Se hva andre synes
Bardzo dobry hosting z przystępnymi cenami i bardzo dobrą, wzorową obsługa klienta, której czas odpowiedzi zazwyczaj sięga jedynie kilku minut. Stabilne maszyny, ochrona anty DDoS. Myśle że to idealna... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Potężne serwery z wysokiej klasy hardware, które zapewniają Ci najwyższą stabilność i wysoki uptime bez przerw w rozgrywce.
Kontaktopplysninger
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
fajny hosting serwery są dobre
fajny hosting serwery są dobre
najlepsza usluga super fajna
bardzo mila przyjemna usluga server smiga jak nic ceny dobre pomogli mi nawet mody zainstalowac bo nie umialem
super host polecam kazdemu❤️❤️❤️
Dobry hosting
dobry i prosty hosting serwerów do gier. serwery mają dobre podzespoły za dobrą cene.
git hosting polecam kazdemu
Hosting godny polecenia
Kolega kupił jakiś pakiet za 100zl do minecrafta no i ogólnie to wszytko działa bez zarzutów nawet przy ~500 kurczaków na jednym chunku nie było żadnych lagow wiec z całego serca mogę polecić ten hosting. Dodam jeszcze że ten pakiet jest zbyt dobry jak na to ile osób gra na tym serwerze czyli 5.
Najlepszy hosting w Polsce
Moje pierwsze odczucia były nieco mieszane bo napotkałem wiele błędów [wynikającej z mojej niewiedzy] lecz musze przyznać że support hostero jest bardzo szybki i pomocny oraz dokument pomocniczy do każdego z serwerów bardzo się przydaje. Co też warto zauważyć ich hosting bardzo polepszył się w ostatnich latach i w trakcie pisania tej recenzji jest na bardzo wysokim poziomie.
Jeżeli chodzi o ocenę poszczególnych aspektów:
Niezawodność: 9/10
Łatwość w obsłudze: 8/10
Support: 10/10
Korzystałem z hostingu FiveM przez…
Korzystałem z hostingu FiveM przez kilka miesięcy i serwer działał bardzo dobrze, zero problemów, stabilnie i bez żadnych awarii. W razie pytań administracja zawsze szybko odpisywała i faktycznie pomagała, a nie zbywała odpowiedziami.
Obecnie posiadam hosting bota discord i również jestem mega zadowolony wszystko działa jak należy. Widać, że dbają o klientów i jakość usług.
Z czystym sumieniem mogę polecić 👍
polecam
od dłuższego czasu korzystam z hostero.pl i jestem zadowolony z świadczenia ich usług bez problemowo i tanie ceny w porównaniu z innymi hostinami
Niezawodność i świetna jakość
Korzystam z usług Hostero od kilku miesięcy (serwer Minecraft oraz Rust) i muszę przyznać, że to jeden z lepszych wyborów, jakich dokonałem.
Przede wszystkim stabilność zero niespodziewanych lagów czy wyrzucania z gry, co przy większej społeczności jest ważne.
Panel zarządzania jest intuicyjny, nawet dla osoby, która nie ogarnia komputera. Na ogromny plus zasługuje Support odpisują szybko, rzeczowo i faktycznie rozwiązują problemy (w godzinach pracy), a nie wklejają gotowe formułki.
Relacja ceny do jakości i oferowanych parametrów (szczególnie procesorów i ochrony DDoS) jest bezkonkurencyjna. Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto szuka niezawodnego hostingu
Serwery nie działają, support zrzuca winę na grę.
Hosting sprzedaje niedziałające usługi. Serwer pada przy 2 osobach, a support zrzuca winę na grę. Strata czasu.

Svar fra Hostero
Serwer sie wiesza i restartuje co minute
Hosting Hostero
Hosting jest prosty w obsłudze oraz posiada szybkie i pomocne wsparcie. Polecam!
Polecam hosting Hostero.pl
Jestem klientem od ponad roku. Kupuję hosting pod serwer FiveM i bot discord. Jestem bardzo zadowolony z usług jak i pomocy technicznej jaką jest HOSTERO.
Polecam każdemu hosting. Bardzo cieszy mnie to że jeżeli jest potrzebna pomoc to otrzymuj się ją bardzo szybko, a wisienką na torcie są promocje np. Świąteczne itp.
Kupilem serwer do Counter-Strike2…
Kupilem serwer do Counter-Strike2 sredni pakiet na miesiąc. 10 dni po zakupie chcialem z niego skorzystać. Nie chciał się załączyć pomimo wszystkich poprawnie wykonanych isnstrukcji. Po głębszej ananlizie stwierdziłem ze brakuje kluczowego pliku libv8 którego nie mogę dodoać, napisałem do adminów na discordzie dzień moja gra przed zaznaczając że potzrebuje go na kolejny dzien na 20:00 przez ten czas nie udalo się im go naprawić. Twierdzili ze 3 dni wcześniej usunęli z oferty hosting serwerów do Counter-Strika i coś zepsuli. No nie powiem bylem mile zaskoczony świetnie ogarnientym hostingiem.
Super hosting korzystam od 4 miesięcy…
Super hosting korzystam od 4 miesięcy nie zacina sie ani nic super administracija otworzyłem ticketa bo niechacy usunąłem pliki to mi go przywrócili bez problemu jesli miałbym wybrac polski hosting to tylko u nich :D
Support & Server
Szybka pomoc w znalezieniu problemu z moim serwerem (wina z mojej strony i moich datapaków)
Fajne miłe chłopaki. Polecam.
Server po pre-renderowaniu swiata działa luxus.
Ich war mit der Beratung von Frau…
Ich war mit der Beratung von Frau Rinore mehr als zufrieden. Perfekt!!!!!
very fast support and good price
zero kontaktu z supportem i to z małym…
zero kontaktu z supportem i to z małym problemem o zwrot kosztów też nie można się doprosić...
Polecam hosting bardzo dobry…
Polecam hosting bardzo dobry administracja zawsze pomoże
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.