Homex Anmeldelser 12

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Svindlere

Svindlere
Dette er kjeltringer.jeg kjøpte en isbitmaskin av de som skulle være 1-2 år og i svært god stand. Etter at jeg betalte maskina tok det lang tid før den kom og de var helt umulig å få tak i.
Når maskina endelig kom virket den ikke ,og den var laget i 2019.
De sier de skal betale tilbake, men det gjør de ikke.Nå svarer de ikke på noe lenger.
Jeg skal følge denne saken uansett hva det vil koste meg dette er kjeltringer.
All kommunikasjon kan dokumenteres.

16. april 2026

Dette er en gjeng med kjeltringer

Dette er en gjeng med kjeltringer, hold deg langt unna!

HomeX drives av Mohamed og Youssef El Ataioui, som baserer driften sin på å kjøpe brukte (defekte? kasserede?) hvitevarer, for så å videreselge de. De lover service, garanti, kvalitetskontroll, pengene tilbake osv osv men det er bare piss.

Kjøpte et kjøleskap av de i slutten av november 2025, som verken var rengjort, gitt service, eller fungerte spesielt bra. Det streiket fullstendig i slutten av desember. Kontaktet de da for å få reklamert det, men da sluttet de bare å svare.

Mistanken min er at de bare drar på søppeldynga og tar med seg hvitevarer som andre har kastet, som de så videreselger på Finn.no til en mistenkelig lav pris. Du kjøper katta i sekken - kanskje er du heldig og får noe som fungerer, men det er ingen kjøpstrygghet, og mest sannsynlig får du noe drit.

Hvis det er flere som har hatt dårlige opplevelser og som ønsker å samarbeide om å få holde denne gjengen ansvarlig, så kontakt meg på 40480663. Vi er en gruppe med folk som alle har hatt dårlige opplevelser med HomeX, og som legger en strategi for hvordan vi kan stoppe denne svindelen.

18. november 2025

Særdeles dårlig opplevelse – holder ikke avtaler

Jeg kjøpte et brukt kjøleskap (Samsung RS53K4400SA) av dette firmaet. De leverte feil modell i forhold til det som var avtalt, og isbit-skuffen manglet helt. Vi inngikk en klar avtale om at jeg skulle beholde skapet mot at de etterleverte skuffen, samt sendte meg kjøpsfaktura og dokumentasjon på 12 måneders garanti.
​Etter levering har firmaet gjort seg fullstendig utilgjengelige. De svarer verken på gjentatte SMS-er eller utallige telefonoppringninger. Jeg har fremdeles ikke mottatt kjøpsfakturaen, garantibeviset eller sporingsnummer på skuffen som ble lovet. I tillegg har vanndispenseren på skapet nå sluttet å fungere.
​Dette er ekstremt uprofesjonelt. De lover ting for å lukke salget, men følger overhodet ikke opp etterpå. Saken er nå meldt inn til Forbrukertilsynet. Styr unna dette firmaet!

21. mai 2026

Styr unna

Styr unna! Useriøst! Leverte ikke det som ble bestilt og ikke til avtalt tid.
Bestilte 2 varer og avtalte levering uker frem i tid. De ønsket betaling for å holde av varene. Fikk levert andre produkter enn bestilt, med betydelig dårligere standard/alder. En av de ble tatt med i retur og skulle til noen andre. Fikk så ny vare, betydelig brukt, ikke vasket og dårligere standard en bestilt. Ringte de daglig i flere uker uten å få svar.
Krevde å heve kjøpet, men det fikk jeg ikke. Hold på i sikkert 5-6 uker.

1. oktober 2025

Dette er svindlere

Dette er svindlere. Styr unna.
De lover å ordne opp, men det skjer aldri.

Jeg kjøpte hvitevarer for 33000,- tidlig november, og varene skulle sendes inne få dager.

3 uker + etter var de fremdeles ikke sendt, da avtalte vi å refundere beløpet, men nå 5 + uker etterpå fremdeles ikke sett noen penger.

ALT de har sagt til meg har vært løgn. Fraktselskapet de sier de hadde bestilt frakten med sier de IKKE hadde mottatt noen bestilling fra de til meg.

Om noen har samme problem som meg ta gjerne kontakt, så vi kan gå sammen om dette. For de gjør ikke opp for seg.

4. november 2025

Betalte full pris, men gjorde kun halve jobben

Vi bestilte en vaskemaskin med levering, oppsett og henting av den gamle. Når den ble levert hadde vi problem med krana og måtte derfor ned i kjelleren og skru av vannet. Dette kunne tatt 5 min, men de kunne ikke vente og lovet derfor at de skulle komme tilbake og hente den. De kom aldri tilbake og ignorerer meg når jeg prøver å kontakte dem.

21. november 2025

Scam

Aldri opplevd verre kundeservice eller hatt verre opplevelse.

De leverer svært skitne og defekte produkter, de svarer aldri på henvendelser og nekter å gi penger tilbake.

Sak hos politiet og forbrukertilsynet er opprettet. Oppfordrer alle som har opplevd lignende med denne bedriften til å gjøre det samme.

31. oktober 2025

anbefales ikke

anbefales ikke! fikk først beskjed om at vaskemaskinen ikke kunne leveres, men at kjøpet ikke kunne heves, men at jeg kunne velge en dyrere og bedre maskin! godtok ikke dette så fikk levert den jeg opprinnelig bestillte men at den var "fikset"... leveringen tok laaang tid... og opplevde at de skulle komme tre gangen, men ikke rakk... i tillegg er maskinen veldig godt brukt, lukter rart og klærne blir veldig slitt av den!

29. august 2025

Svindel

De har skulle levert en vaskemaskin flere ganger nå men ingen dukker opp. Styr unna SVINDEL

29. august 2025

Mottatt kjøleskap med mangler, selger avvist å utbedre

Mottok et kjøleskap med synlige småskader på ledning. Det kjøleskapet viste seg å ikke fungere. 3 avtaler om å rette opp i mangelen ble så avlyst på kort varsel.

Vi mottok så en erstatningsvare som manglet over halvparten av kjøleskapshyllene. Ved anmodning om å få selger til å forplikte seg til enten å skaffe nye hyller innenfor en frist, gi prisavslag for kjøp av nye hyller, eller heve kjøpet, har selger ikke forpliktet seg til utbedring av mangelen, og sluttet å svare.

9. august 2025

Den verste handleopplevelsen

De leverte et defekt gammelt kjøleskap med bulker midt i sommer, måtte kaste mye mat på grunn av det.
Veldig dårlig kundeservice som svarer ikke på telefon!

Endelig etter flere dager de kom med et annet som har tekniskfeil, mister en skuff og knust på hjørnet når de leverte og fant ut senere fordi det var på baksiden, igjen de svarer ikke meg når jeg klaget.

Fant mye bedre og nyere kjøleskap på finn og det var halvpris av hva jeg betalte dem.

Anbefales ikke i hele tatt!

24. juni 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis