Lang leveringstid i forhold til andre…
Lang leveringstid i forhold til andre virksomheder plus fragt omkostninger uanset hvilket beløb man køber for

Svar fra Hooked4pets
Hooked4pets er en familieejet virksomhed med kæmpe kærlighed til kæledyr. Vi har eksisteret siden 2009, hvor vi startede med at være blot 2 medarbejdere. I dag er vi hele 12 dyreglade medarbejdere, som varetager alle de opgaver der er i vores virksomhed. Vi bestræber os på at finde produkter og foder til hunde, katte, høns, heste og andre dyr i topkvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos os, og vi forhandler kun varer vi selv kan stå 100% inde for. Vi går meget op i, at vores kunder får en god betjening og at varerne kommer ud så hurtigt som muligt. Når du handler hos Hooked4pets er vi et team der sørger for at få dine varer trygt og sikkert frem til dig. Du kan maile til os og få fat i os på telefonen. Du er også velkommen til at besøge os i vores showroom i Slagelse. Hos os finder du blandt andet hundefoder, kattefoder, foderskåle, hundetøj, hundelegetøj, kattelegetøj, fodertilskud til hunde og katte, kattebakker, hundekurve, hundepuder, hundeshampoo, katteshampoo, hundesko, kattetræer, hvalpeudstyr, fødekasser, vetbeds, hundetæpper, kattetæpper, tøj til hundeejeren, hunde solbriller, hundegodbidder, kattegodbidder og meget andet. Vi har over 12.000 forskellige varenumre.
Danmark
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fine mad- og vandskåle.
Upåklagelig levering - produkterne er i en god kvalitet til meget rimelige priser.
Intet at klage over.

Svar fra Hooked4pets
Super hurtig levering, hvilket var vigtigt da min lille englehund skulle bruge dragten for at beskytte hans operationssår. Den virker fint og har forhindret at han kunne komme til såret.
Helt fantastisk webshop!
Produkterne var bedre end forventet, min hund elsker dem og de kom allerede dagen efter jeg havde bestilt.
Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller herfra!
Mega god service og elsker den “ekstra godbid” der er med.
Kommer hurtig med posten.
Perfekt sted at handle🤩🥰
Varen er i orden en seng til stor hund og 100 kr billigere end andre steder

Svar fra Hooked4pets
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.