Hela köpupplevelsen var enkel och smidig från början till slut. Webbplatsens användarvänlighet var utmärkt, med en tydlig och överskådlig layout som gjorde det lätt att hitta det jag letade efter. Des... Vis mer
Selskapet har svart
Jag var tvungen att komma hit för att skriva en spontan recension 😊 Jag kände mig lite osäker när jag beställde då jag inte kände till hemsidan sen tidigare, men min order blev skickad samma dag och... Vis mer
Selskapet har svart
Seriös hemsida, bra sortiment och priser. Helt ok snabb leverans.
Fantastisk kundservice och smidigt hanterat! Personalen var mycket vänlig och hjälpsam när jag hade problem med min beställning. De löste problemet snabbt och effektivt. Kommer definitivt att beställa... Vis mer
Selskapet har svart
🇰🇷🇸🇪 Svensk K-Beauty E-handel! ✨ Koreansk hudvård, känd för sina unika ingredienser, innovativa formuleringar och fokus på att förebygga hudproblem, har snabbt blivit en trend inom skönhetsvärlden. Vår K-Beauty-kollektion är skräddarsydd för att uppfylla alla hudtyper och behov, oavsett om du letar efter produkter för att återfukta, lugna eller återställa din hud. Vi har noggrant valt ut varje produkt med fokus på effektiva ingredienser och bevisade resultat. Vi har samlat de mest framstående märkena inom K-beauty, vilket gör det enkelt för dig att upptäcka och integrera dessa högpresterande produkter i din dagliga hudvårdsrutin. Vår kollektion av koreansk hudvård är din portal till det bästa inom K-Beauty. Vi har samlat essentiella skönhetsprodukter som kommer att omvandla din hudvårdsrutin och ge din hud det den behöver för att se sitt bästa ut. Så oavsett om du är ny till K-Beauty eller en långvarig fan, hittar du det du söker i vår kollektion av koreansk skin care. 🌿
Spånehusvägen 56A, 21439, Malmö, Sverige
Bra priser och väldigt snabb och smidig leverans
delivered within a day, i was so surprised by how quick it was.
Snabb leverans och när jag upptäckte att pumpen var sönder i ögonkrämen skickade de snabbt en ny.
Fantastisk kundservice och mycket snabb frakt. Fin hemsidan! 10/10 👏
Received a product with great packing next day. Very happy.
Vänlig service kombinerat med snabb och smidig leverans.
Otroligt snabb frakt, bra kundbemötande och reko produkter! Beställde ett serum och fick hem det efter en vardag, i paketet fanns även en steg för steg beskrivning på i vilken ordning hudvården skulle användas vilket var mycket uppskattat! Rekommenderar🌸

Svar fra Holistica
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.