Se hva andre synes
Ich habe nach langer Suche eine wirklich schöne IP65 Lichterkette gefunden. Leider hat es fast drei Wochen gedauert, bis diese geliefert wurde. Zwei Wochen lang hieß es nur, die Lieferung sei elektr... Vis mer
Selskapet har svart
Na de terugroepactie van de lichtsnoeren hebben we best wel lang op onze nieuwe snoeren moeten wachten. Maar we zijn uiterst correct geholpen en na onze nieuwe toegezonden lampjes bleek dat de snoere... Vis mer
Selskapet har svart
Bij de eerste bestelling was er een foutje geslopen= 4 gouden tafellampjes = 3 gouden en 1 zwart thuis gekregen. Ze waren ook iets te hoog. Daarom wou ik ze ruilen voor anderen. Snel kreeg ik een a... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Homezie
Skrevet av virksomheten
Wij zijn Homezie. Wij vinden dat iedereen een plek verdient waar hij/zij zich thuis voelt.
Onze visie is om door middel van sfeervolle producten een fijne, warme plek te creëren. Of het nu thuis of op kantoor is, we willen dat onze producten zorgen voor een prettige omgeving. Om de kwaliteit van uw leefomgeving te verbeteren, hebben wij mooie producten in ons assortiment geselecteerd.
Homezie helpt jou om van je huis, een thuis te maken.
Snelle leveringVoor 22:00 besteld = Morgen in huis
100% tevredenheidsgarantie
Retourneren binnen 30 dagen na ontvangst
24/7 Klantenservice
Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar! Mail ons op: info@homezie.nl
Veilig winkelen
Altijd veilig afrekenen met een van onze partners
Kontaktopplysninger
Korhoenderveld 91, 5431HC, Cuijk, Nederland
- +31680227599
- info@homezie.nl
- homezie.nl
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De dimmer begaf het, nadat ik een foto vd betreffende dimmer heb gemaild kreeg ik een nieuwe dimmer opgestuurd.
De dimmer begaf
Troep
De eerste en meteen de laatste keer dat ik iets koop bij een dropshipper. Een beamertje dat elders ook voor 80 euro wordt aangeboden gekocht. Na drie weken kwam het pakketje aan uit China. Het product vonden we onder de maat, dus stuurden we het terug. Na enkele mails waarin ons korting werd aangeboden (met een door AI gegenereerde tekst, zo vermoed ik), zouden we ons geld terugkrijgen. Na twee maanden nog niks. Gemaild. Daar kwam weer snel ern reactie op met de melding dat het een foutje was en dat de terugbetaling snel gedaan zou worden. Gelukkig gebeurde dat ook. Kortom: veel mailen voordat het gefikst wordt. En een les rijker: koop gewoon niet van die slechte Chinese troep. Het gaat de hele wereld over en het is flutzooi. Hoe mooi het er ook uitziet op de website. Wij sparen verder voor kwaliteit van Europese bodem.
Product was op backorder
Product was op backorder, mailtje gestuurd, alles perfect opgelost.
wat een super service
wat een super service, lichtsnoer was defect en een paar dagen later kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd.
Mooie lichtsnoer en top service!
Mooie lichtsnoer en top service!
Met deze lichtsnoer creëer je een warme sfeer in de tuin. Deze lampjes kunnen tegen weer en wind. Je kan ze dus het ganse jaar door laten hangen.
Het is wel aan te raden om ineens de dimmer bij te kopen, de lampjes zijn zonder dimmer iets te fel.
Service van Homezie is TOP! Snelle respons en goede ondersteuning!
Bedankt Homezie – Uitstekende klantenservice en razendsnelle oplossing! 5 sterren
Bedankt voor Homezie!
De service was echt uitstekend. Ik had een klein probleem met de bestelling, maar het team reageerde meteen en supersnel, zelfs op zaterdag die als rustdag geldt, toch was de klantenservice beschikbaar.
Fantastische klantenservice, duidelijke en professionele communicatie, en snelle en effectieve oplossingen. Ik raad ze van harte aan aan iedereen die op zoek is naar goede kwaliteit LED-verlichting met echte klantondersteuning.
Dank je wel Homezie, 5 sterren zonder twijfel! 🌟🌟🌟🌟🌟
Vorsicht Betrug! Minderwertige Chinaware, Beschreibung und Bilder stimmen nicht!
Vorsicht, billige Chinaware, man bekommt nicht das, was abgebildet und beschrieben ist!
Ich hatte eine Uhr bestellt. Erst musste ich ewig hinterherlaufen und zig Mails schreiben, bis ich sie überhaupt bekommen habe. Die angegebene Lieferzeit stimmt überhaupt nicht. Da kann man ca. drei oder vier Wochen addieren. Als die Uhr dann da war, war die Enttäuschung groß. Ich hatte ich nicht das bekommen, was auf den Bildern und der Beschreibung zu sehen war, sondern einen minderwertigen, defekten Chinaabklatsch, der vielleicht ein Zehntel des Wertes hat, den ich bezahlt habe. Für mich ist das Betrug. Nun folgte die nächste Tortour. Ich wollte eine Rücksendung beantragen und mein Geld zurück. Ich kann gar nicht mehr sagen, wie viele Mails ich geschrieben habe und gebettelt habe, dass ich das Rücksendeetikett bzw. weitere Infos erhalte. Es ist fast vier Wochen nichts passiert. Heute kam eine Mail, dass ein Ersatzprodukt losgeschickt wurde und ich mein Geld nicht zurückerhalte. Ich bleibe wohl auf den Kosten sitzen. Ich kann nur jedem abraten, hier zu bestellen!
Betrug
Kurzfassung: Betrug
Bestellt wurde eine schöne Wanduhr mit Holz bzw holzoptik.
Angekommen ist eine Uhr mit billig aufgedrucktem holzbild. Unterste Qualität und absolut nicht gleich zu setzen mit dem, was angeboten war. Kundenservice sagt, er kümmert sich darum. Nichts passiert.
terug roep actie van dimmer in 2025…2026
terug roep actie van dimmer in 2025 netjes via eigen site terug gestuurt paar keer kontakt op genomen via mail
zijn het kwijt geraakt nooit meer iets gehoord.(nu weten ze van niets)
ik ga daar NIKS MEER BESTELLEN.
update, heb gereageerd en nogmaals mijn gegevens doorgegeven,maar hoor helemaal niets meer.
ben er helemaal klaar mee!

