De skal absolut ingen stjerner have
De skal absolut ingen stjerner have. Men er nødt til at give dem 1. Kan kun sige de er verdens værste udlejere. Vi har boet på Strandvejen i Lemvig i lige knap 1 år. Der er ikke det vi ikke blev lovet, der ville blive lavet ved lejeboligen da vi flyttede ind. Der skete bare aldrig noget. Hver gang vi nævnte det, har hun aldrig sagt noget om det, vi har nævnt at vi tror der er skimmelsvamp i boligen, men det nægter hun at der er. Hun er så slesk i hendes måde at være på men tager virkelig r.... På folk i sidste ende, og taler virkelig grimt om andre lejere. Det har hun sikkert os om os. Vores hunde er blevet syge, af at være der oppe i 1 år, og min papdatter hoster helt vild hver gang hun er der. Der er konstant udskiftning i boligen under os. Da folk der nede ikke kan trække vejret pga. Skimmelsvamp der nede. Men hun/de mener jo deres bolig er guld værd, selvom alt er pisse utæt og der kommer vand ned til underboen, boligen lugter gammel og rødent. Jeg har total rengørringsvanvid, men hun mener ikke jeg gør ordentlig rent eller lufter ud. Selv den sødeste underbo vi havde, havde kontaktet kommunen for at komme og tjekke hans bolig for skimmel, der kommer nu snart en anden ud og tjekker den, da der åbenbart er noget om det. Men fordi han har taget kontakt til dem, er han nu blevet smidt ud af hans bolig. Men deres grund er at han roder i skraldespanden udenfor og råber af folk på gaden. Helt sikkert. Han er den sødeste mand der bare gerne ville har sin bolig tjekket. Vil på ingen måder abefale lfgruppen.dk det er de værste svindlere og prøver bare på at holde sig venner med folk, ind til man forlanger noget af dem, så vender hele bøtten. Lad være med at leje noget ved dem. Kan ikke anbefales.
Vi køre sag på dem, da de os snyder for vores indskud. Og hvis man klager til hende så skal vi kontakte hendes såkaldte partner og gør vi det skal vi kontakte hende igen. De snyder virkelig folk hvis de kan komme til det.