlig dag og glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

Fin kundeservice

Fin kundeservice. Kan anbefales

23. desember 2021

Hej Arne

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med fin kundeservice hos os - det er sådan det skal være.

Vi ønsker dig en glædelig jul og ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Hej Søren
Tak for din gode anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Det betyder meget for os at kunne give vores kunder en god kundeservice, nem online bestilling, et bredt udvalg af varer i høj kvalitet til stærke priser - så det er dejligt at høre når det lykkes. Tak for din feedback.

Rigtig glædelig jul :-)

Fin levering

Fin levering, det er ikke første gang, jeg har handlet hos jer. Med venlig hilsen fra Annette Slivsgaard

20. desember 2021

Hej Annette

Tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med fin levering - og endnu bedre er at du ønsker at handle hos os igen - bedre ros kan vi vidst ikke få:-)

Vi ser frem til at hjælpe igen næste gang.
Hav en rigtig god dag :-)

Det hele fungerede fint

19. desember 2021

Hej Finn

Fedt at høre at du har oplevet at det hele fungerede fint - det er sådan det skal være.

Rigtig god dag :-)

Stine, Houmann.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv