SLIMKING Wpłać 200 $ i zgarnij ekstra 100 $ od ręki! Anmeldelser 43

3,6

The dashboard becomes sluggish whenever theres a large amount of data. Scrolling starts lagging, reports take forever to generate, and occasionally the browser tab crashes entiery. Definitely not idea... Vis mer

1. Kasino
  2. Hasardspill
  3. Kasino og veddeløp på nett

SLIMKING Deposit bonus 100% up to €1000 + 200 FS

3,6

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Nie dla początkujących

Totalnie się nie nadaje dla kogoś kto pierwszy raz w kasynie online. Tyle opcji, promocji, misji, punktów, że ja po 30 minutach byłem bardziej zmęczony niż rozrywkowo nastawiony. Zero prostoty.

Słabe limity i kontrola

Miał to być odpowiedzialny operator, a limity depozytów ustawia się tak, że łatwo je przypadkiem podnieść jednym kliknięciem. Po kiepskim dniu przegrałem więcej niż planowałem, bo system pozwolił od razu zmienić limit. Sam sobie winny, ale mogli to lepiej zabezpieczyć.

Za dużo maili

Zarejestrowałem się, zagrałem raz, przegrałem i tyle. Od tego czasu spam na maila dzień w dzień: bonus tu, cashback tam. Wypisanie się z listy niby działa, ale dalej coś przychodzi. Męczące to.

Bonus co nic nie daje

Dali bonus 100% niby spoko, ale warunki obrotu totalnie z kosmosu. Przeczytałam regulamin dopiero po fakcie i zero szans to przewinąć na normalnych stawkach. Czuję się trochę oszukana, choć niby wszystko napisane drobnym druczkiem.

Nuda i złość

Słabe automaty, ciągle te same, bonus się szybko kończy, zero emocji. Czuję tylko frustrację po godzinie grania.

Błędy przy ładowaniu ruletki

Chciałem zagrać w ruletkę live, bo znajomy polecał. W praktyce połowa stołów się nie ładuje, druga połowa wyrzuca „connection lost” po kilku minutach. Internet mam stabilny, na innych stronach wszystko śmiga, więc to raczej po ich stronie. Słabo jak na 2026 rok.

Nie rozumiem tego kasyna

Interfejs trochę confusing, language mixed, half Polish half English, I not sure gdzie co kliknąć. Przez to straciłam bonus, bo nie wiedziałam że trzeba go aktywować osobno. Bardzo messy.

8. juni 2026

Kasyno jak loteria na minus

Wiem, że to hazard, ale tu serio nie czułem żadnej szansy. 200 zł poszło w półtorej godziny, żadnego większego trafienia, tylko ględzenie automatów. Miałem konta w innych kasynach, czasem coś oddawało, a tu jak studnia bez dna. Dla mnie niegrywalne.

Pierwsza i ostatnia wpłata

Wpłaciłem 50 zł, zniknęły w 10 minut, nawet fajnie wygląda strona, ale gry się zacinają i wszystko jakieś takie tanie. Żadnego maila z potwierdzeniem bonusu, support milczy. Szkoda czasu, serio.

Logowanie co chwilę

Mnie denerwowało najbardziej to, że co kilka minut mnie wylogowywało, niby dla bezpieczeństwa. Jak grasz na telefonie w autobusie to to jest po prostu upierdliwe. Straciłam przez to kilka bonusowych spinów.

Przy pierwszej wypłacie cyrk

Do momentu, kiedy tylko wpłacałem i przegrywałem, wszystko było „super”. Jak tylko złożyłem pierwszą wypłatę, zaczęły się prośby o dokumenty, potwierdzenia, zdjęcia karty z zasłoniętymi numerami, wyciągi z konta. Wiem, że trzeba weryfikować, ale to, co oni wyprawiają, to już przesada. Czuję się jak potencjalny złodziej, a nie klient.

Nuda i powtarzalność

Szczerze, te wszystkie sloty tutaj wyglądają prawie tak samo. Po godzinie miałam wrażenie, że kręcę ciągle tym samym. Nie wciąga, nie ma klimatu, tylko klepanie spinu aż kasa się skończy.

8. juni 2026

Grałam w nocy, źle się skończyło

Zalogowałam się koło 1 w nocy, trochę z nudów. Miało być parę spinów i spać. A skończyło się tym, że przez dwie godziny próbowałam „odrobić” stratę, co było kompletnie głupie. Kasyno tylko to ułatwia, bo bardzo szybko się klika następny zakład. Rano patrzyłam na historię transakcji i zrobiło mi się zwyczajnie wstyd.

Mało przejrzyste transakcje

Zdziwiło mnie, że historia transakcji jest tak uboga. Widziałam tylko jakieś sumy, bez dokładnego podziału, co z czego. Trudno było mi policzyć, ile realnie wydałam, a ile to były środki bonusowe. Może ja lubię mieć kontrolę, ale tu się nie dało.

8. juni 2026

Odechciewa się po pierwszym depo

Wpłaciłem symboliczne 50 zł, żeby zobaczyć jak to działa. Bonus przyznali, ale tak skomplikowane zasady, że po kilku spinach miałem dość. Żeby coś wypłacić musiałbym chyba cały weekend siedzieć i klepać automaty. Nie o to mi chodzi.