20 giorni che aspetto un ordine,ho…
20 giorni che aspetto un ordine,ho mandato due email senza una risposta da parte dell'azienda, non c'è un numero di recapito. Ho provveduto a fare una denuncia per truffa alla polizia di stato. Ordine n.CA698314
California Avenue 1601, 94304, Palo Alto, USA
Waardeloos bedrijf.. Je maakt ze geld over en ze kunnen dat geld vervolgens niet terugvinden. pas op met bestellen dus!
Esperienza positiva prodotto conforme alla descrizione e spedizione veloce
Acquistato un prodotto e pagato due volte per un errore interno al sito. Durante il pagamento mi è uscito un errore dicendomi che il pagamento non era andato a buon fine, rifaccio il pagamento va a buon fine ma mi emettono due ordini uguali e mi scalano due volte i soldi del prodotto e della spedizione(pagata due volte anche questa). Dicono che essendo tutto automatizzato non è possibile annullare l'ordine e restituire i soldi quindi bisogna ricevere la merce e poi restituirla per poi ricevere un buono da spendere sul loro sito. Non so come nel 2025 lascino ancora operare certe aziende poco serie. Spero risolvono il problema a breve poiché mi sento truffato. Cambierò la recensione se risolveranno il problema..nel frattempo state attenti e alla larga. Assistenza pessima
Ottimo servizio molto veloce e professione. Prezzi nella norma lo consiglio per i prossimi acquisti mi rivolgerò di nuovo a voi.
Azienda molto seria e rapida a rispondere alle email. L’articolo si è presentato come in foto con una spedizione molto veloce acquistando dall’italia
Vorige week een product besteld en vandaag ontvangen. Ik kan dus alle negatieve ervaringen niet onderschrijven!
Ondanks het hebben van een klantnummer ( en dus gegevens), toch na betaling een dag later vragen om een btw nummer. Na een diepe zucht binnen een uur nummer doorgegeven met daarbij het verzoek het direct te versturen omdat de klant (zeker tijdens de paasdagen) zijn frituur niet kan missen. Nee hoor "Wir hebben alle Tage" en zoals ik al aan zag komen, de onderdelen na de paasdagen geleverd.(7dagen) Wat een arrogant Kat (met een u) bedrijf, idd niet telefonisch te bereiken, zo modern zijn ze dan wel weer, dit was voor mij de laatste keer.
Tip aan Horecatiger; zorg voor gemotiveerd personeel, en Ideal betalingen zijn sneller en eenvoudiger, dan de klant een internationale bankoverschrijving te laten doen. Maar als ik het een beetje inschat zijn zo overtuigt van jullie gelijk, dat je hier helemaal niks mee doet.
Product wordt niet geleverd en reageren nergens op
Wij hebben een december 2022 een artikel besteld. Meerdere keren gebeld en steeds hetzelfde. Het product is niet leverbaar. Inmiddels een mail gestuurd dat wij de koop ontbinden. Ik wacht nu al 6+ maanden op het artikel. Ik bestel er nooit meer!
Secure payment, goods in stock, fast shipment everything correct as planned. Reliable website.
Meer dan twee weken geleden een order geplaatst, maar na de bevestiging niks meer van gehoord of gezien. Zou binnen 1-2 weken geleverd worden. Product is nog steeds niet binnen. 3 dagen geleden hierover gemaild maar nog steeds geen reactie en telefonisch niet bereikbaar. Je krijgt een Duitse mevrouw aan de lijn die een paar keer vragend Hallo zegt en daarna ophangt.
Absoluut niet telefonisch bereikbaar.
Men neemt op, roept twee keer hallo en hangt op. Ik hoop dat mijn spullen geleverd worden!