Hørup låse & Sikring ApS Anmeldelser

1. Låsesmed
  2. Forhandler av innbruddsalarmer
  3. TV-overvåkningsbutikk

Udekørende låsesmed og sikringsteknikker Alt fra privat låse til større låsesystemer, adgangskontrol, dørautomatik, Abonnement fri alarm løsning, TV Overvågning, Smart låse og meget mere

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Pålidelig og punktlig

Hurtigt og nemt.
Aftalte udskiftning og omstilling af låse ifb. Med overtagelse af hus.
Lars kom præcist til tiden, overholdte alle aftaler til punkt og prikke og vejledte os grundigt gennem processen.
Stor ros og mange anbefalinger herfra 👌🏻😃

11. august 2025

Jeg har fået monteret en elektronisk…

Jeg har fået monteret en elektronisk lås i min forretning, som låser af sig selv på bestemte tidspunkter og jeg kan give mine medarbejdere adgang via app og kode, samt kodebrikker. Det fungere perfekt og det tog en lille time, så var det hele oppe at køre.

22. februar 2024

Akut hjælp - hurtig response

Havde købt dødsbo på Stevns men ingen kunne skaffe nøglebrikken. Lars kom inden for kort tid og ændrede låsene til ny nøgle samt just dørene som alt virkede som nyt. Meget behagelg og hjælpsom. Kan klar anbefales hvis det drejer sig om sikring af dit hjem eller virksomhed 🔒🔑 FEM stjerner - god gammeldags serivice 😊

28. desember 2023

Super god oplevelse

Super god oplevelse. God pris, godt håndværk og kom til den aftalte tid. Sikret at alle var introduceret til det nye låsesystem inden han kørte. Kan kun anbefale Hørup låse og Sikring.

28. november 2022