Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ich habe nach langer Suche eine wirklich schöne IP65 Lichterkette gefunden. Leider hat es fast drei Wochen gedauert, bis diese geliefert wurde. Zwei Wochen lang hieß es nur, die Lieferung sei elektr... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na de terugroepactie van de lichtsnoeren hebben we best wel lang op onze nieuwe snoeren moeten wachten. Maar we zijn uiterst correct geholpen en na onze nieuwe toegezonden lampjes bleek dat de snoere... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij de eerste bestelling was er een foutje geslopen= 4 gouden tafellampjes = 3 gouden en 1 zwart thuis gekregen. Ze waren ook iets te hoog. Daarom wou ik ze ruilen voor anderen. Snel kreeg ik een a... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Interiørbutikk

Om Homezie

Skrevet av virksomheten

Wij zijn Homezie. Wij vinden dat iedereen een plek verdient waar hij/zij zich thuis voelt.

Onze visie is om door middel van sfeervolle producten een fijne, warme plek te creëren. Of het nu thuis of op kantoor is, we willen dat onze producten zorgen voor een prettige omgeving. Om de kwaliteit van uw leefomgeving te verbeteren, hebben wij mooie producten in ons assortiment geselecteerd.

Homezie helpt jou om van je huis, een thuis te maken.

Voor 22:00 besteld = Morgen in huis

100% tevredenheidsgarantie
Retourneren binnen 30 dagen na ontvangst

24/7 Klantenservice
Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar! Mail ons op: info@homezie.nl

Veilig winkelen
Altijd veilig afrekenen met een van onze partners

Bekijk al onze producten

1 stjerne

Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Troep

De eerste en meteen de laatste keer dat ik iets koop bij een dropshipper. Een beamertje dat elders ook voor 80 euro wordt aangeboden gekocht. Na drie weken kwam het pakketje aan uit China. Het product vonden we onder de maat, dus stuurden we het terug. Na enkele mails waarin ons korting werd aangeboden (met een door AI gegenereerde tekst, zo vermoed ik), zouden we ons geld terugkrijgen. Na twee maanden nog niks. Gemaild. Daar kwam weer snel ern reactie op met de melding dat het een foutje was en dat de terugbetaling snel gedaan zou worden. Gelukkig gebeurde dat ook. Kortom: veel mailen voordat het gefikst wordt. En een les rijker: koop gewoon niet van die slechte Chinese troep. Het gaat de hele wereld over en het is flutzooi. Hoe mooi het er ook uitziet op de website. Wij sparen verder voor kwaliteit van Europese bodem.

15. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie lichtsnoer en top service!

Mooie lichtsnoer en top service!
Met deze lichtsnoer creëer je een warme sfeer in de tuin. Deze lampjes kunnen tegen weer en wind. Je kan ze dus het ganse jaar door laten hangen.
Het is wel aan te raden om ineens de dimmer bij te kopen, de lampjes zijn zonder dimmer iets te fel.
Service van Homezie is TOP! Snelle respons en goede ondersteuning!

14. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedankt Homezie – Uitstekende klantenservice en razendsnelle oplossing! 5 sterren

Bedankt voor Homezie!
De service was echt uitstekend. Ik had een klein probleem met de bestelling, maar het team reageerde meteen en supersnel, zelfs op zaterdag die als rustdag geldt, toch was de klantenservice beschikbaar.
Fantastische klantenservice, duidelijke en professionele communicatie, en snelle en effectieve oplossingen. Ik raad ze van harte aan aan iedereen die op zoek is naar goede kwaliteit LED-verlichting met echte klantondersteuning.
Dank je wel Homezie, 5 sterren zonder twijfel! 🌟🌟🌟🌟🌟

28. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vorsicht Betrug! Minderwertige Chinaware, Beschreibung und Bilder stimmen nicht!

Vorsicht, billige Chinaware, man bekommt nicht das, was abgebildet und beschrieben ist!

Ich hatte eine Uhr bestellt. Erst musste ich ewig hinterherlaufen und zig Mails schreiben, bis ich sie überhaupt bekommen habe. Die angegebene Lieferzeit stimmt überhaupt nicht. Da kann man ca. drei oder vier Wochen addieren. Als die Uhr dann da war, war die Enttäuschung groß. Ich hatte ich nicht das bekommen, was auf den Bildern und der Beschreibung zu sehen war, sondern einen minderwertigen, defekten Chinaabklatsch, der vielleicht ein Zehntel des Wertes hat, den ich bezahlt habe. Für mich ist das Betrug. Nun folgte die nächste Tortour. Ich wollte eine Rücksendung beantragen und mein Geld zurück. Ich kann gar nicht mehr sagen, wie viele Mails ich geschrieben habe und gebettelt habe, dass ich das Rücksendeetikett bzw. weitere Infos erhalte. Es ist fast vier Wochen nichts passiert. Heute kam eine Mail, dass ein Ersatzprodukt losgeschickt wurde und ich mein Geld nicht zurückerhalte. Ich bleibe wohl auf den Kosten sitzen. Ich kann nur jedem abraten, hier zu bestellen!

