Black Friday lokketilbud, uten varer på lager
Ser et Black Friday tilbud,
Dogman store tyggebein med kylling.
Jeg bestiller i 2 forskjellige varianter, 16 av hver, jul påske og alt imellom, for mine hunder, slenger med 6 bokser med godbiter, var 3 for 2 pakke kommer, kun godbiter!
Følgeseddel viser 0 på Dogmann, men ingen endring i pris.
Tar kontakt, sier her er det noe galt, har ikke fått Dogmann.
Hööks; Nei de gikk vi tomme for, så de kan du ikke få,
Jeg HVA?
Nettbutikk viste aldri at varebeholdning var lav/tom!?
Da skulle det vært beskjed underveis, det skulle ikke vært mulig for meg å fullføre handel!
Jeg kjøpte til en bra pris, jeg forventer å få varen jeg kjøpte!
Hööks; Hos oss, som hos alle andre, er det at tilbudet varer så lenge lageret rekker.
Jeg sier nei, butikken er ansvarlig for å ikke selge mere enn de har i varebeholdning, hvis de selger for mye, er de pliktige til å likevel levere produktet til kunden, dette er i kjøpsloven. Man kan ikke si, opps vi solgte for mye.
Jeg som kunde, vil ha varen til den prisen jeg bestilte til.
Jeg kan ikke finne nye Black Friday tilbud nå!
Nei, da foreslo de at jeg skulle reise rundt til deres fysiske butikker, se om de hadde varen, og «trygle» de om å selge til meg til den prisen, hvis jeg forklarte hva som hadde skjedd😱
Som kunde, som tapte salgsvare fordi de ikke hadde nettbutikk med varebeholdnings saldo? Skal jeg da i tillegg få drivstoffutgifter på å kjøre rundt for å se om jeg får kjøpt samme antall?
(Det er en grunn til at jeg handler på nettet, jeg bor på landet.)
De sier hele tiden at faktura skal endres, pr nå ikke skjedd, hele summen står der fortsatt, og ta 3 betal for 2 godbiter, ser nå ut som ta 3 betalt for 3.
Hvordan er dette mulig i 2025, og hvordan kan en nettbutikk tro at dette er greit, må dere ikke følge Norsk kjøpslov?
Jeg skal iallfall ikke være en av deres kunder i fremtiden.
Helt elendig, ansvarsfraskrivelse de luxe!