Homeroom Norge Anmeldelser

3 025

3,7

Veldig fornøyd med varen. God sofa og fin farge. Med en overmadrass blir det en perfekt gjesteseng. Passet perfekt i kjellerstua! :)) veldig rask levering

Varen kom først etter rundt seks uker. Da den endelig ankom, var det svært vanskelig å få hentet den fordi vi var bortreist. Vi hadde jo aldri trodd det skulle ta så lang tid… I tillegg fikk jeg fle... Vis mer

Tok veldig lang tid før gulvteppet kom. Måtte etterlyse det og fikk da beskjed om å ta kontakt om det ikke ble levert etter et visst antall dager. Gulvteppet er pent, rettet seg fort ut etter oppakkin... Vis mer

Liten skade på tv-benken vi mottok. Vi fikk raskt kontakt med kundeservice som ordnet ny tv benk til oss veldig raskt. Fantastisk service og anbefaler virkelig å bestille via denne butikken.

1. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Oppussingsforretning
  2. Nr. 7 av de 9 beste virksomhetene i kategorien Møbelbutikk
  3. Nr. 3 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Husholdningsbutikk
  4. Nr. 4 av de 4 beste virksomhetene i kategorien Utemøbler

Homeroom har Skandinavias største sortiment av møbler, utemøbler og innredning online. Skap et hjem som reflekterer akkurat din personlighet og stil. Her finner du alt til soverom, stue, kjøkken, hage, uterom m.m. Shopp enkelt og trygt på Homeroom.no

Middels

3k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(3 025)

313 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fikk et produkt som ikke var mulig å…

Fikk et produkt som ikke var mulig å sette sammen. (Fikk rask hjelp og det viste seg at det var jeg som hadde montert feil, så da må stjernene opp).

9. juni 2026

Svar fra Homeroom Norge

Hei. Takk for din tilbakemleding.
Jeg sendte deg en oppdatering tidligere i dag angående dette da avviket kom av at to deler var montert på feil plass.
/Lars, Homeroom team

LANG leveringstid

Vil gi alle som lurer på å kjøpe varer fra dette selskapet om å tenke seg om 2 ganger før de legger inn bestilling.
Det er UTROLIG lang leveringstid, varene har gått av moten før levering har skjedd. :-(
Det er også nesten fraværende med informasjon underveis. Mitt tips: finn en annen leverandør!

12. mai 2026

Hei
Vi setter pris på at du tok deg tid å skrive en tilbakemelding på din kjøpsopplevelse.

Vi beklager at du har opplevd leveringstiden og informasjonen underveis som utilfredsstillende. Tilbakemeldingen din er viktig for oss, og vi tar dette videre internt for forbedring.
Med vennlig hilsen
Sana
Homeroom teamet

Dårlig levering

Dårlig levering. Varen kom aldri da den ble sendt i retur tilbake til homeroom, prøvde og forklare homeroom flere ganger at post nord manglet informasjon/ at post nord hadde sendt den tilbake til de, tok mange mail frem og tilbake og 4 dager før de innså at post nord hadde sendt den tilbake. Anbefales ikke

22. mai 2026

Hei

Vi beklager opplevelsen du har hatt med leveringen og kommunikasjonen i saken. Vi forstår at dette har vært frustrerende, og setter pris på at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Med vennlig hilsen
Sana