Banner for Hondenopvakantie

Hondenopvakantie Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De tuin was perfect omheind dus wat hond betreft prima. Het huis zelf helaas wat gebreken. De eerste dag stond de douche helemaal blank hebben zelf het putje schoon gemaakt en eruit gelaten. De oven m... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lekker prive gelegen bosbungalow. Heerlijk liggend aan bosrand met vele mooie wandelroutes vanuit het huisje te maken over de Stabrechtse heide. Elke dag zalig buiten onder de overkapping zitten ont... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het boeken ging vlot en makkelijk. Vriendelijk ontvangen bij de receptie. Villapark Oesterbaai is een prima verblijf met honden. Tuin is volledig omheind, goede uitlaat mogelijkheden en het park is h... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

We hebbben mooi huisje als erop en eraan. Ze hebben het goed voor ons uitgezocht omheinde tuin. De eigenaar vriendelijk reageert vrij snel op whatsapp. Je zit wel wat verder van supermarkt af ongevee... Vis mer

Informasjon om virksomheten

5. Feriebolig
  6. Ferieboligutleie

Om Hondenopvakantie

Skrevet av virksomheten

Hondenopvakantie.nl is de website waar je moet zijn als je met je hond op vakantie wilt. Bij ons kan je heel makkelijk zoeken naar huisjes met een omheinde tuin en op hoeveel meter de vakantiehuizen van zee liggen.

Wij zoeken ook leuke losloopgebieden en hondenstranden bij de woning en je vindt veel extra informatie over huisje, omdat wij huurders specifieke vragen stellen die van belang zijn voor hondenbezitters.

Hierdoor weten wij meer dan reguliere aanbieders en zo maken wij het verschil voor de hondenbezitter.

Alleen transparante prijzen

Skrevet av virksomheten

Bij ons ziet uw gewoon wat het kost.
Een huurprijs tonen en achteraf extra kosten in rekening brengen? Dat is iets wat wij niet doen: u ziet altijd welk totaalbedrag u moet betalen. Ieder jaar worden wij gecertificeerd door de Thuiswinkelwaarborg, zodat alles duidelijk is voor iedereen en dat u met een gerust hart kunt boeken.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

266 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ongeschikt huisje

Jullie hebben niets verkeerd gedaan, maar het huisje was niet geschikt voor honden. Erg gladde laminaat. We zijn de tweede dag weer naar huis gegaan.

30. juni 2026
Logoen til Hondenopvakantie

Svar fra Hondenopvakantie

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u uw verblijf eerder heeft beëindigd.

Als een omheinde tuin belangrijk is, raden wij aan dit tijdens het boeken als voorkeur aan te geven via het betreffende vinkje. Zo kunnen wij hier rekening mee houden. Bij uw reservering was dit niet het geval en ik weet niet of u juist wel een omheinde tuin had verwacht.

Bij vragen over de accommodatie of als u specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. We denken graag met u mee.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Honden op vakantie is een goede site om…

Honden op vakantie is een goede site om een vakantie te vinden voor mensen die met 1 of meerdere honden op vakantie willen. Ze bemiddelen voor andere sites zodat mensen snel een accomodatie kunnen vinden die geschikt is voor honden. Ze geven snel antwoord op vragen

30. juni 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Huisje niet up to date.

Huisje heel veel achterstallig onderhoud, niet goed schoon, hangt een muffe geur. Geen werkende tv en WiFi niet aanwezig...tuin is voldoende groot en omheind voor de honden, dat is prima. Zijn na 4 dagen naar huis gegaan, hadden 8 dagen geboekt. Prijs veel te hoog...!

27. juni 2026
Logoen til Hondenopvakantie

Svar fra Hondenopvakantie

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat de woning niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u eerder bent vertrokken.

Bij deze accommodatie staat inderdaad vermeld dat er geen wifi aanwezig is. De woning wordt vooral gekozen vanwege de ruime, omheinde tuin en de mogelijkheid om meerdere honden mee te nemen. Uiteraard nemen we uw opmerkingen over het onderhoud, de schoonmaak en de tv serieus en zullen we deze delen met de beheerder. Bedankt voor uw feedback.

een hele goede ervaring

Op de eerste plaats een goede communicatie tussen het bedrijf en ons als huurders. Dan het verblijf was echt netjes en verzorgd. 2 kleine puntjes: voor mij als wat oudere was het toilet iets te laag en gaf door de plaatsing weinig bewegings- c.q. beenruimte. Er was geen stofzuiger aanwezig, waardoor wij de woning niet geheel naar onze wensen konden achterlaten. Prachtige omgeving, en een hele rustige anlage... kortom om terug te komen!!!

25. juni 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Buiten prima, binnen redelijk. Deontvangst door de verhuurders was…

De ontvangst door de verhuurders was heel erg goed: ze kwamen zelf uitleg geven, hadden een fles wijn koud gezet, wat sap, wat lekkers en stelden zelfs de tv in zodat we voetbal konden kijken. Super dus.
Het huis was wat minder: best oud en er waren ook wel wat gebreken.
Buiten was het geweldig, prachtig zwembad, schaduwplekken, afgesloten tuin etc. En tenslotte leef je voornamelijk buiten. Dus wel een aanrader.

19. juni 2026

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv