Prima spul! En helpt echt. Ik heb een aantal verschillende dingen geprobeerd en ben over allemaal tevreden. Vooral de calming chewies waren in de vuurwerktijd echt een uitkomst! Snel geleverd en de... Vis mer
Se hva andre synes
Vorig jaar heb ik een tijdje de anti jeuk snoepjes gegeven aan mijn hond en hij leek minder last te hebben van jeuk in de lente en zomer dan voorgaande jaren. Toeval of niet, ik heb in elk geval weer... Vis mer
3 years we were dealing with the allergy our dog from asiel had, blood analyses, food changes, swiss kid's shampoo instead of shampoo for dogs, special prescriptions from various vets didn't help.... Vis mer
Prima spul
Snel geleverd en de klantenservice is makkelijk bereikbaar bij vragen.
Zeer tevreden en blij
Voor mijn Coco, een PomChi, 9 jaar oud gebruik ik sinds bijna 1 jaar Anal support chews. Het heeft heel goed geholpen, zij schuurt niet meer, na 1 week, met haar kont over de vloer. Ik wil andere supplement proberen, tegen jeuk en likken. Snelle levering, super.
De suplimenten zijn geweldig,sinds…
De suplimenten zijn geweldig,sinds Curly dit krijgt loopt hij een stuk beter GEWELDIG!
Hij heeft hier veel baat bij!
Hond vindt ze lekker en haar jeuk is…
Hond vindt ze lekker en haar jeuk is minder
Snel antwoord en levering.
Snel antwoord en levering.
Wacht nog op de resultaten maar heb goede hoop op verbetering.
Vind het belangrijk om mijn hond met…
Vind het belangrijk om mijn hond met natuurlijke producten te behandelen. Via dierenartsen krijg je vaak dure medicijnen die uiteindelijk niet het probleem oplossen.
Super snelle levering
Super snelle levering, de volgende dag al in huis. Het rustgevend bandje ruikt heerlijk en blijft ook lang hangen
Super content
Onze hond heeft er baat bij en ze helpen hem ook
ik bestel ze telkens ook opnieuw
Contraallergic
Tegen allergie bij de kat besteld omdat ze zich helemaal kaal likte. Van de tabletten van de dierenarts ging ze heel veel eten maar bleef ze likken. Nu een maand later lijkt het erop dat de jeuk minder is. Blijft zoeken wat het is. Mogelijk ook stress door wegwerkzaamheden voor de deur die al ruim een half jaar duren. Dus nog maar een zakje contra-allergie besteld en nu ook een zakje voor huid en haar herstel. Dat is nu nog te vroeg om te zeggen wat het doet. Helaas was er verkeerd geleverd maar een appje en de volgende dag had ik het juiste product in huis. Het andere zakje mocht ik houden. Super wat een service!
De kat vind de snoepjes heerlijk!!
We zijn zeer tevreden over de kalm en…
We zijn zeer tevreden over de kalm en balans koekjes . Onze Bailey hebben we gekregen toen ze 5 jaar oud was . Ze had verschrikkelijke verlatingsangst en blafte heel veel . Maar ze is nu een super blije woef en kan nu alleen thuis wezen . Geven haar dit nu twee jaar en zijn dus zeer tevreden
Stress band besteld bij K9 laboratories…
Stress band besteld bij K9 laboratories om te proberen maar ben er wel tevreden over de hond is al een stuk rustiger en met de pasen hadden ze een mooie aanbieding gelijk meer banden besteld alles was zeer snel binnen ik ben zeer tevreden over dit bedrijf ze hebben eerlijke prijzen
Bestellen gaat heel eenvoudig.En binnen…
Bestellen gaat heel eenvoudig.En binnen paar dagen al binnen,alles netjes verpakt.
Ik raad het iedereen aan om supplementen hier te bestellen
Onze 2 hondjes zijn helemaal gek op de…
Onze 2 hondjes zijn helemaal gek op de gewrichtensnoepjes. Elke ochtend rennen ze naar de keuken voor hun ochtend snoepje. Heel tevreden over service en snelle levering ook.
Hele goeie supplementen die doen wat…
Hele goeie supplementen die doen wat het beloofd. Super content van veel meer dan de medicijnen die worden voorgeschreven
Joint Mobility..een echte aanrader
Ik geef sinds een tijdje het produkt van K9 ..joint Mobility.. Zeno wou nooit tevoren snoepjes van andere merken voor gewrichten..maar deze vindt hij super lekker.. heel erg tevreden van.
K9 supplementen zijn super goed en t…
K9 supplementen zijn super goed en t werkt. Supplementen voor traansmeer werkt perfect. Supplementen voor mijn oudere hond heup en gewrichten werkt ook uitstekend. Ik vind t echt 1 aanrader waar je geen spijt van krijgt.
Alles van a tot z top !
Heel tevreden over alles wat ik van hun heb gekocht !
Ik gebruik het produkt voor de vacht…
Ik gebruik het produkt voor de vacht van mijn hondje eigenlijk sinds kort pas maar ik kan je wel zeggen dat ze het heel lekker vind en merk toch al dat ze minder haren verliest.
Soepele gewrichten
Sinds enkele maanden gebruiken we voor onze ruim 12 jarige labrador Joep de K9 supplementen in de vorm van een snackje. Joep loopt nu in het bos ruim een half uur, rent zelfs af en toe. Bestelling wordt snel geleverd!
Natuurlijke supplementen voor de gewrichten
Ik ben bij dit product gekomen omdat mijn labrador van 11 jaar af en toe door de pootjes ging bij het wandelen en steeds moeilijker de auto in kwam.
Aangezien mijn hond een zeer gevoelige maag heeft kwam de dierenarts direct met injecties als oplossing, maar die zijn zo duur en geven geen garantie.
Dus toch eerst de producten van K9 gaan proberen voor de gewrichten.
Zowel de poeder als de "snoepjes" vind Doerak erg lekker (moest even 1 á 2 keer wennen aan de poeder door z'n voer) en ik vind hem weer beter bewegen.
Als je de bestelling doet heb je de producten zeer snel in huis, goed verpakt en gewoon door de brievenbus.
Het enige minpuntje wat ik kan benoemen (en die heb ik ook als tip aan ze door gegeven) is dat je erg veel mailtjes krijgt als je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.