Gisteren is onze emigratie afgerond (vorige Hosting was verdwenen); uit een ondoordringbare situatie; Hosting heeft alles geregeld (Dennis); super support en ondersteuning: klaar voor de toekomst; hel... Vis mer
Se hva andre synes
Het overzetten van mijndomein naar hosting.nl verliep soepel. De helpdesk vraagt wel tijdelijk software te instaleren om je te helpen op afstand. Het telefoon nummer waarmee men belde, kwam overeen op... Vis mer
Door een exorbitante prijsverhoging bij mijn oude hosting partij, opzoek gegaan naar een nieuwe Nederlandse partij. Na wat zoekwerk terecht gekomen bij Hosting.nl. Zeer goed geholpen met de verhuizing... Vis mer
Heel fijn geholpen door Morris bij de verhuizing van een belangrijke domeinnaam! Communicatie over en weer verliep prima en correct. Ik werd van alle stappen goed op hoogte gehouden. Dank!!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hosting.nl is uw zakelijke partner als het aan komt op domeinnaamregistratie, e-mail, hosting, servers en online werkplek oplossingen.
Kontaktopplysninger
Wognumsebuurt 3, 1817 BH, Alkmaar, Nederland
- 088-4678464
- support@hosting.nl
- hosting.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nieuwe Hosting provider
Snelle en duidelijke reactie op onze vragen
Goed te woord gestaan
Goed te woord gestaan, nam de tijd en heeft het opgelost.
Super tevreden over de service desk !
Super tevreden over de service desk bij Hosting!
Omdat onze webshop gecrasht was na een backup die niet meer hersteld kon worden nieuwe site gemaakt. Heel goed geholpen door o.a. Marc ook bij de installatie van prestashop alweer 5 jaar geleden maar ook gisteren nog, geven altijd snel antwoord en wordt ook snel opgelost! Een super team daar !
Snel opgelost en gecommuniceerd
Snel opgelost en gecommuniceerd. Alleen jammer dat ze bij e-mail problemen vootgang mailen naar het mailadres met problemen. Ik had bij mijn ticketmelding een alternatief mailadres gegeven, maar dat is niet gebruikt. Misschien handig om van iedereen een alternatief te onthouden èn te gebruiken.
Snelle reactie en oplossing
Snelle reactie en oplossing. Binnen een dag.
Vriendelijk en snel gereageerd en…
Vriendelijk en snel gereageerd en tevreden de vraag beantwoord.
Goede services
Goede services op stand, vriendelijk medewerkers en ze hebben mij goed geholpen.
Ik ben tevreden als klant.
Al jaren een tevreden klant
Al een aantal jaren klant bij Hosting. Je kan feitelijk heel veel zelf doen online en via je eigen account. Af en toe heb je hulp nodig en dan is het prettig dat je ook iemand kan bellen. Meestal contact via de email en hun support team reageert snel. Recent hebben ze me geholpen door een hele rits domeinnamen te verhuizen. Prijs is overigens ook heel acceptabel.
Goede helpdesk via chat
Goede hulp bij het oplossen van een probleem.
Ze reageren snel en luisteren goed
Ze reageren snel en luisteren goed. Ook de geboden oplossing was gewoon praktisch, zonder moeilijk te doen. Zeker aan te raden.
Snelle reactie en duidelijke uitleg
Snelle reactie en duidelijke uitleg.
Website is wat omslachtig. Ook omdat alles in het Engels staat. Maar uiteindelijk prima kunnen vinden

Svar fra Hosting.nl
Het verhuizen van de hosting binnen 1…
Het verhuizen van de hosting binnen 1 dag is top.
Snelle en goede oplossing
Elke keer als ik problemen heb met inloggen, wordt ik zo snel en goed geholpen, dat ik meteen weer door kan.
Zeer snelle afhandeling
Erg behulpzaam
Grote dank, snelle oplossing
Goed, snel en duidelijk geholpen
Goed geholpen met online ondersteuning…
Goed geholpen met online ondersteuning en telefonische hulp. Zeer vriendelijke, behulpzame medewerker gesproken
Ik heb gebruik gemaakt van de…
Ik heb gebruik gemaakt van de verhuisservice van Hosting.nl. Ik zag er echt tegenop, maar is dat even meegevallen niets van de overstap gemerkt. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk.
Ben blij dat ik ben overgegaan naar Hosting.
Bedankt
Snelle service en duidelijke uitleg
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.