Informasjon om virksomheten

1. Klokkebutikk

Skrevet av virksomheten

Bij Horlogeboutique draait het om meer dan alleen horloges – we willen dat jij met trots en zelfvertrouwen jouw stijl laat zien. Vanuit onze passie voor mode en kwaliteit zijn we deze webshop gestart, met als doel iedereen toegang te geven tot mooie, betrouwbare horloges van bekende merken zoals TW Steel, Diesel, Fossil, Michael Kors, Armani en meer. Wij geloven dat een goed horloge niet alleen de tijd aangeeft, maar ook iets zegt over wie je bent. Daarom selecteren we elk model met zorg, leveren we snel en veilig, en staan we altijd klaar om je persoonlijk te helpen. Of je nu een cadeau zoekt, iets speciaals voor jezelf, of gewoon toe bent aan iets nieuws – wij zorgen dat je met een goed gevoel én een mooi horloge de dag doorkomt. Welkom bij Horlogeboutique – waar stijl en service hand in hand gaan.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een verschil met mijn eerste…

Wat een verschil met mijn eerste bestelling een paar maanden geleden. Toen ging alles traag, nu liep alles soepel en snel. De verpakking van het Hugo Boss horloge zag er professioneel uit, alsof het rechtstreeks uit een winkel kwam. Fijn om te zien dat ze echt verbeterd zijn.

28. januar 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik had een retour nodig omdat mijn…

Ik had een retour nodig omdat mijn vakantieplannen veranderden, en de klantenservice heeft alles snel en vriendelijk geregeld. Geen ingewikkelde formulieren, geen botte reacties, gewoon duidelijke stappen en vooral begrip. Zelfs al stuurde ik het horloge terug, ik zou hier opnieuw bestellen puur om hoe netjes ze met me omgingen.

18. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik laat zelden reviews achter

Ik laat zelden reviews achter, maar deze keer vond ik echt dat het verdiend was. Ik bestelde een zwart met zilveren model en toen het binnenkwam was de detaillering verbluffend voor deze prijs. Zelfs de kroon had een nette gravure, iets wat je normaal alleen ziet bij duurdere merken. Het is stevig, stijlvol en eerlijk gezegd een koopje.

15. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn zoon spaarde al een tijdje voor…

Mijn zoon spaarde al een tijdje voor een designerhorloge en deze website had met afstand de beste prijs. Ik betaalde via Klarna om zeker te zijn, maar alles verliep precies zoals beloofd. Het horloge kwam in een strak, luxe doosje waardoor het moment echt bijzonder voelde. Hem zien glunderen toen hij het omdeed was elke euro waard.

4. desember 2025

Niks gehoord 11 dagen na bestelling

Ik heb 11 dagen geleden een horloge besteld, maar nog niks teruggehoord. Er zou een track&trace mail moeten worden verstuurd, maar heb niks ontvangen. 2x contact proberen op te nemen, maar wederom niks gehoord. Gelukkig betaald met Klarna, dus niks hoeven te betalen nog.

1. november 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Kleine vertraging, maar prachtig resultaat

Mijn Michael Kors horloge kwam wat later binnen en de doos had een klein deukje, wat even tegenviel. Gelukkig was het horloge zelf helemaal in orde en ziet het er supermooi uit om mijn pols. Levering mag van mij wel wat sneller, vooral als je enthousiast zit te wachten. Toch blij mee, alleen niet perfect.

1. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

@HorlogeBoutique levert niet en terugbetaling vind niet plaats

@HorlogeBoutique, dit is ronduit teleurstellend. Ik heb een horloge besteld dat niet op voorraad bleek te zijn. Jullie boden een alternatief of terugbetaling aan — ik koos voor terugbetaling. Maar nu zijn we meer dan anderhalve week verder en er staat nog steeds niks op mijn rekening.

Hoe moeilijk kan het zijn om een betaling terug te storten? Ik heb betaald voor een product dat jullie niet konden leveren — en nu moet ik ook nog achter mijn geld aan?

Regel dit NU. Anders ga ik verdere stappen ondernemen. #klacht #webshopfail #horlogeboutique

15. oktober 2025

Opgelicht!!

Helaas deze reviews te laat gezien. Ben dus ook opgelicht. Bestelling geplaatst, daarna een reactie dat horloge niet geleverd kon worden en of ik de bestelling wil annuleren. Daarna niks meer vernomen, geen reactie geen restitutie niks.

16. september 2025

HorlogeBoutique.com oplichter webshop,

Ik ben door hen opgelicht. Ik heb een maand geleden een horloge bij hen gekocht en betaald, maar sindsdien heb ik niets meer ontvangen. Geen enkele reactie. Ik heb een klacht ingediend bij de politie en bij Fraudehelpdesk. Maar ze zijn nog steeds online en lokken dagelijks slachtoffers. Het probleem is dat niemand eraan werkt om ze te stoppen. Zelfs de politie reageert niet snel op de klachten die ze ontvangen en maakt ze niet openbaar, of voorkomt ze in ieder geval niet dat ze online blijven verschijnen??? Heel jammer

1. juni 2025

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Na bestellen alleen een bevestiging gekregen met een zogenaamde "track and trace" waar dus geen link of nummer bij stond om het mee te volgen. Contact opgenomen via mail en de website, nooit reactie op gehad

20. mai 2025

Oplichters !

Oplichters !! Gelukkig besteld via Klarna maar pas op mensen je ontvangt niks en als je hun mailt krijg je geen reactie

20. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het is 1 maand later en nog steeds niks…

Het is 1 maand later en nog steeds niks gebeurd. Ik had een horloge besteld geen bevestiging niks maar wel kreeg ik na een paar dagen een mailtje wat ik van de bestelling vond. Ik heb 2 mailtjes gestuurd en eindelijk kreeg ik een reactie (duurde ook een aantal dagen) over dat ze het horloge nog niet hadden en moesten wachten op een bedrijf maar dat het eraan zat te komen. Prima maar geef dat even aan van te voren en niet na 2 weken en na 2 mailtjes vanuit mij. Daarna stuurde ik na 1 week van wat ze bedoelen met eraan zat te komen want voor mij betekend dat aantal dagen en niet weer weken. Ik kreeg toen weer na een aantal dagen pas reactie dat het horloge niet voorradig is bij de leverancier en dat ze me geld zouden terug geven. Prima maar het is nu alweer 1 week geleden en heb geen geld nog gezien. Ben ik opgelicht? Heb geen idee maar het duurt allemaal te lang en na nog 1 week schakel ik mensen in.

18. mars 2025

Lijkt oplichting

Ik heb na vier weken wachten en meerdere mails sturen geen horloge ontvangen. Op de mails komt ook geen antwoord.

3. mars 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv