De tuin was perfect omheind dus wat hond betreft prima. Het huis zelf helaas wat gebreken. De eerste dag stond de douche helemaal blank hebben zelf het putje schoon gemaakt en eruit gelaten. De oven m... Vis mer

Selskapet har svart
Lekker prive gelegen bosbungalow. Heerlijk liggend aan bosrand met vele mooie wandelroutes vanuit het huisje te maken over de Stabrechtse heide. Elke dag zalig buiten onder de overkapping zitten ont... Vis mer
Selskapet har svart
Het boeken ging vlot en makkelijk. Vriendelijk ontvangen bij de receptie. Villapark Oesterbaai is een prima verblijf met honden. Tuin is volledig omheind, goede uitlaat mogelijkheden en het park is h... Vis mer
We hebbben mooi huisje als erop en eraan. Ze hebben het goed voor ons uitgezocht omheinde tuin. De eigenaar vriendelijk reageert vrij snel op whatsapp. Je zit wel wat verder van supermarkt af ongevee... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Hondenopvakantie.nl is de website waar je moet zijn als je met je hond op vakantie wilt. Bij ons kan je heel makkelijk zoeken naar huisjes met een omheinde tuin en op hoeveel meter de vakantiehuizen van zee liggen.
Wij zoeken ook leuke losloopgebieden en hondenstranden bij de woning en je vindt veel extra informatie over huisje, omdat wij huurders specifieke vragen stellen die van belang zijn voor hondenbezitters.
Hierdoor weten wij meer dan reguliere aanbieders en zo maken wij het verschil voor de hondenbezitter.
Skrevet av virksomheten

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jullie hebben niets verkeerd gedaan, maar het huisje was niet geschikt voor honden. Erg gladde laminaat. We zijn de tweede dag weer naar huis gegaan.

Svar fra Hondenopvakantie
Honden op vakantie is een goede site om een vakantie te vinden voor mensen die met 1 of meerdere honden op vakantie willen. Ze bemiddelen voor andere sites zodat mensen snel een accomodatie kunnen vinden die geschikt is voor honden. Ze geven snel antwoord op vragen
Vriendelijke mensen die goed anticiperen op een andere aankomst dag
Mooi huisje aan zee gevonden waar 4 honden in mochten
Huisje heel veel achterstallig onderhoud, niet goed schoon, hangt een muffe geur. Geen werkende tv en WiFi niet aanwezig...tuin is voldoende groot en omheind voor de honden, dat is prima. Zijn na 4 dagen naar huis gegaan, hadden 8 dagen geboekt. Prijs veel te hoog...!

Svar fra Hondenopvakantie
Op de eerste plaats een goede communicatie tussen het bedrijf en ons als huurders. Dan het verblijf was echt netjes en verzorgd. 2 kleine puntjes: voor mij als wat oudere was het toilet iets te laag en gaf door de plaatsing weinig bewegings- c.q. beenruimte. Er was geen stofzuiger aanwezig, waardoor wij de woning niet geheel naar onze wensen konden achterlaten. Prachtige omgeving, en een hele rustige anlage... kortom om terug te komen!!!
Goede communicatie, leukste huisje ooit met jacuzzi en zwembad gevonden, en een groot voordeel dat hier op deze site/app honden nooit extra moeten betalen. Wat heel handig is omdat een hond meestal geen geld heeft 🐕 💸 😝
Het was inderdaad een fantastische plek om samen.met.je hond op vakantie te gaan. Prachtige omgeving met.veel bossen
Prettige site, goede en duidelijke info over het huis en van de omgeving voor de hond
Huisje was zeer netjes en compleet. Alles is netjes afgewerkt en schoon. ook de mensen waren neel vriendelijk en behulpzaam
De ontvangst door de verhuurders was heel erg goed: ze kwamen zelf uitleg geven, hadden een fles wijn koud gezet, wat sap, wat lekkers en stelden zelfs de tv in zodat we voetbal konden kijken. Super dus.
Het huis was wat minder: best oud en er waren ook wel wat gebreken.
Buiten was het geweldig, prachtig zwembad, schaduwplekken, afgesloten tuin etc. En tenslotte leef je voornamelijk buiten. Dus wel een aanrader.
Prima huisje, maar bijna ondoenlijk zonder airco met deze temperaturen! De parkeerplaats voor de auto is minimalistisch en er is enige stuurmanskunst voor nodig.
Op zich prima huisje en fijn omheind, wel jammer dat je een weg moet oversteken om in het bos te komen, we hebben liever een huisje wat al in het bos staat wat hondvriendelijk is, verder weinig sfeer op het park, doet wat Amerikaans aan.
Een vakantie met meerdere honden is makkelijk te boeken via deze site. Ik heb al meerdere keren via deze site naar volle tevredenheid geboekt.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.