7. mars 2026

Betrug

Kurzfassung: Betrug
Bestellt wurde eine schöne Wanduhr mit Holz bzw holzoptik.
Angekommen ist eine Uhr mit billig aufgedrucktem holzbild. Unterste Qualität und absolut nicht gleich zu setzen mit dem, was angeboten war. Kundenservice sagt, er kümmert sich darum. Nichts passiert.

22. januar 2026

terug roep actie van dimmer in 2025…2026

terug roep actie van dimmer in 2025 netjes via eigen site terug gestuurt paar keer kontakt op genomen via mail
zijn het kwijt geraakt nooit meer iets gehoord.(nu weten ze van niets)
ik ga daar NIKS MEER BESTELLEN.
update, heb gereageerd en nogmaals mijn gegevens doorgegeven,maar hoor helemaal niets meer.
ben er helemaal klaar mee!

22. mars 2025

Svar fra Homezie

Hoi! 😔 Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Het spijt ons zeer om te horen over de problemen die u heeft ondervonden met de dimmerterugroepactie en dat uw e-mails niet zijn beantwoord 💔 Dit is zeker niet het serviceniveau dat wij nastreven, en we begrijpen uw frustratie volledig. Uw feedback is erg belangrijk, en we zullen onze processen herzien om betere communicatie en ondersteuning in de toekomst te waarborgen 🙏 Neem alstublieft contact met ons op via info@homezie.nl zodat we u direct kunnen helpen met uw retour. Onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw geduld.
- Team Homezie

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Volgende dag bezorgd was de belofte

Volgende dag bezorgd was de belofte. Wacht nu al bijna 1,5 week.
Slechte klantenservice.

Jullie zeggen stuur een mail, al 3x gedaan zonder hulp.

28. januar 2026

Svar fra Homezie

Beste Marieke. Het spijt ons ontzettend dat je bestelling niet op tijd is bezorgd, zoals beloofd. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn en we willen dit graag voor je oplossen.
We zullen dit probleem zo snel mogelijk uitzoeken. Neem alstublieft contact met ons op via info@homezie.nl, zodat we direct kunnen helpen en ervoor kunnen zorgen dat je bestelling snel wordt geleverd.
Onze excuses voor het ongemak, en we danken je voor je geduld. :)

Rücksendung/Umtausch nicht möglich

Ich habe eine Lampe in einer nicht gewünschten Farbe erhalten. Ich habe nach einem Umtausch oder Retounierung gefragt (Rücksendeformular wird benötigt und erhält man nur auf Anfrage), jedoch über mehrere Wochen und Kontaktaufnahme über alle möglichen Kanäle keine Antwort erhalten. Kundenservice nicht vorhanden und Rücksendung oder Umtausch somit ausgeschlossen.

3. februar 2026

Sehr geehrter Herr Ott,
es tut uns leid zu hören, dass Sie die Lampe in der falschen Farbe erhalten haben und bislang keine Rückmeldung auf Ihre Anfrage bekommen haben. Bitte entschuldigen Sie die dadurch entstandenen Unannehmlichkeiten.
Wir haben unser E-Mail-System sorgfältig überprüft und konnten leider keine vorherigen Nachrichten von Ihnen finden. Unser Kundenservice ist – wie auf unserer Website angegeben – jederzeit unter folgender E-Mail-Adresse erreichbar und steht Ihnen 24/7 zur Verfügung:
info@homezie.de
Zusätzlich haben wir Sie bereits per E-Mail kontaktiert und möchten uns an dieser Stelle nochmals für die Verzögerung entschuldigen. Selbstverständlich werden wir alles daransetzen, Ihr Anliegen schnellstmöglich zu klären und eine passende Lösung für Sie zu finden.
Vielen Dank für Ihre Geduld und Ihr Verständnis.

Beamer werkt niet

Beamer werkt niet, meerdere mails verstuurd maar geen reactie...
Verder is er geen contact te krijgen met dit bedrijf.

Bestelnummer is: #16101

Wanneer er een (nieuwe)HDMI-kabel aangesloten is, valt die om de paar seconden even uit.
Prime Video werkt niet, geeft die een storing. Netflix kun je alleen naar het beginscherm kijken, je kunt niet inloggen.
ZiggoGO werkt daarintegen wel, maar dat is het enige..

