Vill-ledende markedsføring - ansvarsfraskrivelse.
I februar var min kone og jeg på ferie i Spania. Vi hadde bestilt flybilletter via Norwegian, og ble da automatisk linket til et samarbeidende bilutleiefirma på Malaga flyplass - Goldcar. Vi tenkte at siden Norwegian samarbeider med Goldcar, så må de jo ha kvalitetssjekket selskapet og funnet det å være i orden. Vi bestilte derfor leiebil derfra uten å foreta selvstendige undersøkelser.
Som vanlig når man bestiller leiebil, vil utleiefirmaet sperre et beløp på ditt MasterCard - i dette tilfellet opp til 1.000 euro.
Bilen ble levert tilbake med full tank og uten skader. Kundemottakeren bekreftet at alt var OK. Likevel har Goldcar trukket 550 euro fra mitt MasterCard - uten å gi noen beskjed eller begrunnelse. Jeg har selvsagt kontaktet selskapet, og får ingen respons.
Det viser seg når jeg går inn på nettet at det er en lang rekke klager på Goldcar fra andre kunder som også har opplevd uberettigete trekk fra disses kredittkort.
Ved henvendelse til Norwegians kundesenter får jeg til svar at de ikke har noe med saken å gjøre. Jeg har også kontaktet Norwegian skriftlig, uten å få svar.
Norwegian vet altså i dag om at deres samarbeidspartner i Malaga driver med ren svindel overfor kunder, uten å ville foreta seg noe. De har så vidt jeg kan se heller ikke lagt inn noen advarsel på sine nettsider om at man ikke kan stole på at Norwegian har kvalitetssikret sine samarbeidspartnere slik at kunder er sikret mot ren svindel.
Jeg kommer til å klage Norwegian inn til Forbrukerrådet for villedende markedsføring med mindre jeg får et tilfredsstillende svar fra selskapet innen 1. april i år.
Fredrikstad, den 20. mars 2017
Bjørn Haaland