Ik ontving een verkeerd product. Na prettig, persoonlijk emailcontact kreeg ik alsnog het juiste product. Een schitterende dekbedovertrek van Van Gogh×Beddinghouse. Ik ben er heel blij mee!
Selskapet har svart
Prima bedrijf. Ik had een bank gekocht die binnen de eerste paar dagen begon door te zakken. Het betrof een nieuw type bank waar men nog weinig ervaring mee had. Toen ik hiermee terugging, werd er abs... Vis mer
Selskapet har svart
Fauteuils en eetkamer stoelen gekocht bij Home Center. Door vriendelijke medewerkers fantastisch geholpen. Deze verkoopsters hebben goed geluisterd naar onze wensen. Ze gingen zelfs met ons mee naar... Vis mer
Selskapet har svart
Wat een dramatische bezorgservice! Na een vriendelijke uitleg tijdens de verkoop verloopt de uitlevering dramatisch. Tijdens de verkoop is toegezegd dat de aankoop naar de eerste etage bezorgd wordt d... Vis mer
Met meer dan 200 bekende merken onder één dak zijn wij de grootste woonboulevard van Nederland! Grote kans dat jij slaagt!
Frisaxstraat 12, 8471 ZW, Wolvega, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Terwijl we al hadden besloten om de winkel te verlaten kwamen we een aanbieding tegen bij Profijt. Tessa was heel enthousiast en vertelde ons het eea over deze aanbieding. Toevallig stonden er ook stoelen die wij nog mooier vinden. Tessa maakte een berekening en gaf ons stalen mee naar huis om de kleur beter te bekijken. Dezelfde middag hebben we besloten om onze aankoop te doen. Tessa haar vriendelijkheid, spontaniteit en behulpzaamheid gaven de doorslag!

Svar fra Home Center Wolvega
Goede service, helaas wel beschadigingen aan een fauteuil. Maar dat kwam niet door de bezorgers, dat was een fabrieks fout. De bezorgers kwamen op tijd en gingen snel en zorgvuldig te werk. Er zat alleen geen montage materiaal bij een van de fauteuils, de klantenservice is ermee bezig om het op te lossen. De meubels zien er mooi uit, ik ben tevreden!

Svar fra Home Center Wolvega
In de winkel prima en vriendelijk geholpen. Meubels zijn uiteindelijk volgens afspraak netjes thuis bezorgd en in elkaar gezet. Alles perfect verlopen, wij zijn tevreden.

Svar fra Home Center Wolvega
Super service en goede goederen geleverd. Hele fijne samenwerking!

beste mensen
het is allemaal goed gegaan
de aflevering ook prime
met vriendelijke groeten van ons.

Svar fra Home Center Wolvega
Prima geleverd. Vooral verkoopmedewerker in de Montel deed erg goed zijn best en nam de tijd om alles helder en duidelijk uit te leggen.

Svar fra Home Center Wolvega
Bank en kasten waren top geregeld erg tevreden, auping bed ook goed geregeld . Daar zijn we erg blij mee.
De afhandeling van de ME320 kast van Nolte verdient echter zeker geen prijs, in het begin al niet goed gehandeld dit had anders gekund en aangepakt moeten worden, we zijn erg teleurgesteld en wachten nu nog steeds op enkele onderdelen. Dus vandaar een gemiddelde beoordeling . Dat neemt niet weg dat we zeker bij Home Center blijven komen , fijne zaak en vriendelijk personeel .

Goede service en hulp.
Helaas voldeed de kleur van het bankstel niet helemaal aan de verwachting. Kleur van het licht in de toonzaal blijkt geler te zijn dan het daglicht. Hierdoor werd er een verkeerde verwachting gecreëerd.
Verder zijn we tevreden!

Svar fra Home Center Wolvega
Deskundig geholpen bij Beddencentrum en vlgs afspraak geleverd.

Svar fra Home Center Wolvega
Belachelijke oplossing voor het probleem welke mijn vrienden is overkomen! Enige jaren geleden hebben deze mensen 6 eetkamerstoelen gekocht. 2 jaar later begon het kunstleer los te laten, er is over geklaagd, men heeft niet gereageerd, nu dit voorjaar weer diverse keren aangegeven dat alle stoelen kapot zijn aan de rugleuning. Antwoordt van Home center was zuur van handen, eigen schuld! Bij aankoop nieuwe stoelen kunnen ze 10% korting krijgen. Echt schandalig deze oplossing!

Svar fra Home Center Wolvega
Keurig verzorgd, ondanks klimmerij om in het chalet te komen.
Prima opgelost, Camping "DE BOSRAND"Oudemirdum
vr.gr.L. Boonnstra
Coehoorn van Scheltingaweg 3 G
8442 EZ Heerenveen
06-49822271

Svar fra Home Center Wolvega
Meubel in verkeerde kleur afgeleverd. Gebeld. Er werd verzocht een mail te sturen en een foto te maken….
Vervolgens blijft het stil. Alleen bevestiging dat de mail is ontvangen
Wij hebben de tafeltjes nog niet ontvangen,ze zijn wel gebracht maar toen waren wij niet thuis. Ik had duidelijk aangegeven dat de bezorgdienst de tafeltjes wel voor de deur konden zetten,dit had ik duidelijk aangegeven en dat ik het geld gelijk zou overmaken,maar ze hebben ze weer meegenomen.

Svar fra Home Center Wolvega
Heel prettig geholpen, duidelijke uitleg over het product en onderhoud!
Levertijd besproken, toch eerder geleverd, vonden wij heel plezierig.
100% tevreden.

Svar fra Home Center Wolvega
Na een levertijd van 10 weken bleek een deel van ons bankstel dusdanig beschadigd dat er een nieuw element gemaakt moet worden. Duurt weer 6 weken.
De service is verder prima, het duurt alleen allemaal erg lang.

Svar fra Home Center Wolvega
Netjes geholpen door vriendelijke mensen. Daar met 2 bezoekjes geslaagd voor een setje stoelen en een zeer fijne bank :)

Svar fra Home Center Wolvega
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.