De tuin was perfect omheind dus wat hond betreft prima. Het huis zelf helaas wat gebreken. De eerste dag stond de douche helemaal blank hebben zelf het putje schoon gemaakt en eruit gelaten. De oven m... Vis mer

Selskapet har svart
Lekker prive gelegen bosbungalow. Heerlijk liggend aan bosrand met vele mooie wandelroutes vanuit het huisje te maken over de Stabrechtse heide. Elke dag zalig buiten onder de overkapping zitten ont... Vis mer
Selskapet har svart
Onze vakantie is goed verlopen. Het huisje en alle faciliteiten erom heen waren prima. Ik heb alleen een negatief punt die onze vakantie sterk beinvloedde. De bouwwerkzaamheden bij de buurman waren... Vis mer
Het boeken ging vlot en makkelijk. Vriendelijk ontvangen bij de receptie. Villapark Oesterbaai is een prima verblijf met honden. Tuin is volledig omheind, goede uitlaat mogelijkheden en het park is h... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Hondenopvakantie.nl is de website waar je moet zijn als je met je hond op vakantie wilt. Bij ons kan je heel makkelijk zoeken naar huisjes met een omheinde tuin en op hoeveel meter de vakantiehuizen van zee liggen.
Wij zoeken ook leuke losloopgebieden en hondenstranden bij de woning en je vindt veel extra informatie over huisje, omdat wij huurders specifieke vragen stellen die van belang zijn voor hondenbezitters.
Hierdoor weten wij meer dan reguliere aanbieders en zo maken wij het verschil voor de hondenbezitter.
Skrevet av virksomheten

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hele fijne vakantie gehad omdat vooraf al duidelijk was dat er een goed omheinde tuin was zodat de hond ook echt genoten heeft
Samen met je hond op vakantie is soms een hele onderneming. Soms heb je een leuk huis, maar mag je hond niet mee.
Op deze site heb je en prachtige vakantie locatie's, en je weet dat je hond gezellig mee kan. Het aanbod is ruim, en er is voor ieder wel een passend aanbod.
de goed omheinde tuin was een echte aanrader voor de hond
Goed : Administratie simpel en korrekt. Ligging perfect. Zwembad zeer goed
Slecht: Huis vuil : Slecht schoongemaakt, vuile vaat in de kasten.
Beschadigingen : Gat in de douchedeur, gordijnen gescheurd
Als je bij jullie boekt en staat beschreven omheinde tuin dan is het ook daadwerkelijk een omheinde tuin.
Onze honden suus&beb blij en dan zijn de baasjes ook blij.
Ik merk dat als je op een website van een park boekt je er vaak pas laat achterkomt dat er dan toch geen huisje meer beschikbaar is als je met 2 honden komt. Bij hondenopvakantie, ging dat anders, duidelijke informatie ook over wat het kost met de honden. en boeking verliep ook soepel. Heel fijn
Voor de honden was dit een geweldige locatie. Voor ons helaas minder. We zijn beperkt en daar was deze chalet eigenlijk niet geschikt voor. Het was te klein, vooral de badkamer was te klein.
We zijn dan ook helaas weer eerder vertrokken. Voor jonge mensen een prima chalet.
Ruim huisje, volledig omheind. Op wandelafstand van het strand. Niet ver van centrum
Gemakkelijk zoeken naar huisjes met een omheinde tuin voor onze hond. Duidelijke beschrijving en het boekingsproces verloopt soepel.
Heerlijk piepklein vakantiehuisje, erg vriendelijke ontvangst met heerlijke vlaai, veel uitleg over de omgeving,huisje heel klein maar alles aanwezig en schoon.Erg leuk dat je dagelijks eekhoorntjes ziet en veel vogel.Heb 1 minpunt en dat is dat de tuin onveilig is voor honden, aan de kant van de weg staan bomen waartussen prikkeldraad gespannen is , ze kunnen er zo uit, ook grotere honden.Wij komen hier zeker terug maar wel zonder honden…
Alles is prima verlopen en het vakantie huisjes had geen verassingen.
Er werd ons bijna 400€ aangerekend bovenop de boekingskosten. Gelukkig had ik het op tijd gezien en was er nog niets betaald...

Svar fra Hondenopvakantie
Mooi huisje goed omheinde tuin er was ook een sauna en een hout gestookte hottube wat wel raar was datop de we site stond gebruik mocht maken van de hot tube maar in het huisje lag een boek dat je de tube dan moest huren dat vond ik dan wel weer raar maar verder alles goed je kon zo het bos inlopen was natuurlijk perfect is met de honden het restaurant is ook goed en netjes
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.