Hotfitenergy Anmeldelser

4,7

Het product werd razendsnel geleverd, wat al een fijne verrassing op zich was. Maar wat het voor mij echt bijzonder maakte, was het persoonlijke tintje: een handgeschreven bedankkaartje in de doos, zo... Vis mer

Ik heb recent de Whey Protein Vanilla voor het eerst geprobeerd, hij smaakt echt verrukkelijk, het lijkt kwa smaak bijna op die van de vanille milkshakes bij mc Donalds 🤣 Ik heb hem tot nu toe allee... Vis mer

Als eerste de chocolade smaak gekozen, op aandringen van m’n dochter. De smaak was verrassend lekker en de poeder is makkelijk te verwerken met melk etc. Heerlijk na een lange fietstocht of HITT work... Vis mer

I recently tried this protein product, and i must say i was very satisfied. The taste was surprisingly good. It also mixed easily in water and milk without leaving any lumps. Overall, it’s a great add... Vis mer

1. Kosttilskuddsbutikk

Bij Hot Fit Energy staan we voor kwaliteit en natuurlijke kracht. Onze supplementen zijn gemaakt met ingrediënten die je echt vooruit helpen, zonder onnodige toevoegingen. We geloven dat je het verschil voelt wanneer je producten kiest die zorgvuldig zijn samengesteld en lokaal worden geproduceerd. Een goed voorbeeld hiervan is onze eiwitpoeder, die afkomstig is van Hollandse koeienmelk. Deze melk van hoge kwaliteit geeft onze eiwitten een uitstekende voedingswaarde en een authentieke, volle smaak. Onze eiwitten ondersteunen je spieren en herstel zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onnodige toevoegingen. Onze grondstoffen komen uit Europa, en we werken uitsluitend met leveranciers die voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Whey protein hotfit energy

Ik heb de cappuccino smaak besteld. Erg lekkere smaak en vooral ook een stuk beter op te lossen in melk/water dan andere eiwitpoeders die ik gebruikt heb in het verleden. Top product!

21. november 2024
Logoen til Hotfitenergy

Svar fra Hotfitenergy

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze eiwitpoeder! 😊 Super dat de smaak je zo goed bevalt en dat het oplossen in melk of water zo makkelijk gaat. Dat is precies wat we graag willen horen! Bedankt voor het delen van je ervaring, en geniet van je shakes! 💪☕

Whey Protein Vanilla

Ik heb hem tot nu toe alleen nog maar met melk gedronken dus weet niet hoe die met water smaakt.

10. november 2024
Logoen til Hotfitenergy

Svar fra Hotfitenergy

Super om te horen dat je zo van de Whey Protein Vanilla geniet en dat hij je aan een vanille milkshake doet denken! Als je hem nog eens met water probeert, laat ons dan vooral weten wat je ervan vindt. We zijn benieuwd naar je mening :) Thanks voor je review!