Svar fra Homezie
Volgende dag bezorgd was de belofte
Volgende dag bezorgd was de belofte. Wacht nu al bijna 1,5 week.
Slechte klantenservice.
Jullie zeggen stuur een mail, al 3x gedaan zonder hulp.

Rücksendung/Umtausch nicht möglich
Ich habe eine Lampe in einer nicht gewünschten Farbe erhalten. Ich habe nach einem Umtausch oder Retounierung gefragt (Rücksendeformular wird benötigt und erhält man nur auf Anfrage), jedoch über mehrere Wochen und Kontaktaufnahme über alle möglichen Kanäle keine Antwort erhalten. Kundenservice nicht vorhanden und Rücksendung oder Umtausch somit ausgeschlossen.

Beamer werkt niet
Beamer werkt niet, meerdere mails verstuurd maar geen reactie...
Verder is er geen contact te krijgen met dit bedrijf.
Bestelnummer is: #16101
Wanneer er een (nieuwe)HDMI-kabel aangesloten is, valt die om de paar seconden even uit.
Prime Video werkt niet, geeft die een storing. Netflix kun je alleen naar het beginscherm kijken, je kunt niet inloggen.
ZiggoGO werkt daarintegen wel, maar dat is het enige..
Zie mails verstuurd op:
11 jan
14 jan
17 jan
----
De nieuwe mail is verstuurd, e-mail adres in de reactie is gekopieerd

Svar fra Homezie
Homezie neemt de retour in behandeling maar stort geen geld terug!
Ik wilde een led strip annuleren aangezien deze niet aan de verwachting voldeed. Homezie deed een voorstel om 20% van de prijs terug te storten als ik het product toch zou houden. Dat vond ik geen goed voorstel en ben er op uit gekomen om gebruik te maken van mijn retourrecht bij internetaankopen. Na het retourneren heb ik echter het aankoopbedrag nooit ontvangen!
================
Inmiddels wel een mail ontvangen met een voorstel voor terugbetaling, maar nog steeds de terugbetaling niet ontvangen!

Topbedrijf
Topbedrijf. Retourzending ivm technisch mankement keurig opgelost ( actie was eigenlijk al afgelopen!)

Svar fra Homezie
Produit conforme à la demande utile…
Produit conforme à la demande utile pour mettre en valeur votre jardin et livraison dans les délais

In afwachting!
Kan over deze bestelling nog geen review geven. Beamer is nog steeds niet geleverd en track and trace van klantenservice gekregen maar die blijft nog op zelfde status staan (in transit). Vorige beamer die ik heb gekocht van homezie voldoet nog steeds goed. Waardoor ik tweede heb gekocht.

Svar fra Homezie
Heel handig en snelle levering!
Heel handig en snelle levering!

simpele maar mooie tafellampen
simpele tafellampen, staan mooi op de tafel, makkelijk op te laden

Svar fra Homezie
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.