HorecaStyle Anmeldelser

4,7

Goede bereikbaar (ook telefonisch) en perfecte service; een probleem met mijn bestelling werd direct en naar (meer dan) tevredenheid opgelost. Daar kunnen vele webshops een voorbeeld aan nemen!

Op maandag vroeg in de middag een dweil wringer met emmer besteld, in groen, geschreven met de vraag; of ik het die middag kon ophalen. Netjes mail gekregen dat er geen groene was, wel blauw, nou... Vis mer

We hebben een RWS passeer-zeef besteld, perfect gegaan allemaal, binnen 2 werkdagen geleverd als afgesproken. prima bedrijf om mee zaken te doen. De (passé de vert) zeef was zoals verwacht en was goe... Vis mer

Wij hebben hele goede ervaringen met HorecaStyle. Afgelopen 6 jaar doen we al zaken met ze en ze leveren echt altijd kwaliteit. Ze zijn dan ook onze nummer 1 leverancier voor al onze horeca apparatu... Vis mer

1. Bygg, anlegg og produksjon

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bestel uw horeca apparatuur, keukenapparatuur en horecakleding voordelig en snel online bij Horecastyle.nl

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Slechte levering

Levering zou binnen 1 tot 3 werkdagen zijn. Pakket werd uiteindelijk pas op derde werkdag verstuurd. Dat zou via PostNL gaan werd aangegeven bij het afrekenen, maar het kwam uiteindelijk via DHL. Dat leide ook weer voor extra vertraging zoals wel vaker bij DHL.

7. juni 2021
Logoen til HorecaStyle

Svar fra HorecaStyle

Beste Kees,

Bedankt voor je review. Helaas is je zending door de drukte van de afgelopen week een dag te laat geleverd. De keuze voor DHL hebben wij juist gemaakt om de vertraging te beperken. Wij gaan dit in de toekomst beter communiceren.

De kan werd warm aan de buitenkant en…

De kan werd warm aan de buitenkant en hield niet meer goed heet. Viel nog binnen de garantieperiode. Klacht gemeld bij de verkoper, Horeca.style. Deze heeft onmiddellijk actie ondernomen en een nieuwe kan gestuurd.

3. juni 2021

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Producten goed verpakt en snel in huis. Service ook zeer goed! Onderdeel van een product ging na een aantal maanden stuk en er werd direct een nieuw onderdeel toegestuurd zonder enige kosten of moeilijk doen.
Echt een aanrader!

30. november 2020

ik bestel er niet meer.

ik bestel er niet meer ondanks dat ze communicatief zijn.
Mijn bestelling bleek niet op voorraad te zijn maar dat was niet of anders onduidelijk aangegeven.
Toen ik mijn bestelling ontvangen had bleek het product niet overeen te komen met de foto's op de website en heb het retour gestuurd. De verzendkosten daarvan mocht ik uit eigen zak betalen. Eens maar nooit weer.

10. april 2020

Niet blij mee

Niet blij mee. Bestelling zou vrijdag aankomen. Nu komt het ineens dinsdag pas aan terwijl ik het dit weekend nodig heb!
Zijn talloze andere winkels waar de verzending wél op tijd geregeld word. Zodra ik mijn bestelling ontvang stuur ik m gelijk retour.

13. september 2019

Veel beloven

Regelmatig iets gekocht. Producten zijn goed, maar er is veelal wat aan de hand. After Sales is veel beloven en niet nakomen, net zo lang dat je vanzelf afhaakt. Voor ons nooit meer een bestelling bij HorecaStyle!

12. august 2019

Zeer tevreden

Bakoven besteld, even gebeld of alles op voorraad was.
Goede communicatie, volgende dag geleverd.
Dit bedrijf zou ik wel aanbevelen.

29. desember 2017