Best Grooming Experience This was our first time at HoundPro. We were impressed with the professionalism and kindness of the staff at this company. They took great care of our dog.

HondPro neemt de benen, wij denken vanwege de vele klachten over zijn nepreviews en nepfoto's. Mila heeft tientallen trimsalons gebombadeerd met Whatsappberichten met de vraag of ze zijn toko over wil... Vis mer

Gisteren voor de eerste keer met onze labradoodle bij hondpro geweest. Wij hebben na overleg een last minute afspraak kunnen realiseren in samenspraak. Zeer vriendelijk ontvangen, overlegd hoe... Vis mer

1. Dyrefrisør

"Welkom bij HondPro Een exclusieve hondentrimsalon, waar de schoonheid en het welzijn van je geliefde viervoeter onze hoogste prioriteit zijn. Stap binnen in een oase van zorg en verwennerij, waar professionele verzorging en liefdevolle aandacht samenkomen. We begrijpen de unieke behoeften van elke hond en streven ernaar om een ontspannen en plezierige ervaring te bieden. Met oog voor detail en een diepgaande kennis van verschillende rassen, zullen ze je trouwe metgezel omtoveren tot een plaatje van elegantie."

4,4

Enestående

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Wat een super fijne ontvangst

Met mijn goldendoodle voor het eerst geweest. En ik weet dat hij best druk kan zijn hahaha. Maar wat super lieve mensen daar en ze hebben. Mijn hond zo lief behandeld. Want zijn puppy vacht zag er niet meer mooi uit. Maar nu weer een prachtige pup. Je word echt echt super verwelkomd. Nogmaals super bedankt tot de volgde knip beurt.

30. juli 2024

Super!

Voor de 2e keer heel tevreden over de trimbeurt voor onze pomchi. Vooraf fijn gesprek met zeer vriendelijke eigenaar. Echt n aanrader!!

2. august 2024

Aanrader voor iedereen

Vriendelijk personeel, heel lief voor ons hondje. Geven goed advies en alles is mogelijk.
Hondpro gaat heel groot worden!
Zet hem op!

31. juli 2024

Uitstekende en professionele trimsalon!

Zeer vriendelijk ontvangen, overlegd hoe we onze Bodhi getrimd wilde hebben.
Het contact tijdens de trimbeurt was erg prettig waarin ze ons op de hoogte hielden.
Ruim vooraf werd er gemeld hoelang het nog zou gaan duren,
Bij aankomst voor het ophalen van ons vriendje, was hij erg blij.

Kortom wij zijn zeer tevreden over hondpro en zouden iedereen aanbevelen hier te laten trimmen!

22. juli 2024

SUBLIEM!

Vandaag met onze bijna 5 mnd oude maltipoo bij Hondpro geweest. Zeer vriendelijk ontvangen; samen afspraken gemaakt over de trimbeurt zodat ik niet voor verassingen kwam te staan. Ons hondje maakte bij ophalen een ontspannen indruk en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Toppers! Tot gauw!

9. juli 2024

Snelle service

Snelle service! Ze denken goed mee
En oordelen niet!
Zijn lief voor de hondjes en leveren mooi reserveren

28. juni 2024

TOPPP!!!

Leuk, lief en sociaal.
Vriendelijke ontvangst door de gastheer. Leuk personeel!
In één woord TOPPP!!!
Ik kom in ieder geval terug!

26. juni 2024

Fijne salon

Hele fijne man waarbij we al dezelfde dag terecht konden. De hond is mooi verzorgd en mijn tante en ik zijn er heel blij mee

21. juni 2024

Goed!

Vandaag met onze hond voor t eerst bij de trimmer geweest. Ze waren super aardig en waren super geduldig met onze vragen. We konden erbij blijven en hebben daarna met een gerust hart onze hond achter kunnen laten.
Onze hond ziet er mega schattig uit!

17. juni 2024

Let op niet diplomeerde trimmer

Heeft geen opleiding gehad tot honden trimmer, heeft geen EHBO voor honden. Let op als je jouw honden kindje hier naar toe brengt. Dat hij niet alle tot geen Kennis hiervan bezit

Meerdere trimmers in de regio adviseren om hier niet naar toe te gaan.

11. juni 2024

Guusje is heel mooi getrimd

Guusje is heel mooi getrimd, 2 cm lang gelaten, precies zoals ik het wilde. Guusje zelf is er ook blij mee en niet 3 dagen boos op mij wat bij de vorige trimmer wel zo was :)

7. juni 2024

Vrolijke en blije viervoeter

Zeer blij, afgelopen week mijn Labrador voor het eerst naar de salon gebracht. Ik wenste een schone en frisse hond.
Vriendelijk en zeer hulpvaardig personeel.
Ik kreeg ook een zeer vrolijke " vriend" terug, fris, vrolijk en netjes geknipt.
Super!!👍

5. juni 2024