Kirurg Christian er særdeles kompetent og utrolig venlig og rar. Ligeså er hans søde sygeplejerske fra Frankrig. Kun roser herfra.🌷
Blev mødt af den mest imødekommende og venlig stemme da jeg ringede. Det var Ulla.....hun vil gøre alt for at finde en tid hurtigst muligt, og forstår ens behov. Dagen for min operation komm... Vis mer
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Holte Plastikkirurgi v. Christian Bonde og det er i hele forløbet fra første telefonopkald til min operation af talgknopper på maven i går den 08 09 2026. Alle er... Vis mer
Jeg var til behandling i dag og fik fjernet knuder, hvilket da egentlig gik rigtig godt og der blev sagt fra start til slut, hvad der skete, og det var rigtig rart. Ingen finger at sætte på det. M... Vis mer
Holte Plastikkirurgi har overenskomst med sygesikringen og modtager derfor patienter med henvisning fra egen læge. Holte Plastikkirurgi har eksisteret siden 1990. I mere end 30 år har Holte Plastikkirurgi således leveret omsorg og patientbehandling efter de sidste nye behandlingsprincipper. Holte Plastikkirurgi tilbyder også flere former for kosmetiske behandlinger. Alle operationer og behandlinger udføres af plastikkirurg Christian Bonde. Christian har været overlæge på Rigshospitalets plastikkirurgiske afdeling. Privat har han sideløbende arbejdet med kosmetisk kirurgi som overlæge på flere privathospitaler. Han har en PhD grad fra Københavns Universitet hvor han i en lang årrække også fungerede som lektor (ass. professor). Christian er en af landets mest internationalt anerkendte plastikkirurger og han har undervist ved talrige kurser og møder. Han har stor erfaring med alle aspekter af plastikkirurgi, rekonstruktiv kirurgi, kosmetisk kirurgi og forskning.
Holte Midtpunkt 20, 3 sal, 2840, Holte, Danmark
- info@holteplastikkirurgi.dk
- holteplastikkirurgi.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Super søde, behagelige, dygtige mennesker
Fantastisk fra første telefonsamtale til slut.
Alle jeg har været i kontakt med i forbindelse med mindre indgreb har været super søde, rolige og generelt meget behagelige.
Kan varmt anbefale dette sted!
Fantastisk fra start til slut.
Fantastisk fra start til slut.
Jeg har fået ordnet “lidt” tunge øjenlåg, og fra start til slut var det en fantastisk og tryg oplevelse.
Jeg blev guidet igennem både operation og indledende proces, og følte mig hele vejen igennem tryg og velinformeret.
Klinikken er et dejligt sted at være og resultatet er fuldkommen som jeg kunne ønske mig.
Jeg kan kun give klinikken min varmeste anbefaling.
Kan anbefale Holte plastikkirurg
Kan varmt anbefale Holte plastikkirurg
Christian Bonde og hele hans team er imødekommende & professionelle fra start til slut af ens behandling
Tak for jer & det gode resultat 🙏🏻
Modangreb imod kritik
Hvor er det ærgerligt at du i stedet for at tage kritikken til dig og genoverveje dine metoder går til modangreb.
Min datter er ikke 17, men 14 år!
Du får hende til at fremstå særdeles hysterisk, og det er hun på ingen måde. Det var alene dine metoder der fik hende til at blive så nervøs som hun blev. Jeg har aldrig set hende sådan før!
Ydermere har vi på intet tidspunkt fået af vide at der ikke var nogle lægelig faglig begrundelse for at få den fjernet, tværtimod.

Svar fra Holte Plastikkirurgi
Helt igennem fantastisk oplevelse.
Helt igennem fantastisk oplevelse.
Super imødekommende personale.
Jeg skulle have fjernet en skønhedsplet i ansigtet og fra start til slut var jeg bare så tryg.
Christian er super rar og professionel!!
Klar anbefalelse herfra!
Professionel oplevelse
Super professionel oplevelse. Følte mig tryg i omgivelserne.
Topteam i Holte Plastikkirurgi.
Holte Plastikkirurgi var hele vejen igennem en god oplevelse.
Lige fra hyggelig velkomst til kompetent, empatisk og dygtigt læge- og assistentteam.
Kan kun anbefale denne klinik.
Sundhedsbehandling i verdensklasse!
Sundhedsbehandling i verdensklasse!
Min hudlæge havde henvist mig til at få fjernet en bindevævsknude.