Zie mails verstuurd op:
11 jan
14 jan
17 jan
----

De nieuwe mail is verstuurd, e-mail adres in de reactie is gekopieerd

7. januar 2026

Beste Mike,
Dank u wel voor uw bericht en wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat begrijpen we heel goed en we helpen u hier uiteraard graag bij.
We hebben ons systeem zorgvuldig gecontroleerd, maar helaas geen e-mails van u kunnen terugvinden. Het kan zijn dat uw berichten per ongeluk naar een ander e-mailadres zijn verzonden.
Wilt u alstublieft controleren of u contact heeft opgenomen via ons officiële klantenservice-e-mailadres:
E-mail: info@homezie.nl
We willen u vriendelijk vragen om uw bericht, inclusief uw bestelnummer #16101 en een korte beschrijving van het probleem met de beamer, nogmaals naar dit e-mailadres te sturen. Zodra wij uw e-mail ontvangen, nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling en zoeken we samen naar een passende oplossing.
Onze excuses voor het ongemak en dank u wel voor uw geduld. We staan klaar om u te helpen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Homezie neemt de retour in behandeling maar stort geen geld terug!

Ik wilde een led strip annuleren aangezien deze niet aan de verwachting voldeed. Homezie deed een voorstel om 20% van de prijs terug te storten als ik het product toch zou houden. Dat vond ik geen goed voorstel en ben er op uit gekomen om gebruik te maken van mijn retourrecht bij internetaankopen. Na het retourneren heb ik echter het aankoopbedrag nooit ontvangen!
================
Inmiddels wel een mail ontvangen met een voorstel voor terugbetaling, maar nog steeds de terugbetaling niet ontvangen!

1. mars 2025

Svar fra Homezie

Beste Gert, dank je wel voor het delen van je ervaring. Het spijt me heel erg te horen dat je problemen hebt gehad met je retour en terugbetaling. Ik begrijp heel goed hoe frustrerend dit moet zijn, vooral nadat je het retourproces hebt gevolgd. Ik zie dat je al contact met ons hebt gehad via e-mail, en we hebben daar al op gereageerd voor een betere communicatie en om het probleem op te lossen. We doen ons best om dit snel voor je op te lossen en ervoor te zorgen dat je goed geholpen wordt. Bedankt voor je geduld, we zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt afgehandeld!

Topbedrijf

Topbedrijf. Retourzending ivm technisch mankement keurig opgelost ( actie was eigenlijk al afgelopen!)

8. januar 2026

Svar fra Homezie

Beste Jolanda, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat we je konden helpen met de retourzending, zelfs nadat de actie was afgelopen. Het is altijd ons doel om de best mogelijke service te bieden, en we zijn verheugd dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen voor je volgende winkelervaring! :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Produit conforme à la demande utile…

Produit conforme à la demande utile pour mettre en valeur votre jardin et livraison dans les délais

24. desember 2025

Svar fra Homezie

Cher Vincent, merci beaucoup d’avoir pris le temps de partager votre avis. Nous sommes ravis d’apprendre que le produit est conforme à vos attentes et qu’il met en valeur votre jardin. Nous sommes également heureux de savoir que la livraison s’est déroulée dans les délais.

Votre satisfaction est très importante pour nous. :)

Vurdert til 3 av 5 stjerner

In afwachting!

Kan over deze bestelling nog geen review geven. Beamer is nog steeds niet geleverd en track and trace van klantenservice gekregen maar die blijft nog op zelfde status staan (in transit). Vorige beamer die ik heb gekocht van homezie voldoet nog steeds goed. Waardoor ik tweede heb gekocht.

22. desember 2025

Svar fra Homezie

Beste Martin, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en onze excuses voor het ongemak. Het spijt ons te horen dat uw beamer nog niet is geleverd en dat de track & trace-status ongewijzigd op in transit blijft staan. Wij begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker omdat u op basis van uw eerdere positieve ervaring opnieuw voor Homezie heeft gekozen.

Wij kijken dit graag verder voor u na en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Wilt u zo vriendelijk zijn ons een e-mail te sturen met uw bestelgegevens? Dan helpen wij u graag verder en zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt opgepakt. Alvast dank voor uw geduld en begrip.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel handig en snelle levering!

Heel handig en snelle levering!

18. desember 2025

Svar fra Homezie

Beste klant, we zijn blij om te horen dat u de levering handig en snel vond.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard altijd voor u klaar.

Tolles Produkt

Tolles Produkt. Sehr guter Preis

8. desember 2025

Svar fra Homezie

Beste Mireille, hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het product en de prijs. Uw positieve woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om onze service en producten te blijven verbeteren.

simpele maar mooie tafellampen

simpele tafellampen, staan mooi op de tafel, makkelijk op te laden

8. desember 2025

Svar fra Homezie

Beste Steven, hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat de tafellampen goed op uw tafel staan en dat u ze gemakkelijk kunt opladen.

We waarderen uw feedback enorm en hopen dat u nog lang van uw lampen kunt genieten.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv