Dette er en gjeng med kjeltringer
Dette er en gjeng med kjeltringer, hold deg langt unna!
HomeX drives av Mohamed og Youssef El Ataioui, som baserer driften sin på å kjøpe brukte (defekte? kasserede?) hvitevarer, for så å videreselge de. De lover service, garanti, kvalitetskontroll, pengene tilbake osv osv men det er bare piss.
Kjøpte et kjøleskap av de i slutten av november 2025, som verken var rengjort, gitt service, eller fungerte spesielt bra. Det streiket fullstendig i slutten av desember. Kontaktet de da for å få reklamert det, men da sluttet de bare å svare.
Mistanken min er at de bare drar på søppeldynga og tar med seg hvitevarer som andre har kastet, som de så videreselger på Finn.no til en mistenkelig lav pris. Du kjøper katta i sekken - kanskje er du heldig og får noe som fungerer, men det er ingen kjøpstrygghet, og mest sannsynlig får du noe drit.
Hvis det er flere som har hatt dårlige opplevelser og som ønsker å samarbeide om å få holde denne gjengen ansvarlig, så kontakt meg på 40480663. Vi er en gruppe med folk som alle har hatt dårlige opplevelser med HomeX, og som legger en strategi for hvordan vi kan stoppe denne svindelen.
18. november 2025