Ved den indledende kontakt blev jeg i Ulla mødt af et omsorgsfuldt og imødekommende menneske, en helt særlig oplevelse - tak for det! Jeg fik meget hurtigt tid (selvom de havde travlt før sommerferien), og selve indgrebet var nærmest en fornøjelse. Dr. Bonde er uden tvivl særdeles lægefaglig kompetent, og med pædagogisk forståelse var det hele overstået på ingen tid. Sygeplejersken, Aurelie, gav mig en grundig gennemgang af det efterfølgende forløb, samt oplysninger på skrift. Mit lille ar er pænt, da jeg har fulgt instrukserne.
Jeg anmelder meget sjældent, kun når jeg har noget helt særligt godt at sige.
Hurtigt tid - Fantastisk behandling.
Skulle have fjernet en skønhedsplet i ansigtet. Hele oplevelsen var SÅ god. Hurtig tid (inden for en uge) og en super sød og frisk sekretær. Selve behandlingen var både smertefri og lynhurtig.
Lægen var god til at distrahere mig fra hvad der foregik og sygeplejersken var både sød, tålmodig og meget grundig i vejledning af "efterbehandlingen".
Nu er såret ved at være helet og det er praktisk talt usynligt! Jeg er MEGET begejstret :)
Fokus på børn i øjenhøjde
Min datter på 9 år fik fjernet et mærke på sit ben. Både samtalen inden og selve indgrebet har været været meget positiv for hende. Den måde både kirurgen og sygeplejersken mødte hende i øjenhøjde, gjorde det til en tryg og endda hyggelig oplevelse. Største anbefaling her fra, hvis du leder efter en kirurg der er god til børn.
Fantastiske med børn
Min søn på 7 år fik lavet et mindre indgreb på sin fod i dag. Både sygeplejerske Aurelie og kirurg Jesper Bonde var enormt søde og empatiske. De forklarede alting, så det var forståeligt for et barn. Min søn havde den bedst mulige oplevelse under omstændighederne, og jeg kan kun give Holte Plastikkirurgi mine aller bedste anbefalinger. De er helt fantastiske med børn!
God oplevelse
Lækkert og pænt sted, behagelig og serviceminded personale.
Følte mig tryg og godt vejledt i den kirurgiske proces.
Kompetent og meget serviceminded
Jeg har fået fjernet to skønhedspletter hos Holte Plastikkirurgi og begge gange har været en rigtig god oplevelse.
Meget behagelig og tryg oplevelse med et højt service- og informationsniveau. Har styr på sin kapacitet og kort ventetid. Mine varmeste anbefalinger til at bruge denne klinik.
Lars Krogshede, Lyngby
Helt ekstrem god oplevelse
Super første gangs henvendelse omkring tidsbestilling hos Ulla.
Super hurtig respons - indkaldt til undersøgelse og operation dagen efter.
Sødt og meget imødekommende personale - ligefra læge til sygeplejerske.
Kan kun anbefales
Helt igennem en super oplevelse.
God oplevelse
Først mødte jeg deres, søde og omsorgsfulde sekretær, og så kom jeg ind til behandling 30 min. Tidligere. Deres kirurg var meget flink og jeg følte mig tryg. Til sidst fik jeg god information, omkring sår pleje og tips til god heling, af læge assistenten. God oplevelse!
Jeg har fået foretaget løft af…
Jeg har fået foretaget løft af øjenbryn.
Jeg har haft det bedste forløb med Christian som er en meget dygtig og behagelig plastikkirurg
Jeg kunne ikke have været i bedre hænder.
Personalet er fantastisk omsorgsfulde og søde,
Jeg vil give Holte plastikkirurgi mine aller varmeste anbefalinger.
Mvh. Pco
Meget dygtige og søde
Virkelig søde. Hurtige og meget kompetente. Var i meget trygge og dygtige hænder. Fik fjernet nogle fedtknuder og arrene er blevet virkelig pæne. Vil klart vælge Holte Plastikkirugi igen.
Fantastisk service
Fantastisk service og imødekommenhed. Fik fjernet en mindre knude i øjenbrynet. Med et virkelig godt resultat.
Meget dygtigt personale. Jeg følte mig tryg fra start til slut.
Kan klart anbefales.
Ekstraordinært kompetente
Ekstraordinære kompetente.
Både kirurg Chr.Bonde og sygeplejesker.
Har fået fjernet tre knuder og korrigeret et ar med fantastisk resultat. Tak.
Dbh. Bo Ingemann
Topprofessionelle og supervenlige
Topprofessionelle og supervenlige. Fik fjernet en knude i øjenbrynet (lægehenvisning) og der var fuld fokus på at få det rigtig pænt. Jeg følte mig virkelig godt behandlet, både kirurg og sygeplejerske var utroligt beroligende og sympatiske, og resultatet er rigtig godt. Hvis jeg beslutter mig til at få fikset tunge øjenlåg (overvejer) så bliver det der. Kan varmt anbefales.