Gisteren is onze emigratie afgerond (vorige Hosting was verdwenen); uit een ondoordringbare situatie; Hosting heeft alles geregeld (Dennis); super support en ondersteuning: klaar voor de toekomst; hel... Vis mer
Se hva andre synes
Het overzetten van mijndomein naar hosting.nl verliep soepel. De helpdesk vraagt wel tijdelijk software te instaleren om je te helpen op afstand. Het telefoon nummer waarmee men belde, kwam overeen op... Vis mer
Door een exorbitante prijsverhoging bij mijn oude hosting partij, opzoek gegaan naar een nieuwe Nederlandse partij. Na wat zoekwerk terecht gekomen bij Hosting.nl. Zeer goed geholpen met de verhuizing... Vis mer
Heel fijn geholpen door Morris bij de verhuizing van een belangrijke domeinnaam! Communicatie over en weer verliep prima en correct. Ik werd van alle stappen goed op hoogte gehouden. Dank!!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hosting.nl is uw zakelijke partner als het aan komt op domeinnaamregistratie, e-mail, hosting, servers en online werkplek oplossingen.
Kontaktopplysninger
Wognumsebuurt 3, 1817 BH, Alkmaar, Nederland
- 088-4678464
- support@hosting.nl
- hosting.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede e-mail hosting
Recentelijk overgestapt naar Hosting.nl voor e-mail hosting. Snel en professioneel geholpen. Het online dashboard is handig en overzichtelijk. Tot nu toe erg tevreden!
Snelle service en goede ondersteuning
Al mijn vragen zijn snel beantwoord en de dienst voldoet aan al mijn verwachting.
Fijne hulp gehad van Laurens
Fijne hulp gehad van Laurens met mijn laatste bestellingen. Daarbij wil ik ook zeggen dat hosting.nl een betrouwbare partner is voor al mijn website en e-mail hosting.
Laurens heeft me prima geholpen

Svar fra Hosting.nl
Persoonlijke aandacht
Fijne klantenservice
Overstap was snel geregeld. De klantenservice zorgde ervoor dat mijn zakelijke email account met inhoud snel beschikbaar was op de nieuwe omgeving.
veel geduld van de help desk.hoewel ik…
veel geduld van de help desk.hoewel ik nog niet het gewenste resultaat heb, maar wat een verschil met andere hosting bedrijven, top .
Snelle hulp met een goede oplossing
Behulpzaam en snelle reactie
Behulpzaam. Snel en vriendelijk geholpen
Ik kreeg snel en correct antwoord op…
Ik kreeg snel en correct antwoord op mijn vragen.
Dubbele betaling snel en correct gecorrigeerd
Er werd snel een reactie gegeven. Het probleem werd goed begrepen. De extra informatie die ik aanleverde werd snel gebruikt, en een op;lossing voor het probleem werd snel teruggekoppeld.
Probleem is netjes opgelost
Probleem met mijn SSL was in no time…
Probleem met mijn SSL was in no time geanalyseerd en opgelost. Top!
Snelle reactie
Goede hostingpartner
Alles is altijd perfect gelopen, maar omdat ik mijn bedrijf ga beëindigen (i.v.m. leeftijd) heb ik mijn domeinnaam beëindigd.
Ik ben door Laurens Schrier goed geholpen, mijn dank hiervoor.
Zeer snelle response tijd! Altijd weer!
Bij hosting.nl krijg je zeer snel een antwoord op je vraag. Hoe simpel of ingewikkeld je vraag ook is bij hosting.nl wordt je vraag serieus genomen. Zelfs in hun lunchpauze wordt je gehoord. Top!
Al bijna 2 jaar klant bij Hosting
Ik ben al bijna 2 jaar, klant bij Hosting.nl. Ik zag het niet meer zitten om uberhaupt mijn website aan te passen of een nieuwe website te maken. Heel fijn als individu met fijne begeleiding van hulp op afstand geholpen door Laurens. Nogmaals bedankt!
Goede klantenservice
Prima geholpen met de verhuizing van mijn domeinnaam en mailboxen.
Fijn dat je nog iemand aan de telefoon krijgt ipv een chat-robot. Heb daar een ontzettende hekel aan.
Zeer tevreden tot nu toe.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.