Virkelig dygtig og omhyggelig afrensning af alle vores fliser, som var meget grimme. Efterfølgende blev gaden også spulet ren og fejet. Algebehandlede også lige vores tag, da han nu var her og en... Vis mer
Selskapet har svart
Vi har fået renset vores fliser en gang før for nogle år siden af et andet firma. Holmgaard har så renset dem nu. En helt anden kvalitet. Fliserne er blevet så flotte. Firmaet kom til den aftalte tid... Vis mer
Selskapet har svart
Udførte en super flot rensning og imprægnering af fliserne i vores sommerhus. Også veludført sprøjtning mod alger på stråtaget. Rigtig god kvalitet samt fornuftig pris. Kan anbefales.
Selskapet har svart
Kommer som aftalt og meget flot resultat
Selskapet har svart
𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹 𝘃𝗶𝗿𝗸𝘀𝗼𝗺𝗵𝗲𝗱 𝗱𝘂 𝗸𝗮𝗻 𝘀𝘁𝗼𝗹𝗲 𝗽å Holmgaard Ejendomsservice er en lokalt forankret virksomhed inden for ejendomsservice, drevet med fokus på kvalitet, ansvarlighed og ordentligt håndværk. Virksomheden ejes og drives af brødrene Lars Toft Holmgaard og Søren Barslund Holmgaard, som sammen står for den daglige drift og det tætte samarbejde med kunderne. Som en meget lokal virksomhed har Holmgaard Ejendomsservice et indgående kendskab til området og de ejendomme, der serviceres. Det betyder hurtig respons, personlig kontakt og en fleksibel tilgang, hvor løsningerne tilpasses den enkelte ejendom og kundens behov. Den lokale tilstedeværelse gør det muligt at følge opgaverne tæt og sikre en stabil og pålidelig drift. Holmgaard Ejendomsservice tilbyder professionelle løsninger inden for ejendomsdrift og vedligeholdelse til boligforeninger, erhvervsejendomme og private. Arbejdet udføres grundigt og struktureret med respekt for både ejendom og omgivelser, og der lægges stor vægt på, at aftaler overholdes, og at kommunikationen er klar og ærlig. Virksomheden arbejder ud fra værdier som kvalitet, fleksibilitet og tillid. Hver opgave bliver betragtet som et langsigtet samarbejde, hvor målet er at skabe velholdte og velfungerende ejendomme. Der er fokus på både det praktiske og det visuelle, så ejendommene fremstår pæne, sikre og indbydende i hverdagen. Holmgaard Ejendomsservice stræber efter at være mere end blot en leverandør. Ambitionen er at være en nærværende og pålidelig samarbejdspartner, hvor kunderne altid ved, hvem de har med at gøre – og kan regne med, at opgaverne bliver løst ordentligt.
Skivevej 106, 7500, Holstebro, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super god service og perfekt arbejde med opdateringer undervejs
De er helt nede på jorden. De er imødekommende og hjælpsomme.De lavet et fantastisk stykke arbejde 👌

Svar fra Holmgaard Ejendomsservice
På alle måder den bedste service man kan tænke sig. Går langt ud hvad man kan forvente.

Svar fra Holmgaard Ejendomsservice
Et virkeligt flot og økonomisk arbejde. Jeg er ovenud tilfreds med resultat med flotte fliser igen.

Svar fra Holmgaard Ejendomsservice
De var meget professionelle og omhyggelige og rigtig behagelige

Svar fra Holmgaard Ejendomsservice
Kom til tiden og var god til sin opgave 👏
Varm anbefaling herfra 👍

Svar fra Holmgaard Ejendomsservice
Efterfølgende blev gaden også spulet ren og fejet.
Algebehandlede også lige vores tag, da han nu var her og en havemur fik også lige omgang.
Nu har vi fejet stenmel ud over det hele, og efter en omgang regn, er det hele bare så flot.
Den bedste anbefaling til Lars Holmgaard.
Vi tegnede også abonnement på serviceaftale.

Svar fra Holmgaard Ejendomsservice
Blev informeret om at fliserne ville blive som nye. Var dog lidt skeptisk, men uden rette. Fantastisk flot stykke arbejde.

Svar fra Holmgaard Ejendomsservice
Jeg er 100% tilfreds arbejder var hurtig og effektiv, Lars var meget flink og hjælpsom med at give det der hvor der var tiltrængt.vi vil helsikke vælger jer til næste år igen . Vh Erik Guldblommen 14

Svar fra Holmgaard Ejendomsservice
Kan kun anbefale dem, tingene blev gjort som aftalt og med meget tilfreds stillende resultat

Svar fra Holmgaard Ejendomsservice
Fliserne blev renere end jeg troede muligt. Det gik hurtigt og der blev ryddet pænt op efterfølgende.
Kan kun anbefales.

Kan anbefales.

Svar fra Holmgaard Ejendomsservice
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.