Horsque - High Quality Care Anmeldelser

4,5

Goede natuurlijke producten die erg gebruiksvriendelijk zijn. Mooie handige fles met pompje waardoor je niet onnodig veel gebruikt. Maakt goed schoon, huidvriendelijk. Paard glimt er als een spiegel v... Vis mer

Horsque heeft fijne producten. De shampoos geven goede resultaten en kunnen problemen verhelpen zoals mok, huidproblemen, het goed schoon krijgen van de paardenvacht etc. Lieke

Hele fijne shampoo je hoeft je pony maar 1 keer te wassen voor het resultaat🥰

1. Helse- og velværebutikk

Horsque is een paardenverzorgingslijn op natuurlijke basis. Een verzorgingslijn waarmee de basis wordt gelegd voor bewust en natuurlijk wassen. De unieke formules zorgen voor een oogverblindend resultaat en maken uw paard klaar voor een shoot, wedstrijd, eigenlijk elke gelegenheid om te shinen!

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

De Shiny Silver is perfect

De Shiny Silver gisteren binnen gekregen. Moest even goed wassen maar het resultaat is écht super. Ze is weer helemaal stralend wit!

6. januar 2022

Vrijdagmorgen besteld

Vrijdagmorgen besteld, dinsdagmiddag geleverd. Verder goede shampoo.

3. desember 2021
Logoen til Horsque - High Quality Care

Svar fra Horsque - High Quality Care

Hi Marcel!

Fijn dat de shampoo bevalt 😁 soms komt het helaas voor dat de bestellingen van vrijdag niet op tijd worden opgehaald. In dat geval gaat het pakket dus pas maandag op de post.

We zullen je een mailtje sturen met compensatie voor de late levering. Excuses voor het ongemak!

Geweldig!

Erg tevreden over de producten van Horsque. Mijn paardje ziet er beter uit dan ooit tevoren! Echt een aanrader voor iedereen die zijn paard nog beter wil verzorgen.

21. november 2021

Top!

Snelle levering en de shampoo werkt perfect. Dit is echt een aanrader!!

Skin recovery

Horsque heeft echt super fijne producten. Mijn paard had last van mok en door het fijne en makkelijke gebruik van de skin recovery is de mok genezen.

Superproduct, chique en fris

Wat een fijne shampoo voor het paard van mijn dochter. Naast dat ze heerlijk schoon wordt, voelt en ruikt het ook lekker fris. Ook nog eens een chique en mooie verpakking. Echt een topproduct.

Super product!

In het begin was ik toch wat sceptisch of het zou werken. Na gebruik ben ik helemaal om! Het resultaat is echt waanzinnig goed.

Top product

Eenvoudig in gebruik met snel het gewenste resultaat. Een absolute aanrader!

18. november 2021

Goede natuurlijke producten die erg…

Goede natuurlijke producten die erg gebruiksvriendelijk zijn. Mooie handige fles met pompje waardoor je niet onnodig veel gebruikt. Maakt goed schoon, huidvriendelijk. Paard glimt er als een spiegel van.